Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

2 Likes

Άσε εσύ βρε, απλά είναι αδύνατο να κάνεις πεντάδες και να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.

1 Like

Προσωπικο πινακακι με το ποσα κοινα ειχαμε καθε χρονια :slight_smile: Αν ειναι με χρυσο σημαινει οτι ειχαμε και το ιδιο #1

@aldebaran @jonkyr @osfp7 εδωσαν μεγαλη μαχη για το ποιος εχει το δευτερο καλυτερο γουστο στο φορουμ (μετα απο εμενα) αλλα τελικα νικητης βγηκε ο @nnnkkk ο οποιος μαλιστα ηταν και ο μονος που εκανε το 4/5 σε μια χρονια (1991). Το μεγαλυτερο ποσοστο βεβαια το ειχε ο LesAnTz αλλα με πολυ λιγοτερες συμμετοχες οποτε εμεινε και πολυ κατω.

Οσον αφορα τις χρονιες, οι περισσοτερες ομοιοτητες υπηρχαν με μεγαλη διαφορα το 2001 (82) με τα 1991 (51), 1992 (45), 1976 (44), 2005 (42), 2006 (41) να ακολουθουν, ενώ ειχαμε το απολυτο μηδεν τα 1981, 2012 και 2016. Καποια πολυ πολυ αγαπημενα αλμπουμ τοτε, ψαχτειτε…

Περιττο να πω οτι οπως ξαναεβλεπα τις πενταδες μου ηθελα να αλλαξω πολλα

20 Likes

Εντυπωσιακη δουλεια, μπραβο. Τωρα πρεπει να ερθει ο @Lupin για ενα ευκολο crash course στο excel ωστε να μας φτιαξεις στα γρηγορα το αντιστοιχο για ολη την περσινη χρονια. Δεκα λεπτακια θα σας παρει.

4 Likes

Παίρνω δηλαδή και την πρώτη θέση και την τρίτη θέση στα καλλιστεία γούστου, μπράβο μου κι ευχαριστώ

1 Like

Και μιας και κανένας για κάποιο περίεργο λόγο δεν βγάζει τα άπλυτα του στη φορά, χιαρ γιου αρ

52 για 52 αναμνήσεις

Νίκη που ευχαριστήθηκες πιο πολύ

Queensrÿche - Operation: Mindcrime

Νίκη που σε απογοήτευσε πιο πολύ

Μεγαλύτερη έκπληξη (θετική)

Μεγαλύτερη έκπληξη (αρνητική)

10 Likes

Μεγαλυτερη εκπληξη (αρνητικη)

Που το 2023 δεν βγηκε το reload

Ναι δικε μου, οτι πεις

Πλησιάζει η στιγμή…

ezgif-3-1e35e43ac8

10 Likes

Είμαι περίεργος να δω πόσοι θα συμμετέχουν τον πρώτο μήνα…

1 Like

Τoσες μερες εψαχνα και ακoυγα αλμπoυμ για τo 1960 μoνo και μoνo να μην παρω τoν 1o μoυ μπoμπ. Κoυτσα στραβα θα βγαλω μια 5αδα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ψιτ, αφηστε τους μπομπ. Δεν θα μας βαλετε στο ιδιο τσουβαλι, να φτιαξετε δικη σας καταταξη. Φαγαμε εναν χρονο χωρις κιτρινη, δεν θα χασουμε το φερ πλει εξαιτιας σας.

6 Likes

^ αυτο ακριβως. Πρεπει να γινει νεο πινακακι για την δευτερη φαση του παιχνιδιου, που ειναι spin off κι οχι κομματι του αρχικου παιχνιδιου. Να γινουν οι απαραιτητες διευκρινισεις απο τον @anhydriis για να ξερω αν θα πρεπει να βρω τουλαχιστον εναν δισκο που δεν εχω ακουσει ποτε και να ψηφιζω καθε χρονο :stuck_out_tongue:

Θα προσπαθήσω να συμμετάσχω αν και προσωπικά δυσκολεύομαι να συμπληρώσω ακόμη και πεντάδα ( εξαιρείται το σέξι 69 όπου γίνεται χαμός από σημαντικές κυκλοφορίες). Ειδικά για τις αρχές της δεκαετίας έχω ακούσει κάτι λίγα από τον χώρο της Jazz, ενώ από τα μέσα και μετά τους συνήθεις ύποπτους. Δεν μπήκα και στην διαδικασία να κάνω εντατικά φροντιστήρια για τα σιξτις αυτές τις μέρες…

3 Likes

Ισως η καλυτερη χρονια στην ιστορια της μουσικης λεμε :stuck_out_tongue:

5 Likes

Δεν εχω ακουσει ακομη τπτ και ανυπομονώ να πεσουν οι πρωτες λιστες για να αρχισω την εξερευνηση… μην ανησυχείτε για μπομπ στα σεξι σιξις…

Εχουν γραφτει υπεροχα πραγματα στις αναμνησεις… ας πουμε πως κλεινει και αυτη η φορμα αυριο…

5 Likes

Προσυπογράφω
@anhydriis κάνε τα κουμάντα σου

2 Likes

Γιατί αλλιώς… #ξερουμεπουπαρκαρεις

Αλλάξαμε δεκαετία, μήπως να αλλάξουμε φορμάτ και να ψηφίζουμε δεκάδες? ε? φανταστικέ θρεντστάρτερ?

1 Like

ΤΙ

ΛΕΣ

ΡΕ

ΨΥΧΑΚΙΑ

Για να έχει κάθε βδομάδα δεκάδα του εξής ενός, τη δικιά σου;;;;;;;;

7 Likes