Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Λιγότεροι δίσκοι, καθώς μπαίνουμε σε μια εποχή που η μνήμη μου λέει ότι ασχολιόμουν πιο πολύ με μουσικές του παρελθόντος κι όχι του παρόντος.
13. Starsailor - Silence is easy
12. Riverside - Out of myself
11. Nick Cave & The Bad Seeds - Nocturama
10. Dream Theater - Train of Thought
9. Placebo - Sleeping with ghosts
8. Linkin Park - Meteora
7. The Mars Volta - Deloused in the comatorium
6. Martin Gore - Counterfeit²
5. Iron Maiden - Dance of death : Πιστεύω ότι η συγγνώμη μου προς τους Maiden ήταν το φάρμακο που γιάτρεψε την αϋπνία του Harris, όπως είπε κάποιος από πάνω! Αρκετά όμορφα τραγούδια, δίνει ωστόσο την αίσθηση ότι τον δούλεψαν στο “ρελαντί”, δε “μάτωσαν”.
4. Marilyn Manson - The golden age of grotesque: Συνεχίζει να παίζει την μπαλίτσα που μας είχε μάθει από το '96 κι ύστερα. Τίμιος.
3. Archive - Michel Vaillant Το λες και soundtrack, το λες και music inspired by the film…Πορωτικές κομματάρες, industrial ήχοι της εποχής, o Craig Walker παραμένει στα φωνητικά, το Bridge Scene το μόνο κομμάτι τους που μπορώ να θυμηθώ να έχει γύρισμα στα drums :smile:
Δίσκος με άπειρες ακροάσεις!
2. Opeth - Damnation : Θα μπορούσε και νο 1. Όπως έγραψε κάποιος παραπάνω, ο λιγότερο Opeth δίσκος τους. Από εδώ τους έμαθα.
1. Anathema - A Natural Disaster: Σε σημεία μαγικός, μυσταγωγικός, αλλά δεν απογειώνεται. Σε μια χρονιά με πολλή μετριότητα, του άξιζε η πρωτιά!

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Kill Bill vol. 1 OST
Ρίξε το 5 - Μεταξωτές κορδέλες (γενικά δυσεύρετο, υπάρχει μόνο αυτό στο YouTube: https://youtu.be/od273VQlvYU?si=yWbauGl5ai45zgVT. )

23 Likes

Special Teams

Χύμα αυτό να σπαμμάρω λινκς:

The Matrix Reloaded: The Album
Βασικά ο δίσκος σαν κυκλοφορία δεν έχω ιδέα τι είναι, με ένα κάρο κομμάτια που δεν εμφανίζονται πουθενά στην ταινία, της οποίας ταινίας τα προβλήματα τα ξέρουμε όλοι ΑΛΛΑ αυτές οι τρεις συνθέσεις του κανονικού OST κατουράνε ό,τι υπάρχει:

(υποχρεωτικά συνοδεία εικόνας αυτό:)

Ξίφος, Σπάθη, Επέ, Κατάνα

Kill Bill Vol. 1 OST
Μισοκομπιλέισιο, πασπάλη από RZA αλλά τέλος πάντων αν κάτι μένει απ’ αυτό το OST είναι ότι έβγαλε το “Battle Without Honor…” εκτός Ιαπωνίας, στον αφρό τη διασκευάρα του Don’t Let Me Be Misunderstood και φυσικά Το Κρασάκι Του Τσου

Επιστροφές - Καταστροφές

Howard Shore - The Lord of the Rings: The Return of the King OST
αυτό > 11 αγαλματάκια

Old Time Hockey

Dropkick Murphys - Blackout
Δεν θα το έβαζα σαν HM γιατί ντάξει δεν τρελαίνομαι κιόλας, αλλά θέση εδώ την αξίζει επειδή έχει τον απόλυτο hockey ύμνο (έστω και για τη λάθος ομάδα)

