Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Hint: Στο αρχικό post, υπάρχει το κουμπί Summarize This Topic

Που απ’ότι καταλαβαίνω, μαζεύει τα 100 πιο καρδουλιασμένα posts. Η λογική λέει πως το wrap up κάθε χρονιάς θα είναι μες στα πιο καρδουλιασμένα (και μέ ένα γρήγορο σκρολάρισμα είναι όλα αυτά τα posts του Anhydriis), άρα στο τέλος 52/100 posts θα είναι τα αποτελέσματα κάθε χρονιάς.

Αν θέλει κάποιος να τσεκάρει γρήγορα τα αποτελέσματα, μπορεί να πατάει αυτό το κουμπί και να μη ψάχνει σε εκατοντάδες posts

1 Like

Τα έχει στο online Excelάκι που ποστάρει ο @anhydriis ρε.

2 Likes

Μπορεί κάποιος να θέλει να δει τα visualisations

γι’ αυτο υπαρχει και ο λογαριασμος στο ινσταγκραμ :nail_care: :camera_flash:

5 Likes

1980… είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με το τι βγήκε αυτή τη χρονιά
1 Black Sabbath -Heaven and Hell για πολλά χρόνια ο αγαπημένος μου Sabbath δίσκος, είναι τόσο μεγάλη η επιρροή του Dio στη μπάντα που είναι σαν να ακούμε άλλο συγκρότημα. Απίθανος δίσκος.
2 Ozzy Osbourne-Blizzard Of Ozz μεγάλη μάχη εδώ, ο τύπος μας κάνει πλάκα, φεύγει από τους Sabbath και βγάζει αυτό το αριστούργημα!
3 Iron Maiden-Iron Maiden η γέννηση του θηρίου, ένας από τους 3 αγαπημένους μου Maiden δίσκους
4 Motorhead- Ace Of Spades ήθελα να ήξερα τι σκατά έπιναν στο νησί εκείνη τη χρονιά… ρε πάτε καλά ρε;
5 AC/DC-Back In Black έχει πεθάνει ο frontman σου και πας και παίρνεις έναν νταλικέρη και ο τύπος γαμάει!

εξωφυλλο της χρονιάς
image

έπρεπε να βάλω και κάτι πανκ ρε γαμώτο, ας μπει στο εξώφυλλο.

είναι απίστευτο το ότι μένουν έξω αγαπημένοι δίσκοι όπως τον Diamond Head, το Angel Witch, το Fresh Fruit…το British Steel, το I’m a Rebel, το Wheels Οf Steel…ΣΚΑΤΑ!

18 Likes

Ναι ναι ναι!!! Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσότερο… εδω ο τρελαρας απελευθερωνεται εντελως (λες και ηταν περιορισμενος) ενω δεν θα ελεγα το ιδιο για τους υπολοιπους ορθοδοξους μπλακ…

@pantelis79 :hugs:
@JTN :biting_lip:
@nnnkkk :innocent::dagger::kissing_smiling_eyes:

Στα μικρα τωρα… οντως το υποθρεντ του 1980 κλεινει με την ψηφοφορία του nnnkkk γτ μονο dead kennedys… τα υπολοιπα ειναι πολυ ποιοτικα…

Hardcore κανεις?

6 Likes

Λοιπόν, @anhydriis αφού ανέφερες την λέξη υποθρεντ, εχω μια ιδέα. Αφού πριν λιγες μερες ανοιξαμε την κουβεντα Maiden vs Metallica, θέλετε κάθε χρονιά που θα έχουν κι οι δύο δίσκο, να έχουμε ένα poll μεταξύ των δύο αυτών δίσκων; Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε άποψη κι όσοι δεν ψηφίσουμε Maiden και Metallica καποια χρονιά - ή γενικώς.

Το ίδιο poll θα μπορουσε να λειτουργησει και με την δομή που προτεινε ο @Ironman1 , αν θυμαμαι καλα maiden-priest-sabbath και metallica-slayer-megadeth.

Θα ήμουν μεσα και για τα δυο!

3 Likes

Εύχομαι πως όχι

Όπως και να έχει θα απέχω

5 Likes

Εγω το προτεινω μόνο αν κάτι τετοιο μας κανει να περναμε καλά, όχι για να τσακωθούμε βεβαια.

1 Like

6 Likes

Πιστευω πως ειναι εξαιρετικη ιδεα να τρεχει απο πισω ενα poll για θεματα ιντριγκαδορικα… ισως ετσι φαμε και λιγοτερα σπορια απο τους φανμποις (τετοιος ειμαι και εγω ε…). Να π.χ. για το 1980 εμπαινε ενα heaven vs blizzard :grin:, ακοπα… ας πουν και οι υπολοιποι γνωμες…

Εγώ, άκυρος, θα αλλάξω θέμα και θα ρωτήσω τι γίνεται με εκείνο που είχε αναφερθεί κάποια στιγμή, για ψηφοφορία δεκαετίας.

Blizzard.

4 Likes

:grin::grin: blizzard και εγω… ειδικα σε pc games :wink::wink:

@GRACCHUS_BABEUF θα κανουμε σπιν οφ σιγουρα για την δεκαετια και καλα που το θετεις αυτην τη στιγμη… θεωρω καλυτερο να γινει αφου κλεισει τον κυκλο του το παρον… νομιζω θα χαθουμε με δυο :watermelon: στην ιδια :ok_man:t3:… αν βεβαια ειμαστε ετοιμοι το χτυπαμε και τωρα… τι το ρωταω… αμεση δημοκρατία

Spin off 70s
  • Τωρα
  • Μετα

0 voters

Μεχρι αυριο τα μεσανυχτα… :owl::owl::owl:

Όταν λες μετά εννοείς …του χρόνου; :face_with_diagonal_mouth:

2 Likes

3 Likes

Ένα καλό spin-off και καινούριο thread, είναι για κάθε album που είναι στην κορυφή της χρονιάς, να κάνουμε poll για το καλύτερο τραγούδι. :eyes::eyes::eyes:

Spin off εννοείτε να ψηφίσουμε ένα album απ’ όλη τη δεκαετία;

Όχι μωρέ, πέντε ο καθένας

Αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον

1 Like

Ναι, ναι, αυτό εννοούσα.