Limited Editions, Βινυλια, Demo Tapes (που εχουμε / θελουμε)

?!?!?!?!?

Απ’τα καλύτερα items που έχω δεί. Bleeding, συνέχισε να ποστάρεις

πες μου ποιά είναι η απορία σου.

πολλά λεφτά για 1 μόνο δίσκο

Διπλό clear LP, μόνο 100 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, τα οποία δώθηκαν σε φίλους της μπάντας και υπάλληλους της εταιρίας.

Για τον The Drug:

1989

• 2 ντέμος από 2 πολύ καλά ελληνικά doom συγκροτήματα:

Buried Emotion + Asphodel

• bonus: :stuck_out_tongue:

Necromancy (σήμερα Necromantia)“Visions of Lunacy” demo Therion “Paroxysmal Holocaust” “Time shall Tell” demos

Τα demo tapes τα σπανε ε.

Στις πρωτες χιλιες νομιζω. Το χει κι ενας γνωστοσμ αυτο. :frowning:

Edit: Πληροφοριακα παντως, το συγκεκριμενο κομματι υπαρχει ΚΑΙ σε βιντεο… τραβηγμενο απ την ΕΡΤ.

ΑΜΑΝ!!! Πότε βγηκε αυτή η έκδοση και δεν την πήρα χαμπάρι???#-o 2πλό LP ΜΕΤΡΑΕΙ!!!

Γιατί, είσαι φίλος της μπάντας ή υπάλληλος της Relapse?

XAXAXAXA!!! Πολύ θα’θελα όμως ε?
Όχι, απλά ειχα κάνει μια έρευνα για τα φορματς που είχε κυκλοφορήσει και δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο…:?

Εντιτ: Ανγκμαρ: ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑΑΑ??? Υπάρχει πουθενά για νταουνλόουντ???

Biddare απλά πάνω από 122… Δεν σημαίνει ότι biddare ακριβώς 122.

Ξέρω ξέρω mp3ακιας… Απλά δεν έβρισκες τρόπο να μου την πεις… :lol:8)

:lol:

Bleedin σε μισω ε!

@The Drug : Το εχει ενα δισκαδικο στην Πατρα στον τοιχο.Δεν μου το πουλαει :frowning:

To Neurosis που ηθελε ο Σαμανος ηταν εκπληκτικο παρεπιπτοντως.

Κλασσικός Έλληνας mp3ας. Ακόμα και στη σάτιρα δεν πήγε να βρει το αυθεντικό που κυκλοφορεί στο youtube με τον Αλέφαντο να μιλάει πριν και μετά το ματς έφερε το ιμιτατιόν των ΑΜΑΝ!!! :roll::lol::lol::lol:

Πάλι ψαλίδι ω δημοκρατικοί θεσμοί? Και ω! του θαύματος με την άποψη που “αντιτίθεται” σε μένα να μένει τελευταία. Κλασσικά… εικονογραφημένα!

Ναβουχοδονόσωρ, δεν τα έχουμε μαζί σου. Απλά άμα είναι να τη πείτε ο ένας στον άλλον υπάρχουν και τα pm’s

Bleedin History τα Therion demos έχουν σχέση (ηχητικά) με το Of Darkness…; Τα χρειάζομαι (και) αυτά…χάχά

Πείτε μου ότι κάποιος εχεί ΔΕΙ έστω από κοντά αυτό και του φιλάω το χέρι:

Isis - Sawblade EP 1999
(200 copies)
[B]

ΤΟ ΘΕΛΩ!!![/B]

Ναι. Βασικά το Of Darkness… ήταν επιλογές κομματιών (από όλα τα demos τους) επανηχογραφημένα. Μόνο το Genocidal Raids ήταν (τότε) νέο και δεν υπήρχε σε κάποιο demo.