Αυτο βασικα. Εγω ψηφισα καθε Κυριακη οπως ειναι τωρα, αλλα εμενα εχουν τελειωσει οι διακοπες μου χωρις υπολογιστη μπροστα μου, οποτε το παιζω ανετος. Αλλα αν ο θρεντοκρατορας παει κι αυτος να κανει τα μπανακια του, ε θα ειναι λιγο υπερβολικο να λιωνει πανω στο κινητο καθε Κυριακη να βγαλει τα αποτελεσματα. Ισως να επαιζε παραταση την μια βδομαδα που θα λιωνει στις παραλιες και δε θα μπορει? Εκτος αν ανηκει στο 1% και φυγει για ενα μηνα με το ιδιωτικο του κοτερο…
1% αλλης χωρας πρεπει να ειναι αυτο
έχω παρκάρει Αραράτ
μην μου τα μπανια ταρατε ε
Όπως τόνισα και πρωθύστερα, τις παλόμες τις έχω ήδη έτοιμες, μην σας ψάχνω την άλλη εβδομάδα μόνο Κυριακή βράδυ που θα μου έρχεται ο παπα Γιώργης για παράτα!!! Άλλωστε
ΕΡΧΟΜΑCTE (την άλλη Κυριακή)
2000
The prog side:
-
Porcupine Tree - Lightbulb Sun
prog meets the spirit of the radio. Φανταστικος δίσκος, με ποικιλία στις συνθέσεις, textbook παραγωγή και όλη την μπάντα σε μεγάλα κέφια. Μερικα από τα καλύτερα τους κομμάτια είναι εδώ. -
Pain of Salvation - The Perfect Element Pt 1
Από τις πολύ σπάνιες συναστρίες που όλα σε έναν δίσκο είναι τέλεια και η μπάντα έχει το άγγιγμα του Μίδα. Όπως και το από πάνω είναι λες και βγήκε τώρα, ούτε ίχνος ρυτίδας. Αν σε βρει σε “κατάλληλη” στιγμή σε έχει τσακίσει . Απίθανο και συντριπτικά ενδοσκοπικό -
Fates Warning - Disconnected
Τεράστια αδυναμία, prog της νέας εποχής από μια τεράστια μπάντα που δεν σταματάει συνεχώς να εξελίσσεται και να κοιτάει μπροστά. Θεός Zonder, τιτάνας συνθέτης Matheos και ο Alder στα καλύτερά του. Οσοι πήραν χαμπάρι τότε τι έγινε πρέπει να ένιωσαν πολύ τυχεροί, δίσκος που αναδείχθηκε πολύ παραπάνω με το πέρασμα του χρόνου. Πολύ ψηλά ιεραρχικά στην άτυπη κατάταξη της δισκογραφίας μιας από τις αγαπημένες μου μπάντες. -
Spock’s Beard - V
δεν είμαι καθόλου μα καθόλου fan του τραγουδιστή Morse, όμως συνθετικά και εκτελεστικά εδω γίνονται θαύματα. Τρομερή ομάδα και τρομερή απόδοση, αλλα ξεχωρίζω προσωπικά το μαγικό ρυθμικό δίδυμο Meros/D’Virgilio -
Symphony X - V
με κεκτημένη ταχύτητα η υπερηχητική πεντάδα με καινούριο θεομπασίστα δεν σταματά πουθενά. τοπ 2-3 της δισκογραφίας τους για εμένα any given day. από φαντασία στα ονόματα δίσκων κάτι παίχτηκε εκείνη τη χρονιά ε? -
Spiral Architect - A Sceptic’s Universe
Οι λιγότερο Original αυτής της παρέας το αντισταθμίζουν με θεϊκο παίξιμο και αυτό το blend Watchtower/Cynic/Psychotic Waltz είναι το λιγότερο μεθυστικό
Τhe Dark Side
-
Immolation - Close to A World Below
