Λες τώρα για 3 κομμάτια, που θα ήθελα να τα εχουν κλωνοποιήσει
Κρατιεμαι πολυ να μην κανω σχολιο “ΦΥΓΕ ΡΕ ΠΟΥ αντεχεις 52 λεπτα του τιποτα και σε ενοχλει το καλυτερο τραγουδι του δισκου” να ξερεις
Η εισαγωγη και το κλεισιμο του TGD ειναι για μενα απολυτως απαραιτητα για την ατμοσφαιρα του τραγουδιου αλλα το ακουω αυτο που λες. Ισως και μια εκδοση radio edit διαρκειας 8 λεπτων να ηταν ενδιαφερουσα. Παρολα αυτα, ποτε μα ποτε δεν καταλαβα γιατι το Misunderstood εχει τετοια ηχορυπανση στα τελευταια του 2 λεπτα. Ισως και να το εχω παρεξηγησει.
Το μονο που θα αλλαζα εγω απο τα 100 λεπτα (περα απο την ηχορυπανση) ειναι το About To Crash (Reprise) το οποιο απλα δε μου ειπε ποτε τιποτα.
Απο τα χειροτερα πραγματα που εχω ακουσει, το μονο που του αξιζει ειναι καψιμο ολων των physical copies και σβησιμο καθε digital μορφης απο ολους τους υπολογιστες του κοσμου
Leprous disapproves this post
Τελευταία βδομάδα διακοπών, δεν κάθομαι καθόλου μέσα άρα δε γράφω τίποτα.
2002
Queens Of The Stone Age - Songs for the Deaf
Sum 41 - Does This Look Infected?
Avril Lavigne - Let Go
Justin Timberlake - Justified
Breaking Benjamin - Saturate
ΠΟΥΛΑ ΤΡΕΛΑ BREAKING BENJAMIN !
ναι, complete sentence γαμω το φελεκι
2002 και τα πράγματα δυσκολεύουν κάμποσο καθώς ερχόμαστε όλο και πιο κοντά σε real-time αδυναμίες καθώς αυτές αρχίζουν και αναμοχλεύουν μεταξύ σε δισκάρες που ανάκαλυψα σε μετέπειτα - εξίσου formative - χρόνια.
Κακά τα ψέματα όμως, από το έτος δυο-χιλιάδες-δύο του σωτήρα μας ιησου χριστού, ένα πράγμα μονάχα θυμάμαι έντονα…
Το γκολ του Ροναλντίνιο έναντι στην Αγγλία στο Μουντιαλ. Θυμάμαι ότι το έβλεπα σε κάτι καλοκαιρινα κλαμπ ποδοσφαίρου στα Κιουρκα οπου με εστελναν οι γονεις μου για ησυχασει το κεφαλι τους. Με το (παντα) ημιτελες αλμπουμ της πανινι αγκαλια και κατι αλλα ρεμάλια που δεν πηγαινα καθολου. Λιγα πραγματα ομως συγκρινονται με τους καλοκαιρινους μηνες με μεγαλο μπαλοηβεντ, τοτε που ακομα εβλεπα ποδοσφαιρο… Νομιζω ισως το τελευταιο μουντιαλ που παρακολουθησα με πραγματικο παθος και πρεπει να ειδα το 80% των αγωνων. Τελοσπαντων
Official Πεντάδα
Summary
1. Hot Water Music - Caution
Από τους καλύτερους δίσκους που έχουν γραφτεί ποτέ. Αυτό τίποτε αλλο
2. Audioslave - Audioslave
Με το επόμενος τους εμαθα και κολλησα, αλλα περισσοτερα για εκεινο το δισκο οταν ερθει η ωρα. Αυτό ειναι μάλλον καλύτερο και γενικώς ένα παντρεμα λατρειας. Γκρουβ, μελωδια και φωνητικα απλησιαστα. Στο ρελαντι καμια φορα οι συνθεσεις, αλλα οταν δινει, δινει.
3. Biffy Clyro - Blackened Sky
Απαισιο εξώφυλλο, εξαίσιο ντεμπουτο. Η μπάντα εχει αλλάξει αρκετες μορφες ανα τα χρόνια, αλλα τουτη η πρωτη δουλεια ηταν τιμιο βρετανικο post-hardcore. Το δεσιμο που εχω μαζι του(ς) συγκρινεται με ελάχιστα πραματα και συνιστω να αφιερωσεις λιγο χρονο στο δισκο.
