Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Δέχομαι ότι πρόκειται για στέρηση από την άποψη ότι κάτι μας το στέρησαν

Με το έτσι θέλω

If you know what I mean

Σταματάω κι εγώ :slightly_smiling_face:

'Ο,τι πει το αγόρι μου! :hugs:

Right back at ya!

Έλα ας σταματήσουμε την ποδοσφαιροποίηση του γκέιμ

@eviL το Dopesmoker εγώ το έχω για 2003. Ισχύει και εκεί; Τι λένε οι γραφές;

2 Likes

Αμ το Τζερούσαλημ που παίζει κι αυτό να ναι του 98;

Γαμημένες χρονολογίες ρε σεις

Τι θα γίνει πια

Μωρέ μικρή σημασία έχει, αλλά αν δεν γινόταν αυτό το μπάχαλο με τους φουντώσαμε 50.000 δολλάρια, τότε με ποιους;

Ουσιαστικα ειναι 3 τα official releases:

• 1999 σαν Jerusalem
  • 2003 σαν Dopesmoker
  • 2012 reissue Southern Lord deluxe version με Jason Roeder απο Neurosis στα ντραμς.
5 Likes

Σίγουρα θυμάμαι 2000, αλλά με γρήγορο ψάξιμο κυκλοφόρησε Δεκέμβρη του 99 στη Φινλανδία, Γενάρη του 2000 Ευρώπη και αργότερα UK και Αμερική.

Δε θυμάμαι ποια είναι η σύμβαση που έχουμε για τις πολλαπλές ημερομηνίες, αλλά εγώ θα το βάλω το 2000 :stuck_out_tongue:

1 Like

Δεν θυμάσαι, γιατί δεν έχουμε.

Δεν έχει συμφωνηθεί κάποια ενιαία αντιμετώπιση - ίσως θα 'πρεπε, για να μην αρχίζουν κάθε φορά τα παρατράγουδα (“ρε παπάρι, η δικιά μου χρονολογία είναι η σωστή, όχι η δικιά σου!”), αλλά μάλλον δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό…

Πρώτη κυκλοφορία είναι πιο clear κανόνας και στα μέρη μου κανόνας που δε χρειάζεται υποκανονες και αστερίσκους ίσον καλύτερος κανόνας. Με αυτή τη λογική κι εγώ στο 99 το έβαλα το him…

1 Like

Είχε γίνει μια κουβέντα για τους AC/DC πριν 20 χρόνια, αλλά δε θυμάμαι ποιο ήταν το πόρισμα

Εγώ πάω με το πότε γίνεται ευρέως διαθέσιμο

1 Like

Ναι αλλά το ευρέως τι σημαίνει? Αν άλλη χρονιά έχουμε Ευρώπη κι άλλη Αμερική? Αν άλλη Ελλάδα κι άλλη έξω? Γενικά αυτό παίρνει ερμηνείες, για αυτό προτιμάω προσωπικά το πρώτη κυκλοφορία που είναι πιο στέρεο. Βέβαια υποθέτω ο καθένας παίζει με βάση πως έχει περισσότερο νόημα για αυτόν!!

Αν ζούσα την εποχή που βγήκε, αν θα μπορούσα να το αγοράσω στην Ελλάδα

Ρε συ σκέψου πόσο περίεργο ας πούμε είναι αυτό για τους pain of salvation και είμαι σίγουρος για πολλές άλλες μπάντες που μπορεί να μην ήρθανε ποτέ Ελλάδα οι δίσκοι τους…

Θα γλιτωναμε όλες αυτές τις κουβέντες αν δεν βάζατε μέτριους δίσκους!

1 Like

Παιδιά ό,τι και να λέμε δεν είναι clear cut το πράγμα. Να, κι εγώ τις προάλλες έλεγα ουσιαστικά το ίδιο πράγμα που λέει ο Meldinor, πρώτη κυκλοφορία = αυτό ήταν, αλλά προσέξτε τώρα περιπτώσεις: Το δεύτερο Ark (btw γιατί μόνο εγώ μέχρι τώρα ρε αλήτες; Τεσπά) κυκλοφόρησε στη Νορβηγία το 2000 (και μάλιστα τέλη 2000 αν δεν κάνω λάθος) και το 2001 στην υπόλοιπη Ευρώπη, στην Ιαπωνία και στην Αμερική. Ε, 2001 θα το βάλω. Ή, άλλη, ακόμα πιο κραυγαλέα περίπτωση: Έχω ένα άλμπουμ που το έχω καταχωρημένο το 2000. Κοιτάζοντας όμως πιο προσεκτικά τις πληροφορίες του δίσκου, ανακάλυψα ότι το 2000 κυκλοφόρησε σε …30 κόπιες, από το ίδιο το συγκρότημα, και σε μορφή CD-R (!). Και σε μαζική κλίμακα, από δισκογραφική, κυκλοφόρησε πότε λέτε; Το 2010! Ε, τώρα αυτός είναι δυνατόν να θεωρηθεί δίσκος του 2000;

3 Likes

Κάτσε, όταν λέει released in Europe δεν πιάνει και την Ελλάδα? Αν δεν το έφερε το Metropolis είναι άλλο πράγμα

1999

1. Amorphis - Tuonela
  2. Nagelfar - Srontgorrth
  3. Necrophagist - Onset Of Putrefaction
  4. Betray My Secrets - Betray My Secrets
  5. Poema Arcanus - Arcane XIII

Top 10 :

1. Opeth - Still Life
  2. Dødheimsgard - 666 International
  3. Rapture - Futile
  4. Demons & Wizards - Demons & Wizards
  5. Dream Theater - Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory

Μια αναφορά στο καλύτερο live ever αφού έχω αποφασίσει να μην βάζω live στην 10αδα μου. Δεν χρειάζεται καν να το πω… εκείνη την μέρα κάτι έγινε και τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν, τέλειος ήχος , τέλεια ατμόσφαιρα και τέλειο κοινό , πήραν κομμάτια που είναι 7αρια και 8αρι και τα κάναν 10/10.

Εξώφυλλο της χρονιάς :

19 Likes

Οι δαίμονες και οι μάγοι το 2000 δεν είναι???