Πολυαγαπημένη μπάντα που ποτέ δεν έριξε την στάθμη της ποιότητας στο σπηλαιϊκό αλλά ταυτόχρονα super τεχνικό death metal της. Από τα πιο λαμπρά διαμάντια της δισκογραφίας τους, το death metal του 21ου αιώνα μαζί με των κυρίων από κάτω. -
Morbid Angel - Gateways to Annihilation
Μερικά από τα καλύτερα riffs που έγραψε ποτέ ο Azagthoth ο οποιος έχει κέφια και στα σόλο μαζί με τον έτερο Καππαδόκη Erik Rutan που επέστρεψε και έφυγε για τελευταία φορά μετα από αυτή τη δισκάρα. Η παραγωγή είναι θεϊκη και ας ξενισε και ξενίζει πολλούς old-schoolers . Τελευταίο αριστούργημα από μια κάποτε τεράστια μπάντα που εδώ και 20 χρόνια είναι ένα περιπλανώμενο κουφάρι/θίασος για λυπηση. Α , και αδιανόητο και χαοτικό εξώφυλλο από τον μαιτρ του είδους Seagrave ( επίθετο και αυτό για death metal σχεδιαστή ε? ) -
Μartyr - Warp Zone
Καθαρά και ξάστερα ένας από τους καλύτερους δίσκους τεχνικού death metal που βγήκαν ποτέ, 4 εκπληκτικοί και αυτόφωτοι παίχτες, τρομερές συνθέσεις, ποικιλία, τα πάντα. Τρομερό. Τρομερό
Επίσης δόξα και τιμή για τις δισκάρες των Halford, Iommi, Pantera, Primordial, Transatlantic ( αυτός ο Morse πρέπει να εχει 3-4 κλώνους του που δουλεύουν ταυτόχρονα και μας δουλεύει ψιλό γαζί )
top 5 πολύ δύσκολο
- Fates
- PT
- PoS
- Martyr
- Spiral Architect
Κάντο 2000 όμως μαν μου.
θενκγιου, εφαγε σκαλωμα η RAM
Εντωμεταξύ με τα προγκ είμαι κι άσχετος και συνέχισα να διαβάζω ατάραχος, όταν έφτασα Immo & Morbid σκάλωσα.
@anhydriis εδεησα και τα πέρασα και στη φόρμα
εισαι πολύ μερακλής που τα συντηρείς όλα αυτά !
Χάος, ανέκαθεν σε λάτρευα!! τώρα ένα κάτι τι περισσότερο!!!
εξωπραγματική δισκογραφια για το 2000…βλέπω δίσκους που έχουν φάει λιώσιμο ατελείωτο(μέχρι και σήμερα) και που θα μείνουν έξω απο την λίστα και στεναχωριέμαι…
Εδω εχεις ξεχασει να βαλεις εξωφυλλο το 1979, εκει θα κολλησουμε?
Παντα υπαρχει χρονος για λιγο εξτρα μαγείρεμα…
Νταξει η 10αδα μου εχει κλεισει, αλλα ξανα-ακουγοντας το Hybrid Theory θελω να πω οτι οποιος δε το αναφερει η δε παραδεχτει οτι καποια στιγμη της ζωης του τραγουδησε τουλαχιστον ενα απο τα κομματια ΨΕΥΔΕΤΑΙ.
ευτυχώς που έγινε αναφορά, γιατί το μετάνιωσα που δεν το χώρεσα στη λίστα μου και εγώ - αν την έκανα σήμερα, θα ήταν 10άδα σίγουρα
Πες τα παιχταρα μου
Είναι ιδιαίτερος, απαιτητικός θα έλεγα, δίσκος που αν είσαι στο mood να τον ακούσεις όμως είναι καταπληκτικός. Άργησα να τον εκτιμήσω σε αντίθεση με τους δύο πρώτους τους που ήταν instant classics.
“Ευωδιάζουν Αγριοκερασα οι Σιωπές”, όλοι emo είστε κι ας μην το ξερετε, μαλακες μου
Θα ήθελα να το κορνιζάρω αυτό αν μπορούσα.
Αλλά, μια απορία. Πως και δεν υπάρχει κάπου εκεί το “SMPTe”?