Νταξει εσυ μπορεί να ονομάζεις (όση σημασία έχουν οι ταμπέλες, άρα μηδενική) μέταλ και τους σλιπνοτ, η τους ντεφτονς. Δικαίωμα σου, δικαίωμα μου να σε λέω ρεβιζιονιστη😝
Προφανώς. Απο στελέχη της μουσικής βιομηχανίας βασικα
Το σχόλιo ηταν πείραγμα στον kbil που δεν θεωρει metal τους down , coc κτλ …
Και ταυτόχρονα έβαλε ως metal εξώφυλλο τους High on Fire .
Τωρα για το πόσο metal ειναι το stoner, sludge, doom που παίζουν οι HoF, είναι άλλο θέμα .
(Δεν θεωρώ οτι ενας “κλασικος” metal ακροατής - στα όρια του χατζη , θεωρεί τους HoF metal, όπως δεν θεωρεί metal πχ τους slipknot, down , τους metallica απο το black album και μετά κτλ) .
Λιγο πλάκα παμε να κάνουμε και έρχονται τα όργανα της τάξης .
Και οχι δεν ξεχναω τα metallica δωρα που εχω λαβει
Συγχίστηκα με αυτά που διαβάζω και υποστηρίζω με σθένος πως η μοναδική ηθοποιός που έχει χώρο στην εδώ κουβέντα και μάλιστα δικαιωματικά, είναι μία και μόνο μία:
I’m back bitchez.
First thought: 483 unread.
Second thought: OMG.
Third thought: OK calm, Drama Queen.
Fourth thought: Αύριο σάββατο με καφεδάκι θα τα πάρω όλα ένα ένα (ok that sounded weird)
Fifth thought: I just remembered I have 32 missed calls από τον Αρχηγό.
Sixth thought: nice to be back here in this music playground of ours.
Hi, Bitchez.
I’m back.
Tan lines, summer βόδι and all.
Δεν μπορω να βρω ποιος εγραψε οτι το By The Way ειναι ο τελευταιος μεγαλος δισκος των Πεππερς. Οποιος κι αν εισαι, ξανακου και τον υπεροχο επομενο. Εκεινος ειναι ο τελευταιος μεγαλος, νομιζω εγω.
Το Erased ήταν το τραγούδι that put me into Paradise Lost. Φοβερή δισκάρα και ο τρίτος αγαπημένος μου από τη μπάντα. Εννοείται ότι ΔΕΝ γίνεται να λείπει από την πεντάδα.