Δεν ξερω αν υπαρχει ηδη τοπικ, αν δεν υπαρχει πρεπει να γινει αμεσα… Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τοση επαφη ωστε να ξερω τα παιχνιδια με το ετος κυκλοφορίας αλλα τα περισσοτερα που εχεις βαλει ακούγονται λιγουρευτα!! Ειδικα το mysterium εχει περασει πολλες φορες απο μπροστα μου χωρις ομως να ενδωσω… εως τοτε ticket to ride, dix it κ.α.
Παιχνιδαρες και τα δυο, ατελειωτες ωρες καποτε
No Hope In Sight για σένα ![]()
Εν τω μεταξύ οι “3-4 καλές στιγμές” είναι ο μισός δίσκος πρακτικά ![]()
Όχι μωρέ , αν με το καλή στιγμή εννοεί ένα ριφφ ένα κουπλέ και ένα ρεφρέν τότε μπροστά σε ολόκληρο δίσκο δεν είναι πολλές
Όχι εννοώ καλά τραγούδια, αλλά πρώτον κανένα τραγούδι δεν θεωρώ εξαιρετικό, δεύτερον… Με 3 στα 10 καλά τραγούδια , ίσως θα έπρεπε να το θεωρώ δισκαρα για τα δεδομένα του Παντελή ![]()
Πάντως είσαι ο μόνος που συχνα ποστάρει και τις απογοητεύσεις τις χρονιάς. Αν το κάναν και άλλοι θα γινόταν χαμούλης!
Το χειροτερό τους (μετά το ντεμπούτο) μέχρι το επόμενο που είναι ό, τι χειρότερο έχον βγάλει ποτέ.
Μόνο το Beneath Broken Earth να είχε θα έκανε πλάκα στο μισό death doom…είναι γεγονός όμως ότι το Medusa δεν είναι τόσο καλό.
Nταξ, σιγά το δύσκολο εγχείρημα ρε! ![]()
Έπρεπε να γράψω σε όλο…μαλακία ![]()
Σε καμία περίπτωση η παρατήρηση μου δεν γίνεται σαν κατηγορία, αλλά σαν πιθανή προτροπή σε όλους για να ζωντανέψει το thread! Ίσως και με ένα νέο Let’s Play : Τhe Let-Down!
Θα καταλήξει να βάζουμε κονσέρβες 5άδες από αυτό
Diplomacy & Vampire: The Masquerade ![]()
Αλλωστε Wolfe = Wolf = Λυκος = Ulver =
![]()
![]()
= 23 + 15 + 12 + 5 = 55 = Spiritually, 55 signifies a period of transformation, adaptability, and embracing the flow of life = το ταξιδι της Chelsea Wolfe μεσω της μουσικης της, τυχαιο δε νομιζω.
Χαλαρά παίρνεις νόμπελ σχολίου.
Και φυσικά συμφωνώ μαζί σου.
CHVRCHES - Every Open Eye (α ρε Λορεν, τα σπας ολα)
![]()
Helloween - My God Given Right (τρισαθλιος δισκος)
Για να μην τα λέω μόνο εγώ.
Diplomacy & Vampire: The Masquerade
Χαρτη βλεπω και ψηθηκα ηδη!! ![]()
Δεν παίζει να υπάρχει άλλο παιχνίδι με περισσότερα πισώπλατα μαχαιρώματα και προδοσίες! Όπως είπε και ο ιδιοκτήτης της Καισσας στο Μαρούσι όταν το αγοράζαμε, «μην παίξετε με πολύ κοντινούς σας φίλους, γιατί ενδέχεται μετά από ένα και μόνο παιχνίδι να γίνουν μακρινοί και αν!»
Το χειροτερό τους (μετά το ντεμπούτο) μέχρι το επόμενο που είναι ό, τι χειρότερο έχον βγάλει ποτέ
100% ολοσωστο σχόλιο , απλά να προσθέσω ότι το πρώτο τους έχει πολλές δικαιολογίες για το πόσο χάλια είναι, όπως επίσης έχει και μια πρωτοπορία που του δίνει ιστορική αξία τουλάχιστον.
Μόνο το Beneath Broken Earth να είχε θα έκανε πλάκα στο μισό death doom…
Και τώρα κάνει πλάκα στο μισό death doom, ίσως και σε ολόκληρο το doom death. Your point? ![]()
Φτηνή αντιγραφή επιπέδου κάλτσας abibas.
Cosmic Encounter, παιχνίδι που χαλάει σπίτια. Προσωπικά δεν παίζω για κανένα λόγο, προτιμάω να βλέπω τους άλλους να “παίζουν”…