Live: Pain Of Salvation, Lake Of Tears, Agua De Annique, Disillusion, Scar Of The Sun

και εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά για να το ευχαριστηθείς καλά πρέπει να το ευχαριστηθείς απο την αρχή . Εγώ προσπαθώ να εξηγήσω κάποια δεδομένα για να μην υπάρχουν γκρίνιες λόγω άγνοιας των καταστάσεων…
Και εγώ θα περάσω τελεία σήμερα και δεν κλαίγομαι για τα 38? που έδωσα ίσα -ίσα χαίρομαι γιατί αν τους έβλεπα όλους αυτούς ξεχωριστά θα έδινα 30? για τον καθένα!!!
το live θα αρχίσει στις 6 δεν ανοίγουν οι πόρτες τότε λογικά θα ανοίξουν κανα μισάωρο νωρίτερα!

Εμορφα…

Προλαβα 2 κομματια Scar Of The Sun,νταξει δε θυμαμαι νοτα προφανως.Χωλαινουν στον φροντμαν,wow,τι νεο για ελληνικη μπαντα.Γενικα καλουληδες…

Disillusion
Παρεα με τον χειροτερο ηχο της βραδιας και δωρακι το καθιερωμενο τεχνικο προβλημα.Ο κοσμος δε φανηκε να τους ξερει,παρ’ολα αυτα εχω τους απολαυσα,ηταν αλλωστε και ο κυριος λογος που βρεθηκα στο Gagarin σημερα.Μορφη Vurtox και σχεδον αψογο setlist.
(στο περιπου η σειρα,απο οτι θυμαμαι)

The Hole We Are In
The Black Sea
Gloria
Alone I Stand In Fires
Back To Times of Splendor
Dont Go Any Further

Anneke

Τι να πω…με χαζεψε…ΧΑΡΙΣΜΑ.Θα πληρωνα και μονο για να τη βλεπω να μιλαει και να χαμογελαει μια ωρα που λεει ο λογος.Νταξει οι συνθεσεις τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ρε φιλε,τι Φωνη…Θεα…

Δυο δωρακια,My Electricity και [I]Shrink/I

Lake of Tears.Γλυκαναλατοι και με εναν οπαδο του Χετφιλντ στο μικ.Καλες στιγμες ειχαν,ωραια ριφακια εδω κι εκει,αλλα γενικα δε σκιζω και το μαγιο μου.Ο χρονος γενικα δε περασε και δυσκολα,αλλα περιμενα κατι ποιοτικοτερο να το πω,πιο ενδιαφερον να το πω?..

Και φτανουμε Pain of Salvation.Ρε μαγκες ειλικρινα ποτε δεν ακουγα φανατικα PoS,ουτε θα το κανω.Αν επαιζαν μονοι τους ξερω γω δε θα πηγαινα,γενικα δεν ειμαι φαν.Αλλα αυτος ο τυπας ο Gildenlow αξιζει μια βαθια υποκλιση γι’αυτο που παρουσιασε.Λες και ειχε παρει 3 τσουβαλια lsd,με μια φωνη απιστευτη και πολυεπιπεδη,με χιουμορ με με με…πραγματικα επαθα ΜΟΥΝΟΠΛΑΚΑ.Βεβαια απο παιδι που τους εχει δει 3-4 φορες ακουσα οτι ηταν ισως η καλυτερη τους.Μπορει να ναι κι αυτο…Ατελειωτο respect σε ολη τη μπαντα και στον ντραμερ που εχει επισης φωναρα(γενικα η στιγμη που εγινε το switch Gildenlow-ντραμερ ηταν γαματη)

Μια σουμα με τα σημερινα αρνητικα:ο ηχος στους Disillusion,τα γνωστα-αγνωστα ΚΩΛΟΖΩΑ που μιλαγαν κατα τη διαρκεια των My Electricity και Shrink,οι 2 διακοπες για τα τεχνικα λαθη,τα προηχογραφημενα πληκτρα των Lake of Tears και- επιτελουςπιαμ’αυτοτοαστειο-το 5 Ευρω/ποτηρι μπυρα.

