με τη νεα χρονια εχω σκοπο να ακουσω εναν δισκο απο καθε χρηστη, ειτε που μου κινησε το ενδιαφερον ειτε που δεν θα ακουγα ποτε υπο αλλες συνθηκες
δεν εχω σημειωσει τπτ βεβαια οποτε θα δειξει
με τη νεα χρονια εχω σκοπο να ακουσω εναν δισκο απο καθε χρηστη, ειτε που μου κινησε το ενδιαφερον ειτε που δεν θα ακουγα ποτε υπο αλλες συνθηκες
δεν εχω σημειωσει τπτ βεβαια οποτε θα δειξει
Που υπαρχει αυτη η πληροφορια;
Υπαρχουν ολες οι επιλογες ολων των χρηστων για ολες τις χρονιες στο εξελοφυλλο.
ναι το ξερω, απλα δεν εχω διαλεξει δισκους
Έγραψε ο μόνος που σίγουρα δεν χρειάζεται διάλειμμα για τα 60s
Δεν έχω κάνει προεργασία και αγχώνομαι.
Επίσης, αν κάνουμε όλα τα 60ς, οι πρώτες χρονιές θα είναι ζόρικες.
Τι αγχωνεσαι, μεχρι να βγαλουν οι ΘΕΟΙ το Sgt. Pepper σχεδον δεν υπαρχει η εννοια του album. Προβληματισου για το 1969, αρκει
Λες να φτάσεις στο σημείο να αργείς χαρακτηριστικά να ανεβάσεις;
Να πηγαίνει π.χ. Δευτέρα μεσημέρι;
Τι αγχωνεσαι, μεχρι να βγαλουν οι ΘΕΟΙ το Sgt. Pepper σχεδον δεν υπαρχει η εννοια του album. Προβληματισου για το 1969, αρκει
Άσε δε το τριμπούρδελο με τις UK και τις US versions…
Υπερβολές.
Λες να φτάσεις στο σημείο να αργείς χαρακτηριστικά να ανεβάσεις;
Να πηγαίνει π.χ. Δευτέρα μεσημέρι;
παίζει.
2021
Herzel - Le dernier rampart
Warrior Path- The Mad King
Khirki – Κτηνωδία
Need -norchestrion(a song for the end)
Cauldron Born - Legacy of Atlantean Kings
Εξωφυλλο
και γυρνάμε τον χρόνο πίσω μετά για το prequel με τη δεκαετία του 60
Σε αυτό το σημείο θα προτείνω ξανά, αφού υπάρχει πολύ μεγάλη η πιθανότητα τα πρώτα έτη της εν λόγω δεκαετίας να είναι εντελώς άγνωστα σε πολλούς και να ατονήσει πρόωρα το ενδιαφέρον, η επιστροφή στα sixties να γίνει αντίστροφα, πρώτα το 1969, μετά το '68 κοκ, για λόγους συνέχειας, αφού τώρα το παλιότερο έτος είναι το 1970. Έτσι, ακόμη κι αν κάποια στιγμή καταλήξουν να ψηφίζουν μόνο 10 άτομα και σταματήσει το παιχνίδι, να έχει καλύφθεί μια συνεχόμενη περίοδος 60 ετών ή περίπου τόσων, από το 1964-5 έως το 2023 π.χ.
Κατά τα λοιπά, συμφωνώ, επαυξάνω, και ανυπομονώ να ξεκινήσει η κουβέντα για το 1969, ίσως το καλύτερο έτος στη σύγχρονη μουσική, για το “ταραχώδες” 1968, για το 1967 με το Summer of Love, το 1966 που ήταν ολόκληρο… Year of Love κλπ.
Υγεία και καλή διάθεση να υπάρχουν και θα τα πούμε (και θα τα ακούσουμε) όλα!
Μήπως να το κάνουμε κάπως αλλιώς? Πχ 60-62, 63-64, και μετα από το 65 ανά χρόνο? Γτ συμφωνώ για το μειωμένο ενδιαφέρον που θα υπάρχει αλλά από την άλλη θα έχουμε την κορύφωση στο τέλος. Να μην είναι anticlimactic.
Και επίσης, για το 69 θέλω ένα μήνα προετοιμασία μόνο για τις πρώτες 1-2 επιλογές (που πρεπει να ειναι τα αγαπημένα μου άλμπουμ εβερ.).
Εμένα θα με έψηνε να παιζαμε ολο το παιχνίδι από την αρχή ΧΩΡΙΣ METAL. Αλλά φαντάζομαι θα παίζαμε καμιά δεκαριά ατομα μονο.
On topic, προτιμώ να ξεκινησουμε απο το 60 και το ενδιαφέρον να ανεβαίνει, παρά το αντίθετο.
