Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Το γραψα πιο μετριοπαθώς, τίμια μπάντα. Γαματη ιστορία και ενδιαφέρον που δουλεύεις σε δισκάδικο, καλές δουλειές! Ναι αν μάθεις κάτι παραπάνω πες! Ευχαριστώ!

Ναι εννοούσα το ψάχνα σε κάνα κινηματικό/περίεργο τόρεντ, δε θα δώσω 20€ για μεταχειρισμένο βιβλίο😝. Θενκς πάντως!

2 Likes

Pink Floyd – Wish You Were Here ( το αγαπημενο μου pf album)
Rainbow
Scorpions - In trance
Led Zeppelin – Physical Graffiti
Black Sabbath – Sabotage

Με αυτη την σειρα

6 Likes

Μολις με βαλατε σε εξοδα, ενα 50αρικο χωρις μεταφορικα θα μου κοστισει η συνομιλια σας. Δεν ηξερα αυτο το σαιτ, εψαχνα ενα συγκεκριμενο βιβλιο, κερνατε αν ποτε συναντηθουμε εξω

4 Likes

ναι ειναι το ελληνικο “discogs” των βιβλιων. αυτες τις μερες εχει και δωρεαν μεταφορικα με το box now, το οποιο ειναι καλη φαση.

2 Likes

Και με μηδεν μεταφορικα, δεν γλιτωνεις το κερασμα. Εβαλα να ακουσω Eloy μηπως ηρεμησω.

3 Likes

αχαχαχα…εγινε!

1 Like

Ίσως και να κοιμηθείς :stuck_out_tongue:

2 Likes

#μόνοκαταχνια είπαμε;

10 Likes

Δεν πας καλα τελευταια. Περιμενω να δω τι θα ψηφισεις.

3 Likes

Εξαιρετικό το metabook, το προτείνω κι εγώ

Και με το παραπάνω!

Τελικά είχα ακούσει το κομμάτι τους που λες, από περιέργεια γιατί είχα το είχα ψάξει όταν βγάλανε οι Καταχνιά τη δικιά τους εκδοχή (που post-αρίστηκε παραπάνω). Αλλά δεν έδωσα περισσότερη σημασία, κακώς!

1 Like

Ψηφίζουμε εδώ ή στη φόρμα;

1 Like

Στην φόρμα για να διευκολύνουμε τον @anhydriis

Εδώ γράφουμε για το τζέρτζελο

2 Likes

Στη φορμα για να συγκεντρωνει ευκολα ο TS τις επιλογες. Αν θελεις, αναφερεις εδω τι ψηφισες και σιγουρα καποιος θα βρεθει για να τσαμπουκαλευτει με αυτα που επελεξες. Γκουντ λακ.

1 Like

Χαχαχα Οκ!

1 Like

Honourable mentions:
Rush - Fly by night
Kiss - Alive!
Bruce Springsteen - Born to run
Deep Purple - Come taste the band
Jethro Tull - Minstrel in the gallery
(Το οποίο βγήκε εκτός πεντάδας για να μπει…)

3 Likes

Λέτε αυτό να το ρωτάνε ακόμα και όταν φτάσουμε στο 2022;

3 Likes

Εδώ το ρωτάνε το 2023

Συγνώμη

8 Likes

Γελασα δυνατα.

2 Likes

:gem::gem::gem: