Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

14

1 Like

:heart_hands: :heart_hands: :heart_hands: :heart_hands:

1 Like

Συγκινήθηκα από την ομοιότητα :sneezing_face:

2 Likes

Χειρότερο εξώφυλλο εβερ

2 Likes

Ε, μπα

Θα υπάρχουν και χειρότερα, δεν μπορεί

@Aldebaran για Clint Mansell & Kronos Quartet με το The Fountain, λένε 2006 τα κιτάπια μου. Μην μοιράζετε τα εγκεφαλικά έτσι απλόχερα καθώς είμαστε και σε διακοπάς και οι λίστες έχουν ήδη κλείσει / οι φωτογραφίες έχουν ήδη τραβηχτεί

Σας ξαναθυμίζω αυτό.

image

11 Likes

Σταμάτα μαλακα θα πέσω κάτω από τα γέλια

2 Likes

Επίσης, Metal Church - Hanging in the Balance

Πωπω με το που το σκέφτομαι ανατριχιάζω

1 Like

Μπροστά στον δαχτυλομουρη που ποσταρε ο Χοπετος είναι οριακά Da Vinci το Hanging

1 Like

Για το ρέκβιεμ φορ α ντρημ έγραψε βρε (που μεταξύ μας αν δεν είχε το λουξ ετερνα δε θα έστεκε, αλλά και γω θα το βάλω OST)

1 Like

Ναι, του Σίλβιο Ντα Βίντσι, του αλλήθωρου ξαδέρφου του Λεονάρντο

εγω χθες που εψαχνα εξωφυλλα του 2000 βρηκα οντως το χειροτερο ολων των εποχων και δεν θελω καν να το ποσταρω. Απλα λεω οτι λεγεται Carnivorous Erection και νομιζω απο μονο του λεει πολλα

1 Like

:sweat_smile:

Αυτό είναι κλασικό ρε

Δεν έβαλε το Fountain, το Requiem For A Dream έβαλε :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Α καλά, κάψιμο. Με πείραξε ο ήλιος.

2 Likes

Ταινιάρες και οι 2, δεν πειράζει.

Για το αποτέλεσμα του 1999, ένα έχω να πω: ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑCTE.

5 Likes

Πιο συγκεκριμένα γελάνε μαζί μας :unamused:

Θα προτείνω το εναλλακτικό πιο αισιόδοξο:

ΗΡΘΑΜΕ τρίτοι

Ας απαντήσω και μια ερώτηση που νομίζω δεν εχει απαντηθεί, το eyeless είναι ξεκάθαρα γραμμένο για τον πατέρα που δεν είχε γνωρίσει ο Corey , με το στιχο για το Marlon Brando να είναι κάτι που είχε ακούσει ο Jordison να λέει ένας άστεγος και που ποιητική αδεία και μέσω συνειρμών κόλλησαν στο εμβληματικό ρεφρέν της κομματαρας.

9 Likes

2000

5. Children Of Bodom - Follow the Reaper

Αlexi “Wildchild” Laiho & Janne "Warman’’ Wirman σε πολύ μεγάλα κέφια! Η τριλογία των χρωμάτων ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, με τον δίσκο να είναι ο ορισμός του “κάτσε άκου solos” σε πλήκτρα και φυσικά κιθάρα - γρήγορα, τεχνικά, μελωδικά ότι γουστάρει ο καθένας. Οι κομματάρες ατελείωτες, αλλά στην κορυφή του βάθρου το διαμάντι “Everytime I Die”. R.I.P. Alexi θα σε ξαναβρώ σύντομα τις επόμενες χρονιές!

4. Cypress Hill - Skull & Bones

Aντε τώρα να εξηγήσεις σε διαφορετικής γενιάς απο την δική μου τι έγινε εδώ! Δεν περιγράφεται αυτό που έκαναν, αυτό που ζήσαμε. Το “Skull” O.G. Cypress Hill rap, ενώ το “Bones” Nu Metal Έπος. Aπο τη μία “Stank Ass Hoe” και απο την άλλη “Dust” ενώ στη μέση δεσπόζει το “Rap / Rock Superstar” που παίζει ταυτόχρονα σε rock και rap σταθμούς και non stop στο Mtv. Επικές στιγμές, επικές εποχές, επικές μουσικές!

3. Eminem - The Marshall Mathers LP

Στο White Album δεν ζούσα, στο Black Album δεν πήγαινα ούτε νήπιο, στο καλύτερο black album απο white guy ζούσα βασίλευα και το έχω απο τότε σε περίοπτη θέση στην δισκοθήκη μου. Το MM L.P. δεν είναι απλά δισκάρα πολύ ανώτερη απο τον προκάτοχο του, αλλά και απο αυτούς που θα έρθουν μετά, ο ασπρουλιάρης έκανε dominate το παιχνίδι, το έφερε μέσα σε κάθε σπίτι με τον χαβαλέ του “Τhe Real Slim Shady” και μετά μας πέταξε στη μούρη το “The Way I Am” & το γαμημένο “Stan” . Mε στίχο φαρμάκι, flows απο άλλο πλανήτη και attitude “σας γαμάω”, ο τύπος κέρδισε και έγινε είδωλο στη rap όπως είναι οι Beatles για την ροκ και ότι είναι οι Metallica για τη Metal.

2. Deftones - White Pony

Δεν γίνεται να είναι δεύτεροι πάλι οι Deftones. Δεν γίνεται τη μία να πέφτουν στο Slaughter, την άλλη στο Entropia και τώρα στο Chocolate Starfish. Δεν γίνεται να μην γκρινιάζω οτι είναι άδικο και κρίμα και για αυτή τη δισκάρα! Δεν θα ξαναπώ τι κτήνος είναι ο Carpenter γίνομαι κουραστικός φανμπόης, θα πω όμως οτι αυτό που κάνει ο Chino είναι εξωπραγματικό. Θα τα ξαναπούμε το 2010 για την πρωτιά!

1. Limp Bizkit – Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water

Δεν ξέρω αν αρχίζουν τα 00’s η αν κορυφώνονται τα 90’s εδώ πέρα, πάντως αυτό που γίνεται με τους Limp Bizkit δεν θα ξανασυμβεί.

Πλανήτης Γη 2000

Κυκλοφορούσε μπάντα που πρωταγωνιστούσε παντού με αυτούς τους στίχους :

1. “You wanna fuck me like an animal? You’d like to burn me on the inside?
    You like to think that I’m a perfect drug? Just know that nothin’ you do will bring you closer to me”
  2. “Cause we don’t, don’t give a fuck, and We won’t ever give a fuck until youYou give a fuck about me, And my generation”
  3. You’ll get knocked the fuck out 'Cause your mouth’s writing checks that your ass can’t cash
  4. This time I’ma let it all come out. This time I’ma stand up and shout. I’ma do things my way, it’s my way. My way or the highway.
  5. Breathe in, now breathe out, hands up, now hands down. Back up, back up, tell me what ya gonna do now (c’mon) keep δικοοοοό σας!
  6. Now I know why you wanna hate me. 'Cause hate is all the world has even seen lately.
  7. So tell me why? You say goodbye. And tell me why. You’re fucking up my whole life? Yeah
    Fucking up my whole life?
  8. Why did I have to go and meet somebody like you? Why do you have to go and hurt somebody like me? How could you do somebody like that? Hope you know that I’m never coming back.

Eίχε για κιθαρίστα αυτόν το παλίκαρο

Και έκανε παρουσίαση νέου δίσκου στο Playboy Mansion

Πιο sureal πεθαίνεις

Εξώφυλλο :

19 Likes