Του Lanegan τον δίσκο τον έχεις ακούσει;
Αντε παλι.
Top 5 2001
- Muse - Origin of Symmetry
- System of a Down - Toxicity
- The White Stripes - White Blood Cells
- Tool - Lateralus
- Regina Spektor - 11:11
Ρε δε θυμάμαι . Είναι μέσα στους 2-3 καλύτερούς του και στις λίστες σου έβαζες Screaming Trees, γι’ αυτό το λέω.
2001
- Savatage - Poets & Madmen
- Summoning - Let Mortal Heroes Sing Your Fame
- Hammers of Misfortune - The Bastard: A Tale Told in Three Acts
- Virgin Black - Sombre Romantic
- Opeth - Blackwater Park
Κενοταφιον
- Howard Shore - The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring OST
- Noir Desir - Des visages des figures
- James - Pleased to Meet You
- Ακης Δαουτης - 15αυγουστος OST
- Paradise Lost - Believe in Nothing
- Daft Punk - Discovery
- Bjork - Vespertine
- Muse - Origin of Symmetry
- Avantasia - The Metal Opera, pt. 1
- Gorillaz - Gorillaz
Cover Art
Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με προσωπικα ακομα.
το 2001 ειναι επισης η χρονια που γραφτηκε το σπουδαιοτερο και καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων. Δυστυχως, οι δημιουργοι δεν το θυμοντουσαν να το ξαναπαιξουν οποτε ηχογραφησαν ενα δευτερο σαν φορο τιμης
Επιτρέπονται γραφικότητες @anhydriis στις λίστες μας; Να βάλω τον ίδιο δίσκο και στις 5 θέσεις; Ή να ψηφίσω μόνο το #1; Μιας κι όλα τα υπόλοιπα είναι ως μη γενόμενα;
Summary
Yeap, I know. Just checkin’
Μυρίζει νοθεία, Limp Bizkit δεν έχουν μόνο 17 βαθμούς
Πες fuck 46 φορές και θα σιαξει
Βαλε υποτιτλους
fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck
Το δέχομαι
Πολύ σοβαρά το 2006 Tenac-ious D θα μπει σε λίστα.
Τα είπατε όλα εξαιρετικά για το 2000 (μου άρεσε ειδικά η ανάλυση drenie και οι πληροφορίες Παντελή για Slash’s Snakepit) αλλά ρε παιδιά είναι δυνατόν κανείς να μην γράψει για τη δισκάρα Brutal Planet του Alice Cooper?
πιστευω θα παίξουν καλα ντέρμπυ για την χρονιά αυτή
Ούψι, δισκάρααα…το ξέχασα.
Ας εβαζες εσυ , παλι Μπομπ Σφουγγαρακη σου εβαλε ο @anhydriis!
Εγω αν δεν ειχα αυτοπεριοριστει στα 10 honorable, θα το ανεφερα. Ειναι πολυ καλος δισκος, ο Αλις προσαρμοστηκε πολυ καλα σε αυτον τον νεο, τοτε, ηχο.
Λείπει το <<έγραψαν για το δίσκο της χρονιάς>>, αλλά δεν σε αδικώ γιατί έτσι κι αλλιώς είναι εξαιρετική η δουλειά που κάνεις.