4. Red Hot Chili Peppers - By The Way
βλεποντας το τρακλιστ αναρωτιεμαι μπας και ειναι οντως καλυτερο απο το Californication. Νομιζω οτι ισως ειναι. Ιστορικα οχι, αλλα συνθετικα πολυ πιθανο. Ριφφ σαν αυτο του Can’t Stop ειναι υπερανω σχολιασμου.
5. Avril Lavigne - Let Go
Ελάχιστες αναφορες ειδα και αναρωτιεμαι ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΤΕ. Δισκος που εχτισε την προσωπικοτητα ενος ολοκληρου σχολειου. Τραυματα μεγαλα.
Punk-Rock/Emo/Post-Hardcore Διαμάντια Πεντάδα
Summary
1.Taking Back Sunday - Tell All Your Friends
Αδιευκρινιστος ο λογος που το εκοψα απο πενταδα. Από τους πιο εμβληματικους δίσκους του κυματος και δεν εχει ξεθυμανει ουτε λιγο 20τοσα χρονια μετα. Το κολπακι με τους εναλλασομενους τραγουδιστες θα με ψαρωνει για παντα.
2. Desaparecidos - Read Music/Speak Spanish
Λεπόν. Αν είναι να ψαξεις μονο έναν από τους δισκους της '02 λιστας μου που δεν ξερεις, ειναι αυτός. Φανταστικο γραψιμο. Στιχοι, μουσικοι, τα παντα. Για τους γνωστες που το ονομα Conor Oberst λεει κατι (που ειναι οι Phoebe Bridges φανμποηδες μου), τουτη ειναι μαλλον η καλυτερη του δουλεια (και απο δουλειες αλλο τιποτα ο τυπος).
3. The Used - The Used
Από τις πιο υποτιμημενες μπαντες του χωρου. Ειχαν ολα τα φοντα να γιγαντωθουν διπλα στους τιτανες της εποχης αλλα ποτε δεν τα καταφεραν. Οι ποιοτητα των δισκων δεν ηταν σιγουρα ο λογος. Η μπαντα ενεμπνευσε παμπολλες αλλες μπαντες, και ολα ξεκινανε απο δω.
4. Piebald- We Are The Only Friends We Have
Το ψαγμενο το ημο της εποχης. Το σκεπτομενο ημο της εποχης. Not really. Στην ουσια ειναι παρα πολυ καλο κολλεγιακο rock. Υποτιμημενο αλλα εμβληματικο.
5. Against Me! - Is Reinventing Axl Rose
Η πιο τιμια μπαντα στο punk rock. Ισως η πιο punk μπαντα ολων των εποχων και ειμαι διαθετιμενος να τσακωθω με τον οποιοδηποτε για την παραπανω δηλωση. Το πανκ ειναι ηθος. Και δεν υπάρχει σπιθαμη της μπαντας που δεν αναβλυζει ηθος. Και έτσι μηπως ψαρώσετε ρε ρεμπεσκεδες
Soundtrack
Summary
To γαμημενο το νιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι από το ιντρο του κομματιου του Moby δε μπορει να συνδυαστει με τιποτε αλλο
Εξώφυλλο
Δε θα το κρύψω, καθώς εχω αντιληφθεί οτι οι πεντάδες πονάνε, το loophole με την πλεηλιστ με βοηθάει πολύ περισσότερο (και το βρίσκω και πιο διασκεδαστικό). Εξαλλου - οσο και να το αρνείστε - αλμπουμ που ειναι πραγματικα δεκάρια ειναι σπανιοτατα, αλλά χιτάρες (aka BANGERS) υπάρχουν πάμπολλα.
