Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Απ’ τα πιο εύκολα #1 στο παιχνίδι για μένα

2 Likes

@anhydriis παράταση μιας μέρας για να το ξανασκεφτούν όσοι ψήφισαν ντερλέι (παιχταρά μου τι τους είχες κάνει :smiley: ) :question:

2 Likes

4 Likes

Η Μποφίλιου μια χαρά είναι, ο κομμουνισμός επίσης, εδώ μπήκαν και μπαίνουν νιου, κορ και οι ντριμ θιατερ βγαίνουν πρώτοι, γενικά οι λίστες λένε περισσότερα για αυτούς που ψηφίζουν, παρά για τους ίδιους τους δίσκους, η ζωή είναι άδικη και ο κόσμος κακόγουστος :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

Oh pleeease

3 Likes

Σας πειράζω.
Μην ψαρώνετε.
One man’s trash is another man’s treasure προφανώς. Απλώς είναι παράξενο κι οφείλετε να το παραδεχτείτε κι εσείς.

2 Likes

-Αν το πρόβλημα είναι πως η Λανα είναι mainstream, και με δεδομένη την ηχητική κατεύθυνση των περισσότερων εδώ, απόλυτα φυσιολογικό να πάρει αυτή αρκετές ψήφους. Σε ένα ποπ φόρουμ με το αντίστοιχο παιχνίδι θα περίμενε κάποιος περιστασιακά να δει κυρίως ονόματα μεγάλης δημοφιλίας όπως οι Slipknot ή οι Metallica σε πεντάδες και όχι ανδεργραου

-Αν το πρόβλημα είναι το γούστο, εδώ ψηφίσαμε αλλα κι άλλα και μέχρι και πρώτα τα βγάλαμε :stuck_out_tongue: (και καλά καναμε, αφού αρκετοί τα αγαπάνε) η Λανα είναι το πρόβλημα? Σε κάποιους μιλάει στην καρδούλα τους (κι εμένα μου αρέσει, το ομολογώ!), είναι στα αγαπημένα τους δισκάκια της χρονιάς, όλα καλά.

-Από εδώ και πέρα μόνο χαρδ ροκ και κλασικό χέβι μετσολ παιδιά, μην βάλετε πεντάδα τίποτα άλλο που δεν κατέχετε καλά και εκτεθούμε :grey_exclamation:

5 Likes

Triggered a bit αλλά από την απρόκλητη μαγκιά και όχι στην ουσία από αυτά που έγραψες. Αλλωστε δεν την έχω βάλει ούτε στα μενσιονς της χρονιάς.

Απρόκλητη μαγκιά my ass.
Σιγά τι είπα.

…στης Λάνας την ποδιά σφάζονται παλικάρια

12 Likes

Σου έβαλα φατσούλα στην απάντηση

Θα ψάρωνα αν περίμενα αυτό το παιχνίδι για να καταλάβω ότι κάτι πάει στραβά στον κόσμο :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

damn right

δεν ξέρω τι σε παραξενεύει, εμένα μου φαίνεται περίεργο κάποιος να βάζει ενσυνείδητα ενα δίσκο γνωρίζοντας ότι θα ακουστούν από τα ηχεία οι rush, αλλά δεν κάνω επιθετικά μεν καλοπροαίρετα δε σχόλια :kissing_heart:

5 Likes

Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Απλώς, δεν ψηφίσατε Μαντονα, δεν ψηφίσατε Σελιν Ντιον, δεν ψηφίσατε Kylie Minogue, δεν ψηφίσατε Rihanna ή Lady Gaga, κι αναρωτήθηκα τι σκατά με τη Λανα.

4 Likes

:handshake:

Τελικά το φόρουμ υπεραμύνθηκε επιτυχώς των θέσεών του; Που καταλήξαμε;

edit:

Α ΟΚ, μπαχαλάκιας.

2 Likes

Είπα να ξυπνήσουμε λίγο, δυο μήνες έμειναν.

Υπονοείς πως η Λάνα είναι για βαθύ ύπνο!1!11;?

1 Like

Μπορώ να πω πως κι εγώ παραξενεύτηκα αντιστοίχως με κάποιες ψήφους σε DSO τις προηγούμενες εβδομάδες.

1 Like

Ρίξτε προτάσεις με τι θα ασχοληθούμε από την νέα χρονιά. Ο hopeto σίγουρα, ίσως και μερικοί άλλοι, ήδη έχουν ξεμπερδέψει με τις λίστες τους και ψάχνουν νέο θέμα!

4 Likes

Καλύτεροι ποπ δίσκοι σε 52 εβδομάδες και να τσακωνόμαστε τι είναι ποπ ανά δεκαετία, it will be fun.

7 Likes

Άμα θες να παίξεις μόνη σου, μπορείς απλά να μας το πεις ε; :sunglasses:

1 Like

Όλοι (σχεδόν) νυν και πρωην μεταλλάδες είναι εδώ μέσα.
Βγάζει νόημα αυτό.