Κλεινω με μια φωτο του Gildenlow ετσι για το φορο τιμης σε εναν απο τους καλυτερους φροντμαν που εχω παρακολουθησει.Μπορει να μην πηγα γι’αυτους αλλα στη τελικη μου εξαργυρωσαν cent προς cent το εισιτηριο…Ψυχαγωγια.

lake of tears ρεεεεεεεεεεεεεεε , και ας φωνάζανε κάποια ζώα όλη την ώρα Pos :lol:

Μετά τους Lot δρόμο!!!

γαμω την γκαντεμια μου δεν μπορεσα να παω, και ηθελα να δω και disillusion…
αληθεια pumpkin τους ευχαριστηθηκες ή ηταν τοσο χαλια ο ηχος?
απο κοσμο πως πηγε?

Έχει κανείς τπ χθεσινό setlist από agua de annique και pain of salvation?

[SPOILER]http://www.setlist.fm/setlist/pain-of-salvation/2010/gagarin-205-athens-greece-4bd77382.html

Τσιμπήστε και setlist PoS απ’τα χεράκια μου. :stuck_out_tongue:

Τι να πρωτοπώ? Είμαι και φανμπόης, οπότε δε θα ακουστώ καθόλου αντικειμενικός, αλλά μιλάμε για απίστευτη εμφάνιση χτες. Από την ερμηνεία του Leo στο Nights in White Satin (δεν περίμενα οτι θα τραγουδούσε τόσο καλά), τα jam-αρίσματα τόσο στο Handful of Nothing (το γνωστό instrumental στο τέλος από το DVD με κάποιες αλλαγές) και στο Nightmist (με blues-ιες και reggae), μέχρι και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, γνωστό και ως Perfect Element live. Άψογοι τεχνικά, o Daniel απίστευτος φωνητικά, ειδικά στο Undertow και στο Hallelujah, που ουσιαστικά στο μεγαλύτερο κομμάτι τα πήγαινε a capella.
Φυσικά μικρά παραπονάκια υπήρχαν, το κλασικό με την διαφορετική εκτέλεση του Undertow (συναισθηματικότατη παρ’όλα αυτά), προβλήματα στον ήχο, μερικά λαθάκια σε στίχους και στo Falling και το κυριότερο οτι δεν παίξαν το Conditioned αν και το έγραφε στο setlist.[/SPOILER]

Τραγικος δεν ηταν,αλλα μετριος ναι.Σε σχεση με τις αλλες μπαντες ειδικα στην αρχη ψιλοθαβοντουσαν.Με λιγα λογια να στο πω αλλιως,ο μεσος Gagarin ηχος:p Τους απολαυσα οπως ειπα,αλλα οχι στο μεγιστο.

Οπως και να χει στο Back To Times of Splendor καβλες.Οπως και στα growls στο Alone I Stand In Fires και στο χωσιμο με hole we are in και και…

4 ωρίτσες and counting…

^woot?

Το πηρα ολο εκτος απο 2-3 δευτερολεπτα του Falling.Με μια Canon sd870 is τραβηξα.Αρκετα καλη εικονα και πολυ καλο ηχο θα το χαρακτηριζα(το χω ακουσει μονο απ το built in speaker):stuck_out_tongue: Οταν το μεταφερω στο πισι(σ’αυτο το μοντελο τα μεγαλα βιντεο θελουν card reader και μετα να τα πας απο κει στο πισι για καποιο λογο),θα το ανεβασω tube.

σε αγαπώ!:smiley:

παιδια ποση ωρα κρατησε το ολο σκηνικο και οι pos τι ωρα βγηκαν περιπου;

Ρε πούστηδες με δουλεύετε;

Συνολικα απο τις 6+ μεχρι τη 1:20.Οι PoS βγηκαν γυρω στις 11:15.

