Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Ρε @anhydriis φτιάξε μια φόρμα για χειρότερα μπας και γλιτώσουμε.

12 Likes

Ουαου, δεν το περιμενα αυτο. Κατα τ’ αλλα, πρωτη φορα ολη η πενταδα μου ηταν ιδια με την τελικη. Ακομη και η σειρα, πλην του νικητη.

Μετα το σημερινο αποτελεσμα, δεν γλιτωνεις τπτ. Το μυστικο ειναι να κοψεις το αλκοολ. Εγγυημενο.

3 Likes

θα είναι το επόμενο… 52 εβδομαδες θα ψηφιζουμε τα χειρότερα :joy: :joy: :joy:

11 Likes

Μετά από Lamented Souls, τώρα και Pagan Altar σε τελική 10αδα. My job here is done.

13 Likes

Δυο δεύτερες θέσεις σε αμιγώς μεταλλικές ψήφους είναι σήμα κατατεθέν, πέσαμε με ψηλά το κεφάλι

11 Likes

Πάλι τα ίδια θα βγουν!

5 Likes

Χαλάς :stuck_out_tongue:

2 Likes

2007 βέβαια μπατ οκ, πες ήρθαμε πιο νωρίς !

2 Likes

Το αλκοολ φταιει, με κανει ευαλωτο. Και οτι δεν ακουγα πολλη μουσικη στα '00ς οπως εχω γραψει πολλες φορες.

1 Like

Επαναστατικό το αποτέλεσμα της εβδομάδας, με ένα “Fas Ite” την επόμενη βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την αταξική κοινωνία

7 Likes

Κάποια στιγμή βέβαια θέλω να μου εξηγήσεις και πώς μπορείς να συνεχίζεις να τους ακούς

00:37 και ο @hopeto δεν εχει ποσταρει λιστα. Το 112 τι κανει;

19 Likes

Ξερωγώ ρε γράκχε, όπως εσύ ακούς μάνουγουορ μάλλον.

Σταματήστε ό,τι κάνετε και ό,τι γράφετε.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ…

2 Likes

Cute, βέβαια τους Manowar δεν θα τους έλεγε 4ο Ράιχ ούτε ο πιο φανατικός πολέμιός τους

R-1326661-1357646970-2280

ΓΚΟΥΧΟΥΓΚΟΥΧΟΥ

13 Likes

Ωχ, anhydriis, παίχτηκε μαλακία (και ζητάω την επιείκεια των συμφορουμιτών γιατί οι ψυχαναγκασμοί μας είναι μεγάλοι):

Ψάχνω τους Dagda στη λίστα, πουθενά… Λέω ο μαλάκας ο anhydriis θα ξέχασε να τους περάσει.

Παίρνει το μάτι μου τους Crippled Black Phoenix κάπου και σκέφτομαι “α, κάποιος έκανε το ίδιο λάθος με εμένα, τους είχα βάλει αρχικά πεντάδα και τελευταία στιγμή είδα ότι είναι του 2007, οπότε τους έβγαλα κι έβαλα τους Dagda στη θέση τους”.

Εμμμ, κι εκείνη τη στιγμή συνειδοτοποιώ ότι εγώ είμαι ο μαλάκας, προφανώς το θυμήθηκα ΜΕΤΑ το excel, άρα στο excel έβαλα CBP και στο forum Dagda.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ, ήταν η μοναδική ευκαιρία των Dagda να είναι χόνοραμπλ λίστα, θα το κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;

5 Likes

Νομιζω πως ολοι εχουμε ξενερωσει και δεν τους ακουμε τωρα. Αλλα αυτο δεν σβηνει τι εκαναν στο παρελθον, ε;

4 Likes

Σόρρυ, από υπερβάλλοντα ζήλο, ξαναφεύγω

6 Likes

Άσε μας ρε πιτσιρίκο!

1 Like