7 on/of 7

Dream Theater - Train of Thought
Επειδή για HMs δεν, μπαίνει εδώ μόνο για την οικονομία της συζήτησης ο δίσκος που κόλλησε στους Theater τη ρετσινιά της φλυαρίας και της επιδειξιομανίας. Όχι εντελώς άδικα θα πω εγώ, αλλά το Suck our Cocks Stream of Consciousness είναι για πλάκα το καλύτερο instrumental που έχουν κάνει και το Honor Thy Father το καλύτερο heavy κομμάτι τους. Ζούσα και χωρίς τα υπόλοιπα

Κατά τ’ άλλα, χρονιά κατά κύριο λόγο μεηνστρημίλας και post-hardcore, φλώρικου και μη:

1. Linkin Park - Meteora
Στη σφαίρα του mainstream τουλάχιστον, μπορεί και ο δίσκος της δεκαετίας. Δεν διαφοροποιείται και τόσο απ’ το Hybrid Theory, απλά τα hits τουλάχιστον είναι τόσο καλογραμμένα που τους μαθαίνει και το τελευταίο χωριό. Όποιος έχει δει και το Making Of ξέρει τι δουλειά έπεσε για επιτυχία τόσο μεγάλη που τους κράτησε headliners πρώτου βεληνεκούς για 10-και-βάλε χρόνια ακόμα χωρίς να έχουν άλλη πραγματικά μεγάλη κυκλοφορία. Αυτό, το Hybrid Theory και το Live In Texas ήταν κοινές συνισταμένες στα γυμνασιολύκεια

2. Explosions In The Sky - The Earth Is Not A Cold Dead Place
Με κάθε σεβασμό σε άλλα ιερά τέρατα του είδους, νομίζω ότι εδώ είναι η απόλυτη κορυφή. Αυστηρά ακατάλληλο για καψούρηδες, χωρισμένους που αγαπάνε τη ζωή τους αλλά και κυνικούς καργιόληδες που δε νιώθουν

3. The Mars Volta - De-Loused In The Comatorium
Δίσκος και μπάντα που άξια φέρει την ταμπέλα “προγκ” γιατί ναι μεν ακούμε αρκετά Crimson και άλλα ιερά τέρατα αλλά έχουν μπει στο μπλέντερ με μπόλικο λάτιν και φυσικά το πρόσφατο παρελθόν του διδύμου Cedric-Omar, σε βαθμό που αυτό που προκύπτει στυλιστικά είναι μοναδικό. Και φυσικά όταν σε δίσκο όπου παίζει ο Flea (έστω και σεσσιονάς, αλλά είναι ο Flea διάολε) κλέβει την παράσταση ο drummer, καταλαβαίνει κανείς για τι παίξιμο μιλάμε

4. Thrice - The Artist In The Ambulance
Σε χρονιά με πολύ δυνατό υλικό στο είδος του, νομίζω ότι παίρνει τα πρωτεία. Το Silhouette το ‘χω ακούσει μέχρι και σε γήπεδο. Γενικά μεγάλη μπάντα οι Thrice, θα περίμενα να έχουν πολύ μεγαλύτερη απήχηση (επιπέδου Architects, ας πούμε) αλλά και πειραματίστηκαν αρκετά παρακάτω και το έκοψαν για ένα διάστημα, που μάλλον δεν τους βοήθησε, τέλος πάντων

5. Muse - Absolution
Εξαιρετικό το “Origin”, καλό και το “Black Holes” αλλά for my money σχετικά εύκολα αυτός είναι ο καλύτερος Muse δίσκος. Όσο λατέρνατιβ και “προγκ” χρειάζεται, μικρο-relapses στο ξεπατίκωμα Radiohead τα συγχωρούμε :stuck_out_tongue:, Butterflies and Hurricanes μάλλον ό,τι καλύτερο έχουν γράψει, απεταξάμην

+εξώφυλλο:
image

+10:

Blink-182 - Blink-182
Επειδή αυτοί οι τρεις δεν είναι απλά κάτι θυμωμένα παιδαρέλια που έγιναν φίρμες από σπόντα αλλά έχουν μπόλικο ταλέντο, ευαισθησίες, τους σωστούς ανθρώπους γύρω τους (να τα λέμε και αυτά ε) και guest κοτζαμάν Robert Smith, πάνε τον ήχο τους εκεί που πρέπει και γράφουν τον καλύτερό τους δίσκο. Κρίμα που δε χώρεσε

Α και

Το καλύτερο Stockholm Syndrome της χρονιάς εδώ είναι ε :exclamation:

Evanescence - Fallen
Σε εβδομάδα μεηνστρημίλας δε θα μπορούσε να λείπει απ’ τις αναφορές ο πρώτος δίσκος που πήγα και αγόρασα ποτέ (πακέτο όπως είπα), ο οποίος είναι άλλος ένας όπου κυριολεκτικά κάθε κομμάτι θα μπορούσε να είναι single. Ρεσιτάλ songwriting, απλά τον ακούω πολύ πιο σπάνια πλέον

Cave In - Antenna
Στο δρόμο που χάραξε το Jupiter, γίνονται ακόμα πιο μελωδικοί βγάζοντας άλλη μία δισκάρα που μάλλον είναι και το καλύτερο σημείο για πρώτη επαφή με τη μπάντα. Το Inspire είναι κομμάτι που θα περίμενες απ’ αλλού (Caleb λείπεις!) και το Woodwork υπέροχο κλείσιμο

Boysetsfire - Tomorrow Come Today
Τραγουδάρες με τρομερές φωνητικές γραμμές ανά σημεία, υπέροχο drumming επίσης που βοηθάει πολύ η παραγωγή. Παίζει μόνο με το (κάπως πιο περιπετειώδες ηχητικά) Misery Index για καλύτερός τους δίσκος

A Perfect Circle - Thirteenth Step
Τρομερός Howerdel και εξαιρετικές μπασογραμμές αλλά κακά τα ψέματα, τον δίσκο τον κουβαλάει ο Maynard στου οποίου τη χροιά αυτό το στυλ πάει κάργα. Και το “Nurse” να βγάλουμε απ’ έξω ως διασκευή, πάλι ό,τι μένει φτάνει και περισσεύει

Funeral For A Friend - Casually Dressed & Deep In Conversation
Μεγάλη τσουτσεκίλα, απ’ αυτές για τις οποίες τω καιρώ εκείνω τρελαίνονταν τα βρετανόπουλα (και όχι μόνο). Το γιατί το Getaway Plan δε μπήκε μέσα ακόμα δεν το 'χω καταλάβει, τέλος πάντων, δισκάρα κι έτσι, προχωράμε

Story of the Year - Page Avenue
Κάποτε, τις ένδοξες πρώτες μέρες του YouTube, χαζεύαμε τα ζογκλερικά τους στα live με τις ώρες, ωραία χρόνια:

(όλα τα πίξελς δικά σας)

Τραγουδάρες κι εδώ γενικώς

Α και

Το καλύτερο In The Shadows της χρονιάς εδώ είναι ε :exclamation:

Every Time I Die - Hot Damn!
TONIGHT I’M COMING HOME

ΙΝ Α COMA

(αυτό ακριβώς, τίποτ’ άλλο)

Four Tet - Rounds
Η γνωριμία με τον κύριο ήταν άλλη μια ευγενική χορηγία Skrillex, εδώ έχουμε “τόσο-όσο” Boards of Canada, “τόσο-όσο” post-rock επιρροές για έναν δίσκο που σε μπλιμπλικοκαταστάσεις είναι σχετικά άνετα η κυκλοφορία της χρονιάς imo

Trivium - Ember To Inferno
Εσείς τι κάνατε στα 17; Κάποιος πιτσιρίκος πάντως έγραφε υλικό που 20 χρόνια αργότερα στέκεται εξαιρετικά. Πού να το ‘χαν επανηχογραφήσει όλο κιόλας…