Για ποιο λόγο;
Εμένα θα με έψηνε να παιζαμε ολο το παιχνίδι από την αρχή ΧΩΡΙΣ METAL. Αλλά φαντάζομαι θα παίζαμε καμιά δεκαριά ατομα μονο.
Δεν παίζεστε ρε, θα παίξουμε όλο το παιχνίδι ξανά μόνο και μόνο για να κάνουν 11 νίκες οι Metallica?
Προσωπικα δεν ξερω αν θα εχω την αντοχη να συμμετεχω σε κατι παρομοιο…
Ενω μου αρεσει πολυ,το τελευταιο διαστημα μου φανηκε λιγο πιεστικο με τα deadlines κτλ…
Εμένα θα με έψηνε να παιζαμε ολο το παιχνίδι από την αρχή ΧΩΡΙΣ METAL.
Αυτο προφανως δεν γινεται, αφου ως γνωστον οταν αρεσει κατι σε καποιον , αυτοματως ειναι METAL
Κι εγώ να παίζω μόνο με μέταλ.
Εμένα θα με έψηνε να παιζαμε ολο το παιχνίδι από την αρχή ΧΩΡΙΣ METAL
Δεν νομίζω ότι ψήφισε κάποιος με το σκεπτικό “πρέπει να είναι μέταλ αυτά που θα βάλω”. Σε ροκ/μεταλ φόρουμ είμαστε, αυτά θα ψηφιστούν. Η λογική ήταν οι αγαπημένοι μας δίσκοι, όχι οι αγαπημένοι μας μεταλ δίσκοι. Τώρα αν πχ εγώ έχω περισσότερα ακούσματα σε αυτά τα μουσικά είδη (που ισχύει), τι να κάνω? Τέσπα,ότι θετε
Αυτή η βδομάδα έχει πάει λίγο περίεργα, για αυτό θα είμαι λιτός και απέριττος:
Dream Theater - A View From The Top of The World. Δίσκος ν.15. Ήδη ο δίσκος ν.10 ήταν οριακός για την μπάντα, ο ν.11 ήταν μια ευχάριστη εκπληξη και τίποτα παραπάνω, οπότε τι να περιμένεις από μια μπάντα που ναι μεν έχει γράψει συμπαθητικά πράγματα για μια 10ετια πλας, αλλά τίποτα το συγκλονιστικό? Τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα. Και ακούς αυτόν τον δίσκο και εκπλήσσεσαι. Γιατί όλα είναι εδώ. Η εμπνευση, ένας Μαντσινι όχι εκνευριστικός, ένα όμορφος ήχος και ένας Λαμπρή που ξέρει ότι πρέπει να κινηθεί σε συγκεκριμένες εντάσεις. Μπινγκο.
Hacktivist - Hyperdialect. Αυτη η μπάντα στο ΕP της το '12 ήταν φοβερή. Φοβερό υβρίδιο djent/rap. Ο πρώτος δίσκος τους ήταν τζούφιος όμως('14 μου φαίνεται, βαριεμαι να ψαξω). Αλλάζουν κιθάρα και τον έναν από τους 2 τραγουδιάριδες. Και βγαίνει αυτή η δισκάρα. Ο νέος τραγουδιάρης βγάζει φοβερή ένταση (ειδικά για ραπ). Ακούστε ακούστε. Κρίμα που αυτός ο νέος τραγουδιάρης, βρήκε το χριστό και έφυγε από την μπάντα
King Buffalo - Acheron. Φοβεροί, μέσα σε 4 συνθέσεις κυρίως ατμοσφαιρικές και ψυχεδελικές, με την stoner λογική που τους διακατέχει.
Dvne - Etemen Aenka. Ή αλλιώς, τι θα έβγαινε αν έπαιρνες στοιχεία από τους Ocean και τους Mastodon.
Gojira - Fortitude. Ένα κλικ κάτω από προηγούμενο, αλλά αυτό μόνο στην κλίμακα Gojira. Στις υπόλοιπες, προχωράνε την μουσική μπροστά.
Honorable:
Mastodon - Hushed And Grim. Πολύ μαύρο και ατμοσφαιρικό, πολύ δύσκολο αλμπουμ, με φοβερές ιδέες.
Inhuman Condition - Rat*God. Old school death metal. Aπολαυση
King Buffalo - The Burden of Restlessness. Το αντίθετο του Acheron. Ο πιο σκληρός τους δίσκος, με μαζεμένες συνθεσεις και ελαφρώς ριφφοκεντρικό. Γιαμι.
VOLA - Witness. Πολύ όμορφο πάντρεμα του σύγχρονου προγκ ήχου και το djent.
Terminus - The Silent Bell Toll. Ή πως οι Mastodon παίζουν πιο απλά και με τον Βrann να τραγουδάει μόνο.