Άσε εσύ βρε, απλά είναι αδύνατο να κάνεις πεντάδες και να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.
Προσωπικο πινακακι με το ποσα κοινα ειχαμε καθε χρονια Αν ειναι με χρυσο σημαινει οτι ειχαμε και το ιδιο #1
@aldebaran @jonkyr @osfp7 εδωσαν μεγαλη μαχη για το ποιος εχει το δευτερο καλυτερο γουστο στο φορουμ (μετα απο εμενα) αλλα τελικα νικητης βγηκε ο @nnnkkk ο οποιος μαλιστα ηταν και ο μονος που εκανε το 4/5 σε μια χρονια (1991). Το μεγαλυτερο ποσοστο βεβαια το ειχε ο LesAnTz αλλα με πολυ λιγοτερες συμμετοχες οποτε εμεινε και πολυ κατω.
Οσον αφορα τις χρονιες, οι περισσοτερες ομοιοτητες υπηρχαν με μεγαλη διαφορα το 2001 (82) με τα 1991 (51), 1992 (45), 1976 (44), 2005 (42), 2006 (41) να ακολουθουν, ενώ ειχαμε το απολυτο μηδεν τα 1981, 2012 και 2016. Καποια πολυ πολυ αγαπημενα αλμπουμ τοτε, ψαχτειτε…
Περιττο να πω οτι οπως ξαναεβλεπα τις πενταδες μου ηθελα να αλλαξω πολλα
Εντυπωσιακη δουλεια, μπραβο. Τωρα πρεπει να ερθει ο @Lupin για ενα ευκολο crash course στο excel ωστε να μας φτιαξεις στα γρηγορα το αντιστοιχο για ολη την περσινη χρονια. Δεκα λεπτακια θα σας παρει.
Παίρνω δηλαδή και την πρώτη θέση και την τρίτη θέση στα καλλιστεία γούστου, μπράβο μου κι ευχαριστώ
Και μιας και κανένας για κάποιο περίεργο λόγο δεν βγάζει τα άπλυτα του στη φορά, χιαρ γιου αρ
52 για 52 αναμνήσεις
Νίκη που ευχαριστήθηκες πιο πολύ
Queensrÿche - Operation: Mindcrime
Νίκη που σε απογοήτευσε πιο πολύ
Μεγαλύτερη έκπληξη (θετική)
Μεγαλύτερη έκπληξη (αρνητική)
Μεγαλυτερη εκπληξη (αρνητικη)
Που το 2023 δεν βγηκε το reload
Ναι δικε μου, οτι πεις
Είμαι περίεργος να δω πόσοι θα συμμετέχουν τον πρώτο μήνα…
Τoσες μερες εψαχνα και ακoυγα αλμπoυμ για τo 1960 μoνo και μoνo να μην παρω τoν 1o μoυ μπoμπ. Κoυτσα στραβα θα βγαλω μια 5αδα
Ψιτ, αφηστε τους μπομπ. Δεν θα μας βαλετε στο ιδιο τσουβαλι, να φτιαξετε δικη σας καταταξη. Φαγαμε εναν χρονο χωρις κιτρινη, δεν θα χασουμε το φερ πλει εξαιτιας σας.
^ αυτο ακριβως. Πρεπει να γινει νεο πινακακι για την δευτερη φαση του παιχνιδιου, που ειναι spin off κι οχι κομματι του αρχικου παιχνιδιου. Να γινουν οι απαραιτητες διευκρινισεις απο τον @anhydriis για να ξερω αν θα πρεπει να βρω τουλαχιστον εναν δισκο που δεν εχω ακουσει ποτε και να ψηφιζω καθε χρονο
Θα προσπαθήσω να συμμετάσχω αν και προσωπικά δυσκολεύομαι να συμπληρώσω ακόμη και πεντάδα ( εξαιρείται το σέξι 69 όπου γίνεται χαμός από σημαντικές κυκλοφορίες). Ειδικά για τις αρχές της δεκαετίας έχω ακούσει κάτι λίγα από τον χώρο της Jazz, ενώ από τα μέσα και μετά τους συνήθεις ύποπτους. Δεν μπήκα και στην διαδικασία να κάνω εντατικά φροντιστήρια για τα σιξτις αυτές τις μέρες…
Ισως η καλυτερη χρονια στην ιστορια της μουσικης λεμε
Δεν εχω ακουσει ακομη τπτ και ανυπομονώ να πεσουν οι πρωτες λιστες για να αρχισω την εξερευνηση… μην ανησυχείτε για μπομπ στα σεξι σιξις…
Εχουν γραφτει υπεροχα πραγματα στις αναμνησεις… ας πουμε πως κλεινει και αυτη η φορμα αυριο…
Γιατί αλλιώς… #ξερουμεπουπαρκαρεις
Αλλάξαμε δεκαετία, μήπως να αλλάξουμε φορμάτ και να ψηφίζουμε δεκάδες? ε? φανταστικέ θρεντστάρτερ?
ΤΙ
ΛΕΣ
ΡΕ
ΨΥΧΑΚΙΑ
Για να έχει κάθε βδομάδα δεκάδα του εξής ενός, τη δικιά σου;;;;;;;;