Τι,σου πε καποιος αλλος οτι δεν ηταν και τοσο καλοι χθες συγκριτικα?Κοιτα εγω δε ξερω,πρωτη φορα τους βλεπω…ο αλλος μπορει να το πε κι απ’τη καβλα του…

καλά το κοινό ήταν απαράδεκτο. Μα να παίζει το my electricity με μια ακουστική κιθάρα και να μιλάνε από πίσω λες και είναι σε καφετέρια :papas::papas: Στο An χίλιες φορές. Λιγότερα άτομα αλλά τουλάχιστον να γουστάρουν

Τα ζώα είχαν την τιμητική τους χτες. Ένας βλαμένος φώναξε κάποια στιγμή στους lake of tears να παίξουν το Trooper :papas::papas:

Αυτά που θυμάμαι: My electricity και Shrink από Gathering, το Papillon από Editors, Beautiful one, Hey Okay, Witnesses, Ice Water, Physical, Wide open, my Girl (πρέπει να ξεχνάω κάποια:-s)

Για τους scar of the sun τα είπαν και οι άλλοι. Δεν τρελάθηκα, ο αριστερός κιθαρίστας ξεχώριζε λίγο.
Τους disillusion λιγό τους είχα ακούσει πριν πάω, αλλά μου άρεσαν. Είχαν ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα όπως και μετά είχε και η Anneke, αλλά οκ, δεν τρέχει και τίποτα. Για την Anneke ότι και να πω λίγο θα είναι :smiley: :smiley: Πολύ απλά θεά, φωνάρα!!! Απόλαυση για μια ακόμα φορά το live της.
Στους Lake of tears εγώ πέρασα μια χαρά. Παίζει να ήμασταν μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι πήγαμε για αυτούς, όπως και για τα προηγούμενα ονόματα. Μα καλά όλοι pos ακούτε???
Για τους pos ας μιλήσουν οι άλλοι καλύτερα γαιτί εγώ έχω σπαστεί λίγο με το άμουσο κοινό τους, Αυτά :stuck_out_tongue:

Μαλλον θα την εκανε απο κανα μπλοκο των κτηνοτρόφων αυτός…:lol: η δεκαετια αλλαξε αλλα η μαλακια στον εγκεφαλο μερικών παραμένει αναλλοίωτη

Μια απο τα ίδια

πούλος μετα

Θεοι οι LoT…μακαρι να παιζαν κ ολη τους την δισκογραφια ,και πάλι λίγο θα λεγα οτι παιξαν

HALLELUJAH!!! Γαμησαν στη σαλονικα οι POS…

Να πω κι εγώ την άποψη μου ξεκινώντας με το γεγονός ότι το ελληνικό κοινό πλέον είναι ένα από τα χειρότερα στον κόσμο. Πάνε οι εποχές που όλα τα συγκροτήματα παθαίναν πλάκα μαζί μας. Οι Lake Of Tears μπορεί να έχουν 5 χρόνια χωρίς δίσκο,αλλά δεν αξίζουν τέτοιας υποδοχής σε καμία περίπτωση. Δεν είναι δυνατόν ρε φίλε να ακούς metal (ή μήπως δεν ακούς τίποτα πέρα από PoS;) και να μην κουνιέται το κεφάλι σου από μόνο του με τις μελωδίες των Lake Of Tears! Πιο ψόφιο κοινό δεν έχω ξαναδεί! Τεράστια απογοήτευση! Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, η σειρά των συγκροτημάτων ήταν και αυτή που ήθελα να τους δω.

Scar Of The Sun Θα συμφωνήσω με έναν που είπε πριν ότι καλούληδες αλλά ο frontman τους κρατάει χαμηλά. 6/10

Disilussion Είχα ακούσει μόνο 1-2 κομμάτια στο Youtube πριν την συναυλία για να έχω μια ιδέα τι παίζουν.Αυτό που άκουσα με ικανοποίησε αν και δεν είχαν και τον καλύτερο ήχο. Ήταν κάτι διαφορετικό από αυτά που ακούω συνήθως και το απόλαυσα. 7/10

Agua de Annique Τους Gathering τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση, όπως φυσικά και την Anneke. Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου όμως με το νέο της σχήμα, και περίμενα για να πω την αλήθεια μπας και έπαιζαν κανά Gathering κομμάτι. Ευτυχώς για μένα η εμφάνιση της Anneke ήταν απίστευτη!! Χωρίς να ξέρω τα κομμάτια τους, δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα. Σίγουρα θα πάω σε επόμενη πιθανή συναυλία τους κι ελπίζω να είναι μόνοι τους, γιατί δεν αντέχω να ακούω τους γύρω να μιλάνε για σουβλάκια και μπριζόλες σε όλη την εμφάνιση τους, ακόμα κι όταν υπήρχε απόλυτη ησυχία για το “Electricity”. Λίγο σεβασμό ρε παιδιά πια στα συγκροτήματα και στους γύρω μας που θελουν να ακούσουν! A! Και μου άρεσε πάρα πολύ κι ο drummer τους. 9.5 / 10

Lake Of Tears Αγαπημένο συγκρότημα, το “Forever Autumn” πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να λείπει από καμία δισκοθήκη. Πρώτη φορά που τους έβλεπα και ξεκινάνε με το κομμάτι - ύμνο που τους γνώρισα “So Fell Autumn Rain”. Μαζί όμως έρχεται και η ξενέρα καθώς δεν έχουν πλήκτρα επί σκηνής. Ακόμα μεγαλύτερο ήταν όμως το ξενέρωμα από την απάθεια του κοινού. Ξενέρωσαν κι αυτοί αλλά το πάλεψαν όσο μπορούσαν και φοβήθηκα πολύ ότι θα το εννοούσαν πως μόλις το 5ο κομμάτι τους θα ήταν και το τελευταίο! Μερικά από τα τραγούδια που έπαιξαν: The Greymem - Boogie Bubble - The Organ - Shadowshires - Hold on Tight - Lillie Ann - Ravenland - Cosmic Weed. Μακάρι να έρθουν μόνοι τους σε κανά “Αν” να τους δούμε οι πιστοί μόνο και να γουστάρουμε! 8/10

Pain Of Salvation Ένα από τα 10 αγαπημένα μου συγκροτήματα που έβλεπα για 4η φορά ( η μία ήταν ακουστική). Μου άρεσαν δεν μπορώ να πω. Αλλά αυτή την φορά δεν με γέμισαν όπως το 2004 στο Ρόδον, στην περιοδεία του “Be” ή στο μαγικό ακουστικό show στο underworld. Την καλοκαιρινή συναυλία στο Γκάζι την αφήνω απ’εξω γιατί ήταν ακατάλληλη η ώρα και ο χόρος για την μουσική τους. Τα παράπονα μου είναι τα εξής: Έπαιξαν πάλι διαφορετικά το αγαπημένο μου κομμάτι τους (Undertow), προτιμώ αντι τα covers να παίζουν δικά τους κομμάτια, όσο καλά κι αν είναι αυτά, κάτι με χάλαγε στον ήχο γενικότερα και περίμενα και κάπως καλυτερες επιλογές στο set αν και άκουσαμε κομματάρες όπως το Perfect Element.
Περιμένω με αγωνία το νέο τους album και φυσικά μια επερχόμενη συναυλία όπου ελπίζω να είναι καλύτερη. 7.5 / 10

Λοιπον,λιγος κοσμος στο Πρινσιπαλ,πανακριβο το εισιτηριο,επαιζε και ο Παοκ,ε που να τρεχει ο κοσμος σε λαηβ.Δεν πειραζει παιδια,η παρασκευη ειναι κοντα,θα πατε Πυλη Αξιου.

Scar Of The Sun δεν προλαβα δυστυχως,δεν εχω αποψη.

Οι Disilussion ενδιαφεροντες,μου την σπανε απειρα τα προηχογραφημενα γενικα και ολα αυτα τα μπιμπλικια και το παιξιμο με μετρονομο…λαηβ παιζετε γαμω το αιδοιο της γιαγιας του Τουταγχαμων.Στην τελικη βαλτε εναν γαμημενο πληκτρα να προσποιειται εστω οτι παιζει,παρα τον τυπακο που εκοβε βολτες και πατουσε ενα κουμπι στην αρχη του κομματιου και οποτε θυμοταν εριχνε και κανα ακκορντο.Τεσπα.γενικα ειχα ακουσει μονο το Gloria,μου ειχε τραβηξει την προσοχη.Στο λαηβ ειχαν καποια καλα σημεια,ο ηχος μετριος,η φωνη του τραγουδιστη περιεργη,μετριοι μου φανηκαν.

Η Αννεκε,αυτο το γλυκυτατο πλασμα,αυτη η απιστευτη φωνη,μ εκανε να ξεχασω ο,τι κουραση και προβληματα ειχα πριν μπω στον χωρο.Καταπληκτικη εμφανιση,κλασεις ανωτερη απ την προηγουμενη της στο 8μπολ,φοβερο παιξιμο και ενεργεια απ ολη την μπαντα,φοβερες ερμηνειες,αντι γι ακουστικη κιθαρα βεβαια εδω χρησιμοποιησε ηλεκτρικη,γιατι εσπασε κατα τη μεταφορα της λεει στην Αθηνα.Κερδισε πιστευω το μεγαλυτερο μερος των παρευρισκομενων

Απο Lake Of Tears δεν ειχα ακουσει κατι πριν το λαηβ,οποτε δεν ηξερα τι να περιμενω.Αυτο που ειδα ωστοσο δεν μου κανε καμια εντυπωση,βαρεθηκα οικτρα,λαθη,πολλα προηχογραφημενα και παλι,αδιαφορη φωνη,ιδιο τεμπο.Ευτυχως τελειωσαν σχετικα γρηγορα.Ισως φταιει οτι επαιξαν και μετα την Αννεκε και ο πηχης ηταν ηδη ψηλα.Παντως ειχαν το"κοινο"τους που γουσταρε γενικα,οποτε παω πασο.Ας ερθουν γι αυτους την επομενη φορα.Μακρια απο μας.

Οι POS ειναι απ τις αγαπημενες μου μπαντες εβερ,οποτε εχοντας τους ξαναδει οσες φορες ηρθαν δεν ειχα και καμια τρελη αγωνια.Ωστοσο με το που εσκασαν στη σκηνη διεκρινα πλεον εναν διαφορετικο"αερα" απ την πλευρα τους,πιο επαγγελματιες απο ποτε,αρκετα καλοι παικτικα(εχουν υπαρξει φυσικα καλυτεροι…),με λιγα τεχνικα προβληματακια και καποια λαθακια που περασαν και δεν ακουμπησαν ωστοσο.Ο Daniel εξωπραγματικος οπως παντα,μας επαιξε και τυμπανα,οχι πως προσωπικα ειχα καμια σκασιλα να τον ακουσω σαν ντραμερ,αλλα τεσπα.Το Perfect Element ηταν εμπειρια,το undertow δε με χαλασε καθολου,η επικοινωνια με το κοινο ηταν απιστευτη,πολυ γελιο σε στιγμες και γενικοτερα επικες ατακες.Το Halellujah ηταν απλα ανατριχιαστικο για αλλη μια φορα και η χθεσινη εκτελεση μ αρεσε περισσοτερο απ αυτην του dvd.Τεσπα,περι ορεξεως…Ενηγουεη,καλα περασαμε,ομορφα ηταν.

Το κοινο οντως σε υπνο βαθυ στο μεγαλυτερο μερος.Γιναμε Ευρωπη μαλλον και βαρεθηκαμε και θεωρουμε δεδομενα καποια πραγματα.Μπραβο μας,οταν γινουμε και πραγματικα Ευρωπη μαλλον δε θα πηγαινουμε καν στα λαηβ,θα τα σνομπαρουμε.Και αντε στην Αθηνα γινονται και 10 λαηβ παραπανω.Για το χωριο μας δεν υπαρχει πιστευω δικαιολογια(εκτος του οικονομικου).Απαραδεκτοι.Τεσπα βαριεμαι να ξαναλεω τα ιδια.Αυτα.

Ρε παιδιά, καμιά εντύπωση από το καινούργιο κομμάτι χτες? Σε εμάς δεν το έπαιξαν στην Αθήνα και απογοητεύτηκα. Το έχει βιντεοσκοπήσει κανένας?