28 Likes

Φτου να κάτι που ήθελα να γράψω και ξέχασα :wink:

1 Like

Λολ, το χειρότερο take που έχω διαβάσει εδώ μέσα

1 Like

Ψηθείτε να κάνουμε κάποια στιγμή κι ένα wall of shame με το τι ΔΕΝ έχουμε ακούσει από πράγματα που post-αρονται πολύ, π.χ. δε γνωρίζω (συνειδητά τουλάχιστον) ΟΥΤΕ ΕΝΑ κομμάτι από Linkin’ Park και βλέπω να βγαίνει κι αυτό το album τους σε ψηλή θέση (νομίζω και το προηγούμενο είχε βγει).

4 Likes

Παιζει απλως να μη γνωριζεις οτι γνωριζεις :wink:

4 Likes

Για καποια που ποσταρονται ειναι και Wall Of Pride αυτη η φαση για μενα

Linkin Park εχεις ακουσει πολλα τραγουδια, ειτε το ξερεις ειτε οχι

1 Like

Ειμαι διακοπες, αλλα δεν θα εχανα τη λιστα. Ας αρχισει η μαχη (sic) λοιπον:

1. Doomsword – Let Battle Commence
    Δεν. Υπαρχει. Αυτο. Το. Συναισθημα.
  2. Muse - Absolution
    Ανεβαινουν στο επομενο επιπεδο με αυτον τον δισκο.
  3. The Lord Weird Slough Feg - Traveller
    Μα τι λετε τωρα.
  4. A Perfect Circle - Thirteenth Step
    Ψαξε καλα, θα βρεις ολα τα συναισθηματα σου σε εναν τετοιο δισκο.
  5. The White Stripes - Elephant
    Εξαιρετικος ηχος απο ενα συγκροτημα που δεν ακουω. Εμβληματικη κυκλοφορια.

Δεν μπορω να αραδιασω τωρα χονοραμπλ, αλλα τι σημασια εχει; “Πεντε φτανουν” ειπατε. Παλιοζαγαρια.

32 Likes

2003

1. Iron Maiden - Dance Of Death
  2. A Perfect Circle - Thirteenth Step
  3. Hortus Animae - Waltzing Mephisto
  4. Enslaved - Below The Lights
  5. Transcending Bizarre? - The Four Scissors

Συμπληρώνουν 10αδα :

1. Dream Theater - Train Of Thought
  2. Opeth - Damnation
  3. Riverside - Out Of Myself
  4. Akercocke - Choronzon
  5. Luciferion - The Apostate

Εξώφυλλο της χρονιάς . Ισοπαλία , δύο αγαπημένα εξώφυλλα που αδυνατούσα να αφήσω ένα έξω οπότε παραθέτω και τα δυο (Στη φόρμα έβαλα το 2ο) :

29 Likes

Τροχάδην και σήμερα…

2003
1)Muse - Absolution
2)Linkin Park - Meteora
3)A Perfect Circle - Thirteenth Step
4)The White Stripes - Elephant
5)Evanescence - Fallen

Εξώφυλλο

image

26 Likes

Αχνοφαινεται η πιθανότητα να έχουμε νικητή μη μέταλ ή μετράω λάθος???

3 Likes

Εδώ θα ήθελα να πω, πως όταν το έβαλα να παίξει, στις πρώτες νότες του “Heathen Assault” νόμιζα ότι θα πεταχτεί από κάπου ο Βασίλης για να τραγουδήσει: “Σαν γυαλί μες στο χέρι της πόλης, τα φιλιά μου ματώνω όπου βρω, τα μεσάνυχτα εγώ σε σκοτώνω και ζω, μα από κάπου μακριά η φωνή σου ξανά να μου λέει: “Είμαι εδώ, μα δε σε βρήκα!”.”

Δύναμις.