Aποφάσισα να κανω και μινι σχολιασμο στα κομμάτια της πλεηλιστ
μαλάκες, ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ τη δουλεια που εριξα στο αχρειαστο αυτό formatting
από εποχες hi5/Myspace ειχα να ασχοληθω με html να πουμε
Summary
Artwork | Artist | Song | Comment |
---|---|---|---|
The Used | The Tast of Ink | Απόλυτο πάντρεμα emo και εξαίσιου ρεφραινοsongwriting | |
The Roots | The Seed (2.0) | Έπαιζε παντού και άξια. Φοβερό groove | |
Eminem | Without Me | Μάλλον το μοναδικό hip hop κομμάτι που μπορώ να κάνω karaoke | |
Hot Water Music | Caution | Το καλύτερο κομμάτι που γράψανε ποτέ και *υμνος* της σκηνης | |
Breaking Benjamin | Saturate | Με το επόμενο τους ανακάλυψα και ξεκίνησε μία πολύ περιέργη σχέση με το αμερικάνικο σύγχρονο ραδιοφωνικό rock. Ανυπερβλητη χροιά στα ρεφραιν | |
Biffy Clyro | 57 | κομμάτι συνδυασμένο με μεγαλο και διαμορφωτικό hearbreak. Εκτοτε νομιζω πως βλεπω τον αριθμο 57 πιο συχνα από οποιοδηποτε αλλο νουμερο. | |
Taking Back Sunday | Cute Without the 'E' | Καθώς το κυμα του emo που γιγαντώθηκε μέσα στα 00 αρχίζει σιγα σιγα να ξεδιπλώνεται, τούτο δω είναι ενα απο τα ευαγγελια του. | |
Red Hot Chili Peppers | Throw Away Your Television | Υπάρχουν ίσως καλύτερα κομμάτια στον δίσκο; Ίσως. Καλύτερη λαηβ εκτέλεση από αυτό ομως δεν υπάρχει | |
Avril Lavigne | Sk8ter Boi | Σχολικός Ύμνος. Αναμφισβήτητα επίσης θεμελίωσε το γούστο μου στο αντίθετο φυλο, ζημια που ακόμα προσπαθώ να λύσω στη θεραπεια | |
Flogging Molly | Drunken Lullabies | 15 (!) χρόνια πλέον σε κέλτικη χώρα, τα ακούω πλέον και cringαρω αυτά, αλλά give praise where prais is due | |
Disturbed | Prayer | Για τους Disturbed του κόσμου τουτο είναι η πλεηλιστ. Μαπα στο συνολο ο δίσκος, αλλά ποιος χεστηκε οταν μπορεις να κανεις καριερα απο ενα ρεφραιν μονο του | |
Good Charlotte | Girls & Boys | Απαράδεκτη μπάντα γενικως. Αλλά αν έβγαζαν ενα EP με τα 5 χιτακια τους, θα ηταν από τις καλυτερες μπαντες του κοσμου. Ενα από αυτα τα χιτακια λοιπον. Σαπιοι στιχοι. | |
Against Me! | Is Reinventing Axl Rose | Τις στιγμες που θελω να ξεχάσω οτι εχω δουλεια γραφειου, βαζω και ακουω against me. | |
Desaparecidos | Greater Omaha | Κιθάρες! | |
Audioslave | Like A Stone | Ίσως ένα απο 5 αγαπημενα μου κομματια. Πιθανοτατα τοπ 3. Αυτή η γέφυρα μετα το σολο σημαίνει ολο και πιο πολλα. | |
Sum 41 | The Hell Song | Δεν βρεθηκε κανεις να τους πει οτι δεν ανοιγεις το δισκο σου με το καλύτερο σου κομματι; | |
Piebald | American Hearts | File Under μπάντα που θα μου αλλαζε τη ζωη αν τους ανακαλυπτα στα 15 μου | |
No Use For A Name | International You Day | Sly for ever | |
Justin Timberlake | Rock Your Body | Τον σεβομαι για αδιευκρινιστους πλεον λόγους. Αλλά απο εδώ ξεκινησε η φαση (γιατι ΒΣτρητ Μποηζ ειμαστε) | |
The Promise Ring | Become One Anything One Time | Not their best work o δίσκος, αλλά δεν επαιζα τις αλλες χρονιες και δεν γινεται να μην αναφερω καπου τους Promise Ring στο παιχνιδι αυτό. Τουτο κομματάρα ομως |
γνωμη για t.A.T.u. - All The Things She Said;
Με ένα all time classic video clip, με τις αναγκαίες λέξεις ενδιάμεσα σε μαύρο φόντο, φτιαγμένο σε windows media maker
Το μεγαλύτερο oversight μου μέχρι στιγμής.
Θα μονταρω την πλεηλιστ.
Audioslave - Audioslave
Riot Act - Pearl Jam
Nordland I - Bathory
In absentia - Porcupine Tree
Strange Place for Snow - Esbjörn Svensson Trio
Βαζω μεγαλη καρδουλα για τις επιλογες, παρολο που με τυφλωσες με αυτο το τερατουργημα
Αυτο ειναι τεχνη αραγε?
για τους Bathory ειδικά ε
όχι, είναι μέταλ
4/5 ειναι πολυ καλο ποσοστο
Metal οι High On Fire ;
Το εξωφυλλο
Ακους και Pearl Jam ε ;
Ουτε υπο την απειλη μαχαιριου, απλα τους σεβομαι ως μπαντα.
Τους Μπαθορι παλι…