Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Ας εμφανιστεί ο Ixnay που μας τη λέει που κάθε 2 μήνες κάνουμε λίστες στο τοπικ των Metallica

3 Likes

Άντε να βγει η απόφαση, γιατί εγώ τα δικά μου τα έχω ήδη έτοιμα :stuck_out_tongue:

Εγώ φταίω ρε, που ψάχνω τρόπους για να σφαχτούμε κι άλλο!

6 Likes

Όπως και να αποφασιστεί το φορμάτ όμως, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα κριτήρια επιλογής είναι αντικειμενικά

Φυσικά και θα είναι. Zeppelin, Sabbath, Priest και οι υπόλοιποι να πάνε να…

1 Like

Επομένως συμφωνείς μαζί μου οι κενές θέσεις να πηγαίνουν πάνω, θενκς

1 Like

:sweat_smile:

Τρολολόλ…

1 Like

Και οι Rush και οι Uriah Heep. Κατά τα άλλα συμφωνώ

1 Like

Ξέχασα το Jeopardy των Sound γαμώ, μάλλον θα φύγουν οι AC/DC απ’ την 5η θέση μου για να κάνουν χώρο και να τους δώσω τη θέση 3, αλλά θα δω

2 Likes

#Μονοskyclad

5 Likes

Σπιν οφ με 10 επιλογες για τα καλυτερα αλμπουμ της δεκαετιας με προθεσμια 31 μαρτιου ημερα Παρασκευή, το αντιθετο δλδ απο σημερα… δευτερα και 13 :sunglasses:

4 Likes

#monoBlackSideoftheMoon

2 Likes

Ναι το μετα παει 2024… μετα τον κομητη ανσουβαρβιταμπαλ

Ψηνομαι τρελα για τωρα… που τα εχουμε και ζεστά… οτι βγαλει η κάλπη :man_shrugging:t3:

Iron Maiden - Μονο Maiden
Heaven & Hell
Blizzard of Ozz
Back in Black
Angelwitch

Με αυτη την σειρα

13 Likes

Ε ναι ρε αυτό είναι το νόημα

Εγώ βασικά προτείνω το εξής: Για κάθε δεκαετία να το κάνουμε κάπως έτσι. Μόλις τελειώνει, να δίνεται ένας εύλογος χρόνος ώστε να καταθέσει ο καθένας τα αγαπημένα του συνολικά από την εκάστοτε δεκαετία. Μπορεί να είναι μία βδομάδα, μπορεί δύο, αυτά τα βρίσκουμε.

1 Like

Θα παιξουμε εκτος εδρας μεσα στο μεταλλικα φαμιλυ και θα τους παρουμε τα σωβρακα

Θα ξεκινησουμε με τεραστιο διπλο το 83 και μετα θα ερθει οδοστρωτηρας

1 Like

Συγνώμη, αλλά οι Maiden στην Ελλάδα παίζουν παντού και πάντα εντός έδρας!

Γι αυτό κι εγώ λέω να είμαι πιο πολύ με τους φιλοξενούμενους, το outsider! :upside_down_face::upside_down_face:

1 Like

Οχι γι’ αυτο :sunglasses:

1 Like

Μαλλον δεν ξερεις που βρισκεσαι

2 Likes

Ίσως, δεν έχω κατσει να μετρησω.