2 Likes

Τελευταία στιγμή αλλά στον αγώνα, θα υπαρξω λακωνική, για δεύτερη φορά εντός της δεκαετίας που με σχημάτισε σαν ανθρωπο

Η ΠΕΝΤΑΔΑ

1. Evanescence - Fallen
    Χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε τίποτα για μένα. χωρίς το Empowerment της Amy Lee και έναν δίσκο διαμάντι για το είδος του οι γυναίκες θα ήταν ακόμη πιθανόν ανυπαρξία στον σκληρό ήχο. Μην προσποιείται ότι δεν ξέρεις. Ξέρεις τουλάχιστον πέντε κομμάτια μέσα από αυτό το δίσκο. Και κοροϊδεύεις τον εαυτό σου αν θεωρείς ότι δεν βγήκαν διαχρονικοί δίσκοι στα ζιροζ.

2. Linkin Park - Meteora
    Αυτός ο δίσκος παραδόξως, έγινε λίγο πιο σημαντικός για εμένα όταν κατάλαβα την ιστορία του. Καλοκαίρι του 2017, ο Chester φεύγει από τη ζωή. Μια παρέα, στην εφηβεία τους μεταλλαδες, φεύγει για Αμοργό. Για δεύτερη φορά. Οι διαδρομές στο νησί έγιναν σχεδόν κατά αποκλειστικότητα με soundtrack αυτό το δίσκο. Και η καταννοηση του τι μας δένει και από τι μας αποτρέπει η μουσική αυτή, ήταν ανατριχιαστική.

3. The Mars Volta - De Loused In The Comatorium
    Θα ήθελα απλά να ξεχάσω τους Mars Volta για να ξανακουσω πρώτη φορά το Televators

4. Thursday - War All The Time
    Όχι ο πιο γνωστός, μα ένας από τους καλύτερους δίσκους της γενιάς του. η πέμπτη ξεκίνησε να είναι το μικρο Σάββατο μετά την κυκλοφορία αυτού του δίσκου.

5. Death Cab For Cutie - Transatlanticism
    Σοκ που δεν υπάρχει σε πολλές πεντάδες, ένα ταξίδι μαγικό και ίσως μοναδικός δίσκος σε αυτό που κάνει. Πρόταση αμέσως για όποιον τον αγνοεί. Δεν σας προετοιμάζω για τίποτα. Εξώφυλλο χρονιάς γιατί θεέ μου, τι κακά εξώφυλλα παίζουν αυτή τη χρονιά. Αυτό είναι τουλάχιστον όμορφο.

Αλλά τόσα για την καρδιά

1. Anathema - A Natural Disaster
    ο δεύτερος καλύτερος δίσκος των Anathema, το καλύτερο Κολλάτο τους στο πρόσωπο του Pulled Under At 2000 Meters A Second

2. Katatonia - Viva Emptiness
    Υπάρχει ένας δίσκος που για μένα είναι πεντάδα για τους Katatonia, δεν έχει έρθει ακόμη. απάτητες κορυφές όμως φυσικά κι εδώ.

3. AFI - Sing The Sorrow
    Σας έχω πει για την αδυναμία μου στους AFI? Όχι; Έχω.

4. Radiohead - Hail to The Thief
    Η μπάντα της χιλιετίας χωρίς να τους βλέπει κανείς.

5. Riverside - Out Of Myself
    Σταθερή ποιότητα και άνοδος για την καλύτερη μπάντα της Πολωνιας

6. Thrice - The Artist And The Ambulance
    Επίπεδο War All Of the Time λιιιγο λίγοτερο catchy

7. Mogwai - Happy Songs For Happy People
    Δίσκος που είναι τα πάντα εκτός από τον τίτλο του.

8. Explosions In The Sky - The Earth Is Not A Cold Dead Place And I Am No Longer Afraid To Die
    Αριστούργημα διαχρονικό, από τους καλύτερους δίσκους του ποστ ροκ εκεί έξω.

9. Yob - Catharsis
    Οι Yob είναι συγκρότημα που αν δεν τους έχεις δει ζωντανά δεν καταλαβαίνεις τα κοσμικα υψίπεδα που μοναχοί κατοικούν

10. Rise Against - Revolutions Per Minute
    "Simple because you can breathe, doesn’t mean you’re alive or that you really live. This life has taken its toll and it just doesn’t know how much more it can give. "
    Ε αν δεν παθαίνει κάτι η καρδούλα σου με αυτά τα μεσοβεζικα αναρχιλικια που μόνο ένας δίσκος κατάφερε να το κάνει καλύτερα ( έρχεται το 2004), δεν ξέρω πως να σου το εξηγήσω. “I have an American dream, but it involves black masks and gasoline”

11. Pelican - Australasia
    Στον ίδιο τόνο με explosions in the sky, διαχρονικό αριστούργημα

12. Nevermore - Enemies Of Reality
    Λίστα χωρίς Nevermore, σπίτι χωρίς κουδούνι

13. Fall Out Boy - Take This To Your Grave
    Ξεχνάμε τι πανκ έχει γράψει αυτή η μπάντα και δεν είναι σωστό.

14. Placebo - Sleeping With Ghosts
    Ακατεβατοι σταθερά Placebo

15. The Gathering - Souvenirs
    Δίσκος που λατρεύω τόσο που σχεδόν τον έβαλα δύο χρονιές σε λίστα

Name drop με ραντομ σχόλια γιατί παραλία

1. Coheed & Cambria - In Keeping Secrets Of Silent Earth: 3
  2. The White Stripes - Elephant
  3. A Perfect Circle - Thirteenth Step
  4. The Microphones - Mount Eerie - ο δίσκος που σε εμπνέει να κάνεις άλλο πρότζεκτ, γιατί έτσι.
  5. While Heaven Wept - Of Empires Forlorn
  6. Children Of Bodom - Hate Crew Deathroll
  7. The Dresden Dolls - The Dresden Dolls - ξεχάστηκε αυτό, μα γιατι
  8. Rancid - Indestructible
  9. Him - Love Metal
  10. Opeth - Damnation
  11. Kamelot - Epica
  12. Hammers Of Misfortune - The August Engine - κοροιδευομαστε αν λέμε ότι είναι καλύτερο από το The Bastard
  13. Sun Kil Moon -Ghosts Of The Great Highway
  14. The Angelic Process - Coma Waering
  15. Swallow The Sun - The Morning Never Came
  16. Poison The well - You Come Before You
  17. Killing Joke - Killing Joke
  18. Kayo Dot - Choirs Of The Eye
  19. Muse - Absolution
  20. Jakob - Kale : Drew
  21. Sunn O - White One
  22. Dream Theater - Train Of Thought
  23. Cursed - One
  24. Envy - A Dead Sinking Story
  25. From Ashes Rise - Nightmares
  26. Do Make Say Think - Winter Hymn
  27. Epica - The Phantom Agony
  28. OSI - Office Of Strategies Intelligence
  29. Khanate - Thing Viral
  30. Doomsword - Let Battle Commence
  31. Yellow card - Ocean Avenue
  32. The Lord Weird Slough Feg - Traveller
  33. The Devin Townsend Band - Accelerated Evolution
  34. Four Tet - Rounds
  35. Evergreen - Recreation Day

Special mention : Brand New - Deja Entendu - οι στιγμές που ένας δίσκος εξαφανίζεται στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για η μπάντα από πίσω ήταν κατώτερη των προσδοκιών σαν άνθρωποι. Το ακούω κάποια άσχημα βραδιά στα κρυφα; Μπορεί.

24 Likes

φτουυυυ να τι ξέχασα !

