Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Δεν ξερω αν υπαρχει ηδη τοπικ, αν δεν υπαρχει πρεπει να γινει αμεσα… Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τοση επαφη ωστε να ξερω τα παιχνιδια με το ετος κυκλοφορίας αλλα τα περισσοτερα που εχεις βαλει ακούγονται λιγουρευτα!! Ειδικα το mysterium εχει περασει πολλες φορες απο μπροστα μου χωρις ομως να ενδωσω… εως τοτε ticket to ride, dix it κ.α.

3 Likes

Παιχνιδαρες και τα δυο, ατελειωτες ωρες καποτε

2 Likes

No Hope In Sight για σένα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Εν τω μεταξύ οι “3-4 καλές στιγμές” είναι ο μισός δίσκος πρακτικά :stuck_out_tongue:

Όχι μωρέ , αν με το καλή στιγμή εννοεί ένα ριφφ ένα κουπλέ και ένα ρεφρέν τότε μπροστά σε ολόκληρο δίσκο δεν είναι πολλές

Όχι εννοώ καλά τραγούδια, αλλά πρώτον κανένα τραγούδι δεν θεωρώ εξαιρετικό, δεύτερον… Με 3 στα 10 καλά τραγούδια , ίσως θα έπρεπε να το θεωρώ δισκαρα για τα δεδομένα του Παντελή :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Πάντως είσαι ο μόνος που συχνα ποστάρει και τις απογοητεύσεις τις χρονιάς. Αν το κάναν και άλλοι θα γινόταν χαμούλης!

2 Likes

Το χειροτερό τους (μετά το ντεμπούτο) μέχρι το επόμενο που είναι ό, τι χειρότερο έχον βγάλει ποτέ.

3 Likes

Μόνο το Beneath Broken Earth να είχε θα έκανε πλάκα στο μισό death doom…είναι γεγονός όμως ότι το Medusa δεν είναι τόσο καλό.

4 Likes

Nταξ, σιγά το δύσκολο εγχείρημα ρε! :stuck_out_tongue:

2 Likes

Έπρεπε να γράψω σε όλο…μαλακία :stuck_out_tongue:

2 Likes

Σε καμία περίπτωση η παρατήρηση μου δεν γίνεται σαν κατηγορία, αλλά σαν πιθανή προτροπή σε όλους για να ζωντανέψει το thread! Ίσως και με ένα νέο Let’s Play : Τhe Let-Down!

2 Likes

Θα καταλήξει να βάζουμε κονσέρβες 5άδες από αυτό

1 Like

Diplomacy & Vampire: The Masquerade :ok_hand:

1 Like

Χαλαρά παίρνεις νόμπελ σχολίου.
Και φυσικά συμφωνώ μαζί σου.

:heart:

Για να μην τα λέω μόνο εγώ.

2 Likes

Χαρτη βλεπω και ψηθηκα ηδη!! :nerd_face:

1 Like

Δεν παίζει να υπάρχει άλλο παιχνίδι με περισσότερα πισώπλατα μαχαιρώματα και προδοσίες! Όπως είπε και ο ιδιοκτήτης της Καισσας στο Μαρούσι όταν το αγοράζαμε, «μην παίξετε με πολύ κοντινούς σας φίλους, γιατί ενδέχεται μετά από ένα και μόνο παιχνίδι να γίνουν μακρινοί και αν!»

1 Like

100% ολοσωστο σχόλιο , απλά να προσθέσω ότι το πρώτο τους έχει πολλές δικαιολογίες για το πόσο χάλια είναι, όπως επίσης έχει και μια πρωτοπορία που του δίνει ιστορική αξία τουλάχιστον.

Και τώρα κάνει πλάκα στο μισό death doom, ίσως και σε ολόκληρο το doom death. Your point? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Φτηνή αντιγραφή επιπέδου κάλτσας abibas.

2 Likes

Cosmic Encounter, παιχνίδι που χαλάει σπίτια. Προσωπικά δεν παίζω για κανένα λόγο, προτιμάω να βλέπω τους άλλους να “παίζουν”…

1 Like