Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

1978 λοιπόν, ξέρετε ήδη από τώρα το δικό μου νούμερο 1 :sunglasses:

Αυτό σκεφτόμουν τώρα.
Πάντως σοβαρά τώρα, μέχρι το 7th Son πάειστοδιάολο, μετά είστε μλκες. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Edit: Κανονίστε δλδ μια εβδομάδα πριν τα χριστούγεννα να μαλώνουμε για το κωλοσετζουτσου

7 Likes

OK boomers.

3 Likes

Ρε, η Ενάτη του Beethoven να έβγαινε την ίδια χρονιά με το Virtual XI, ο Έλληνας μεταλλάς θα το έκανε ντέρμπι.

6 Likes

Futureal κομματάρα όμως να τα λέμε όλα. :joy::joy::joy:

3 Likes

Η μόνη αδικία που έχει να κάνει με τους Pink Floyd είναι ότι κάθε χρονιά έχουν τους μισούς βαθμούς από ότι θα είχαν σε οποιαδήποτε άλλη μουσική διαδικτυακή κοινότητα με τις ίδιες συμμετοχές χρηστών

Πώς γίνεται οι πόντοι των Sex Pistols να πέφτουν στο τέλος :stuck_out_tongue:;

1 Like

Ε, ναι, όντως αδικούνται… :joy:
Γενικά είναι συμπαντική αλήθεια πως δεν μας αξίζουν οι Pink Floyd.

1 Like

Κατι μαλακια θα εχει παιχτει σε καμια στηλη… παντως οι βαθμοι ειναι απο αλλου, οποτε δεν τους φοβάμαι… δυστυχως δεν μεγαλωνουν

Τους βάζω -5 εγώ

3 Likes

Α μπραβο, ειχα αφησει μια στηλη για τον μαρτιαν, και ξωμεινε στο γραφημα ουσιαστικα γυριζοντας τους βαθμους ενα βημα πισω… ρε τον διαολο… πολλα ποδαρια :rofl::rofl:

1 Like

Ποπ κορν και θα περασουμε καλα… ειδικα απο το 83 και μετα :tada::tada:

Σε καποιους σιγουρα δεν αξιζουν, τωρα ποιοι ειναι αυτοι και πως αυτοπροσδιοριζονται δεν ξερω!
Εγω παντως σιγουρα τους αξιζω.

Με αρκετά πρόχειρες σκέψεις, τρία ήδη έτοιμα για την πεντάδα μου του '78.

2 Likes
  1. Jean Michel Jarre - Équinoxe
    Μου αρεσει περισσοτερο κι απο το Oxygène μαλλον. Ακατεβατο δεκαρι, οπως καθε δισκος του την περιοδο 1976-1997.

2. Rush - Hemispheres
    Σε αντιθεση με το snoozefest με τον τιτλο 2112, το Hemispheres και πιο συγκεκριμενα το δευτερο μερος του Cygnus X-1 ειναι μια εκπληκτικη τελειοτητα διαρκειας 18 λεπτων, και πως αλλιως θα ηταν δηλαδη, οταν ο τιτλος του τραγουδιου ειναι μια διασημη μαυρη τρυπα και απο τις πρωτες που ανακαλυφθηκαν. Το δευτερο απο τα 4 της χρυσης τετραδας τους για μενα.

3. Van Halen - Van Halen
    Εξωφρενικα καλο ντεμπουτο. Ουτε μια μετρια στιγμη, και 2-3 τραγουδια που ανηκουν στα καλυτερα τους. Δυσκολα θα βρει κανεις τοσο καλο ντεμπουτο απο μπαντες που παρεμειναν μεγαλες για μεγαλη διαρκεια και εβγαλαν σεβαστη ποσοτητα υλικου.

4. Dire Straits - Dire Straits
    Ακομα ενα εξωφρενικα καλο ντεμπουτο, επισης απο μπαντα που εχει βγαλει μεγαλη ποσοτητα καλου υλικου. Θα εμπαινε πιο ψηλα αν ειχε κι αλλα τραγουδια οσο τελεια οσο το Sultans Of Swing, ενα απο τα καλυτερα ροκ τραγουδια ολων των εποχων. Οσες φορες και να ακουσω τα κιθαριστικα σημεια του Knopfler στο συγκεκριμενο τραγουδι, δε θα το βαρεθω ποτε. Και καθε φορα θα με χτυπαει στο συναισθημα. Εχει κι αλλα ωραια τραγουδια ο δισκος, αλλα ομολογω οτι δεν τον εχω ακουσει ποτε ολοκληρο γιατι με κουραζει το υφος.

5. Queen - Jazz
    Οχι απο τους καλυτερους δισκους των Queen, αλλα ισοπεδωνει δισκογραφιες απο Rolling Stones, Bruce Springsteen, Patti Smith, Neil Young, The Who, Tom Waits και αλλους σουπερ-βαρετους υπερεκτιμημενους καλλιτεχνες των 70ς.

9 Likes

Πώς και τη γλιτώσαμε από τους Queen :stuck_out_tongue:;

2 Likes

Δεν ξερω σε τι αναφερεσαι :rainbow_flag: Το ρημα “γλιτωσαμε” παντως, οταν αναφερεται στην καλυτερη φωνη που εχει υπαρξει στην ροκ, ειναι ανεκτιμητο.

Α, ενταξει, διορθωσες βλεπω :sunglasses:

Αν είναι να βάζουμε κι εκτός ροκ, να πω ότι στα καλύτερα του 1977 θα έμπαινε και το Spiral του Vangelis.

2 Likes

Ό,τι θέλει ο καθένας βάζει. Εγώ ας πούμε έχω πει ότι δε θα βάλω live albums και θα βάλω εκτός ευρύτερου rock μόνο σε απίθανες περιπτώσεις, αφού κατά βάση rock ακούω.

1 Like