To '29 ρε.
Εγώ θα συνεχίσω μόνο στην περίπτωση (Α), το δηλώνω από τώρα.
χααχχα πάλι λάθος!!!
ήταν η πρώτη λίστα ντε
εγω οταν ακουω για εορταστικο υπερθεαμα
Ψήφισα κι εγώ Α συνοδοιπόρε στις μουσικές μας.
Πάτησα “καρδιά” μα δεν είναι αρκετή.
Στην Hegaiamas ρε παιδιά.
Πάω να αυτοεξοριστώ.
ΥΓ. Εννοείται εορταστικό υπερθέαμα από το πολλ.
Είμαι φλώρος , Α
Εγώ προτείνω με το που βγουν τα αποτελέσματα του 21 από τον threadmaster να μπει ένας mod και να το κλειδώσει
To A έχει το πλεονέκτημα του περισσότερου χρόνου να κάνουμε ένα φρεσκαρισμα στις καλύτερες κυκλοφορίες κάθε χρονιάς, οπότε και το ψήφισα, αλλά το hegaiamas ρε παιδιά που είπε ο συναγωνιστής @martian θα έχει σίγουρα άλλη χάρη.
Το Β νομίζω θα έχει τα μειονέκτηματα του Γ (λίγος χρόνος) χωρίς όμως τον εορταστικό χαρακτήρα.
Όσον αφορά το 2023 μπορεί μεν να ακούσαμε λιγότερα λόγω του lets play και να είναι και πιο φρέσκα, αλλά πιστεύω σχεδόν όλοι θα μπορέσουν να έχουν μια πολυ δυνατή πεντάδα, στα γούστα του ο καθένας.
Οτι το 2023 είναι το πρόβλημα δηλαδή ?
Παιδιά, σκεφτείτε το (και το λέω εγώ, που θα ψηφίσω Muse και Wet Leg το 2022), πόσο γαμάτο θα είναι να είναι ο τίτλος του thread 52 Χρόνια Μουσικής σε 52 Βδομάδες, να έχουμε thread 20000 post, και με το που βγουν τα 52α αποτελέσματα (ή αμέσως μετά ένα φοβερό ευχαριστήριο γραφικό από τον threadmaster) να το κλείσουμε. Θα μπει κάποιος στο μέλλον, και θα λέει τι παίζει εδώ, τι έγινε
Εγώ επαναλλαμβάνω τον 1 μήνα για το 23 , μιλάμε για άλμπουμ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ!!
Πόσο άδικο για ένα αλμπουμ που θα βγει 29 Δεκεμβρίου, τι να προλάβεις να αφομοιώσεις.
Το πολύ πολύ εκείνος ο τύπος απο το μέλλον να πει “τους μλκς εκείνο το αριστούργημα που βγήκε 29/12/23 δεν το ψήφισε κανένας”
Άντε γαμησου εξυπνακια από το μέλλον
Και να κλειδωσει ειμαστε μια μικρoγραφια τoυ Χoλιγoυντ εδω και ψηνoνται spin offs/sequels απ oτι καταλαβαινω.
Δεν βγαινουν αλμπουμ μετα τις 6 Δεκεμβρίου, οσα κυκλοφορουν τα κλεβουν τα ξωτικα
Θελω 30/12 να βγει αλμπουμ καλύτερο απο το " Ride The Lightning" για να μάθετε .
Άλμπουμ καλύτερο του Ride the Lightning την τελευταία μέρα του χρόνου δεν θα βγει, γιατί και να είναι έτοιμο ηχογραφημένο, ούτε κάποια εταιρεία θα το κυκλοφορήσει ούτε η εν λόγω μπάντα αν είναι ανεξάρτητη θα το ανεβάσει στο ίντερνετ, καθώς όλοι ξέρουν ότι εκείνες τις μέρες ο κόσμος δεν ακούει φρέσκο πράγμα, ασχολείται με κυκλοφορίες “παλιότερες” (Γενάρης - Νοέμβρης) ή και παλιότερες άνευ εισαγωγικών.
Το θέμα είναι ότι κατά τη γνώμη μου είναι χίμαιρα να προσπαθεί κανείς να βγάλει τα αγαπημένα του άλμπουμ από ένα ολόκληρο έτος πριν καν αυτό ολοκληρωθεί. Καλά εγώ λέω και ότι χρειάζονται τουλάχιστον κάποια χρόνια (!) για να καταξιωθεί ένα οποιοδήποτε άλμπουμ ως πραγματικά αγαπημένο σου, επειδή θα το αποζητάς να το ακούσεις, δεν θα το κάνεις επειδή “είναι καινούργιο”, αλλά ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη.
Απαραίτητη διευκρίνιση, τα παραπάνω ΔΕΝ σημαίνουν ότι δεν θεωρώ χρήσιμες τις λίστες των συντακτών στο τέλος του χρόνου, ίσα ίσα, απλά πιστεύω ότι η πραγματική τους χρησιμότητα δεν είναι να πουν στους υπόλοιπους “ορίστε, αυτά είναι τα άλμπουμ της χρονιάς” αλλά “τώρα που - hopefully - κάποιοι έχετε λίγο παραπάνω χρόνο να ακούσετε μουσική, τσεκάρετε τούτα δω, παίζει να σας αρέσουν”.
Παιδιά είναι ελάχιστες οι πολύ αξιόλογες κυκλοφορίες που βγαίνουν τέλος του χρόνου αλλά, ακόμη και να σου ξεφύγει κάτι, πραγματικά τι έγινε;
Φτιάχνεις μια άλλη λίστα 20 μέρες μετά. Δεν είναι carved in stone ξερωγω.
Εγώ έχω αλλάξει 10 φορές τη λίστα του 1972, σιγά μην έχω θέμα να αλλάξω του 2023!
“αλμπουμ της χρονιας” δεν σημαινει παντα “καλυτερο αλμπουμ που κυκλοφορησε το συγκεκριμενο ετος”