Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Θα ρίξει φωτιά ο Κορδος να μας κάψει, τι γράφετε :grey_question:

3 Likes

9 Likes

τέτοια αστυνομία θέλουμε

3 Likes

Αστυνομία του γούστου

1 Like

Αν μου ελεγε αυτη να ακουσω Μπαθορι, την πηγαινα και σε συναυλια τους, δεμενος χειροπεδες με το καγκελο μπροστα

Αντζελινα Τζολι = εμφανισιακα το πιο υπερεκτιμημένο θηλυκο ever. Μοιάζει με ψάρι.

7 Likes

Εξαιρετικό φαγητό το ψάρι.
Από την άλλη θα μας πεις ότι και η Μπελούτσι είναι μπάσο και με βάζεις σε σκέψεις :thinking:

Edit: αφήνω το autocorrect με το μπάσο αντί για μπάζο, γιατί ήταν πολύ on spot :rofl:

6 Likes

Αμα την πει μπασο, σημαινει οτι του αρεσει, μπασιστας ειναι :stuck_out_tongue:

5 Likes

Περαν του οτι αυτο το πραμα ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που εχω διαβασει ποτε (ηδη εδω και 20 χρονια απο καποιους, δεν εισαι ο πρωτος), στην φωτογραφια με την μπατσινα δεν ειναι η Αντζελινα Τζολι. Οχι οτι εκπλησσομαι, αφου οσοι κανουν δηλωσεις οπως την αποπανω, δεν φημιζονται και για την καλη τους οραση :stuck_out_tongue:

7 Likes

Η Τζολι είναι σαν ροφός.

Έτσι που πετάνε τα μάτια και τα χείλη της, αν βγάλει το make up και την δεις μες στην νύχτα δίπλα σου, θα πεθάνεις από συγκοπή.

Εσύ είσαι τυφλός αγόρι μου. Αλλά τι να περιμένω από φυσικό, σε χαζεψαν οι εξισώσεις.

(Αγάπη μόνο)

Ε όχι να συγκρίνουμε την θεαρα την Μπελουτσι με την Τζολι βρε παιδιά. Είναι σαν να συγκρίνουμε την Ηρωική του Beethoven με το “Χαμένα Όνειρα” που έγραψα στο μπάσο όταν ήμουν 14.

3 Likes

Μόνο Έβα Γκριν ρε νιαμου

(@Sh_Wo_f θα συμφωνήσεις ότι επιβαλλόταν)

4 Likes

Την Ηρωική όμως την ξέρουμε (και προτιμάμε άλλες του Λούντβιχ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Τα Χαμένα Όνειρα όμως τα ξέρουμε; Δεν τα ξέρουμε. Άρα αυτά θα ήθελε να ακούσει ο οποιοσδήποτε στο φόρουμ αυτή τη στιγμή.

Σου γύρισε μπούμερανγκ.

3 Likes

Το διαβάσαμε κ αυτό … High on fire δεν είναι μέταλ :sweat_smile:

2 Likes

Από τις πιο όμορφες που έχουν υπάρξει ποτέ, και οι δύο, δεν χρειάζονται συγκρίσεις

2 Likes

ΝΑΙ

Και ναι? Έχω ένα θέμα με όλα τα από πάνω, δεν ξέρω. ;p

2 Likes

Μην έχεις κανένα θέμα, αποπειράθηκα ένα κακόγουστο hot take με θέμα την Τζολί, βλέπεις όμως τί επίπεδο κρατησαν όλοι;!

Για κάνε όμως να πεις τίποτα κακό για τον Steven Wilson, θα δεις τί έχει να γίνει!

1 Like

Αλλο η σαυρα η Τζολι κι αλλο τα ιερα και τα οσια!!

4 Likes

Young Aniston >>> Young Jolie

7 Likes

Old Aniston >>>>>>>>>>>> Old Jolie

9 Likes

Young Cox >> Young Aniston

Old Wilson >>

2 Likes