1 Like

Εννοειται πως συνεχιζω να θυμαμαι πράγματα που ξέχασα, οπως το Coheed αλλά κυρίως ξέχασα το ντεμπουτο των Shinedown.

image

Το “Leave A Whisper” με το “45”, το “Burning Bright”, το “Lost In The Crowd”, το “Fly From The Inside” και βεβαιως τη διασκευή στο “Simple Man” πούλησε σαν ζεστό ψωμάκι και ανοιξε το δρομο για ακομα μεγαλύτερα πράγματα.

3 Likes

2003

1. Anathema - A Natural Disaster
    Ο αγαπημένος μου δίσκος τους, στα αυτιά μου ακούγεται φρέσκος και διαχρονικός απο την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα.

2. Machine Head - Through the Ashes of Empires
    Επιστροφή με πάταγο από τα συντρίμια (εμένα μου άρεσαν και τα συντρίμια).εγάλος δίσκος με κορυφές απάτητες ακόμα και από τους ίδιους (Imperium εσένα λέω).

3. Every Time I Die - Hot Damn!
    Καλώς τις αγάπες μου. Κανένας άλλος σαν εσάς, και ακόμα είμαστε στην αρχή!

4. The Mars Volta - Deloused in the Comatorium
    Προσωπικά εδώ είμαι, τον λατρεύω αυτόν τον δίσκο. Και το επόμενο μου αρέσει εξίσου, αλλά αυτό έχω την αίσθηση ότι κουβαλάει λίγο ακόμα At the Drive In.

5. Χάσμα - Κάθε φορά που άλλος γίνομαι
    Ο καλύτερος δίσκος τους σε όλους τους τομείς, αν και όταν τελειώνει πάντα θέλω κι άλλο. Μας κακόμαθαν με τους προηγούμενους.

Honorable mentions:
Linkin Park - Meteora
Dream Theater - Train of Thought
A Perfect Circle - Thirteenth Step
Opeth - Damnation
Muse - Absolution
Evergrey - Recreation Day
Nevermore - Enemies of Reality
Korn - Take a Look in the Mirror
Placebo - Sleeping with Ghosts
Lamb of God - As the Palaces Burn
Black Label Society - The Blessed Hellride

30 Likes

Κι εγώ να τι ξέχασα! Carry me Ohio, Duk Koo Kim μεγάλα τραγούδια…

2003

1. Linkin Park - Meteora
  2. Machine Head - Through The Ashes of Empires
  3. Muse - Absolution
  4. Black Label Society - The Blessed Hellride
  5. Metallica - St. Anger

Και ενα κατεβατό απο albums χωρις αξιολογική σειρά.

1. Shinedown - Live A Whisper
  2. Placebo - Sleeping With Ghosts
  3. Sevendust - Seasons
  4. Godsmack - Faceless
  5. Dream Theater - Train of Thought
  6. Three Days Grace - Three Days Grace
  7. Darkness - Permission to Land
  8. Anthrax - We’ve Come for You All
  9. Blind Dog - Captain Dog Rides Again
  10. White Stripes - Elephant
  11. Evanescence - Fallen
  12. A Perfect Circle - Thirteenth Step
  13. Jet - Get Born
  14. Deftones - Deftones
  15. Nothingface - Skeletons
  16. Korn - Take A Look in the Mirror
  17. Harebreed - The Rise of Brutality
  18. 40 Below Summer - The Mourning After
  19. The Haunted - One Kill Wonder
  20. Turbonegro - Scandinavian Leather
  21. Sepultura - Roorback
  22. Stereomud - Every Given Moment
  23. Soilwork - Figure Number Five
  24. Dozer - Call it Conspiracy.

Εξώφυλλο το Linkin Park

@anhydriis pls …

27 Likes

Το παιχνίδι (θρίλερ) παίζεται για ακόμη 30 λεπτάκια…

@38aris γράφει από οτι βλέπω, @Chaos @DarthVader @nikatapi @pantelis79 @vagalex και λοιπές δυνάμεις έτοιμες να βγάλουν νικητή!!!

3 Likes

Το εριξα εγω.

2 Likes