Εμενα παντως για support μου φανηκαν τοτε που τους ειδα-αν κ οντως,επαιξαν αρκετη ωρα,για κ καλα support σχημα-…ισχυει πως τα δωσαν ολα οι αλλοι,παροτι δεν ειναι του γουστου μου,αλλα ο ηχος ηταν τραγικος κ δεν καταφερα να κατσω κ παρα πολυ,εστω για την μορφη τον τραγουδιστη τους κ μονο…
Aπλά να πω ότι Pelican και HOF στην περιοδεία αυτή παίζανε εναλλάξ 1οι-2οι και στην Ελλάδα έκατσε νάναι 1οι οι Pelican. Anyway, από πλευράς ήχου οι High On Fire παίζει να ταν ό,τι χειρότερο έχω βιώσει. Χειρότερα κι από Mastodon στο Ελληνικό.
Όπου 100, βάλε 80… μη ρωτάς γιατί…
Για να είμαι ειλικρινής τους Tool τους έμαθα επειδή μου άρεσε το artwork του 10,000 days. Τους είχα ακουστά, είχα ακούσει μια φορά και το Aenima (χωρίς όμως να μου κάνει την παραμικρή εντύπωση) και απλώς αγόρασα το εν λόγω cd για τη συλλογή μου. Με το Vicarious, έγινε ένα click μέσα μου και άλλαξαν τα πάντα. Από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα πλέον.
Από εκεί και πέρα, σε όσες συναυλίες έχω πάει τα 90 λεπτά είναι το minimum. Με 1:40 είμαι υπερευχαριστημένος. Απλώς άλλο περίμενα. Τα psychedelic/prog 70’s bands δε με έχουν αγγίξει μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, έχω πάει σε συναυλίες με πειραματισμούς και αυτοσχεδιασμούς και έχω περάσει καλά ή τουλαχιστον είχε ενδιαφέρον. Με τους Tool ένιωσα ότι με κορόιδεψαν και παραδέχομαι πως γι’ αυτό φταίνε οι λανθασμένες προσδοκίες μου κατά βάση.
Μπορει να το χω ξαναγραψει και βαριεμαι να ψαξω,αλλα το χειροτερο που εχω δει παιζει να ηταν Sentenced πριν αρκετα χρονια.Απιστευτα ελεεινοι και διαρκεια καμια ωρα μαξιμουμ.
Εδω λοιπον που ολοι γραφεται για μετσαλ καταστασεις θα κανω τη διαφορα.
το χειροτερο λαηβ στο οποιο εχω παρευρεθει ηταν το σχημα Τσαλιγοπουλου-Μικρο
το σκυλομετανιωσα, ηθελε σαν τρελη η κολλητη να παει και με ηθελε για παρεα. Τι να κανω, φιλια πανω απ’ολα.
Αλλα αυτο το πραμα δεν το ξανατραβαω… Απαισιο το ολο σκηνικο, ημασταν και μπροστα μπροστα, κρατησε ενα τριωρο στο οποιο ενω ολος ο κοσμος το διασκεδαζε εγω ειχα παρει μια κατσουφιασμενη φατσα και παρακαλουσα την κολλητη μου να παμε να φυγουμε. Οι Μικρο απαλευτο γκρουπακι, χαλια τραγουδια, μουσικη, ολα. Αλλα παει στο διαολο, χορευες με το ρυθμο. Τσαλιγοπουλου ομως??? Που αρχισε να λεει κατι φυσα αγερι τζιβαερι και επρεπε οπωσδηποτε να κατσεις για να μην σε παρει ο υπνος τελειως? Πφ… κριμα τα 10 ευρω εισιτηριο
το χειροτερο live που’χω παει πρεπει να’ταν το περσινο MMD
hmmm και εγώ είχα ακούσει παράπονα για το live τους εδώ αν και θέλωωω τρελά να τους δω (reunion ρεεε:!: ) Πάντως ίσως βρέθηκαν σε κακή μέρα γιατί στο live τους που έχω σε dvd είναι θεοί:-k
Crimson Glory το 2006 στη Μαλακάσσα. Περίμενα να δω ένα γκρουπ που μου άρεσε στην εφηβεία, και είδα ένα μάτσο απροβάριστους μουσικούς, με προεξάρχοντα το μεθυσμένο και φάλτσο Midnight. Ευτυχώς που είxαμε δει Celtic Frost και Τwisted την ίδια μέρα δηλαδή…
red rum αρχίσαμε τις τυμβωρυχίες πάλι?
Misfits στο gagarin το 2004.
Οι Misfits είναι το 2ο αγαπημένο μου συγκρότημα.
Τους είχα χάσει το 03 λόγω στρατού, και περίμενα αυτό το λάιβ πώς & πώς. Κάτι το all-star lineup [Jerry Only, Dez Cadena (ex-Black Flag), Tommy Ramone] οπότε είχα υψηλές προσδοκίες. Αποτέλεσμα?
Θορυβώδης ήχος, χάλια φωνητικά από τον Jerry, μόνο το μισό σετ είχε κομμάτια των Misfits, ενώ το άλλο μισό ήταν άθλιες διασκευές σε Ramones, μία Black Flag, και 50ς κομμάτια…
Ξενέρα!
Sisiters of Mercy το 2006.Μιλάμε για άθλιο λάιβ. Δεν έβλεπες , δεν άκουγες.Πραγματικά είναι σα να μην πήγα.
Ban και κλωτσομπουνια:!:
Digging is my business…and business is good:p
Ρε συ sorry btw, αλλά ξέροντας τη γνώμη σου για τον Glenn, τι περίμενες ν΄ ακούσεις χωρίς αυτόν? Τότε αν θυμάμαι μ’έπρηζε κάποιος να πάμε, και του έλεγα ακριβώς αυτό: No Danzig, no Misftits.[-X
Σε κατι τοπικες μπαντες απο δω.6 επαιζαν κ εβαλαν τις 2 κ γαμω στν αρχη κ μετα ακουγα διασκευες των muse μεχρι τις 12 μιση.εφαγα σκατα.
στα 90ς οι Misfits είχαν προσλάβει έναν άλλον τραγουδιστή, τον Michael Graves, ο οποίος είχε πολύ καλή φωνή (αν και glenn δεν ήταν). Και τα δισκάκια που’χαν βγάλει με αυτόν ήταν αξιοπρεπέστατα. Κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου. ότι θα ακούσω τα αγαπημένα μου κομμάτια, όχι από την ορίτζιναλ φωνή, αλλά τουλάχιστον από μια αξιοπρεπή.
Αλλά μέχρι τότε δεν ήξερα τι εστί “Jerry Only on vocals”. Δυστυχώς έμαθα…
Το live των Τool με Mastodon στο ελληνικο,τζαμπα τα 52 ευρω γαμω τη τυχη μου.Ευτυχως και τους μεν και τους δε τους ειδα λιγο καιρο μετα σε καλυτερες συνθηκες.Α,και των Oasis στο Rockwave του 2000.
+1000…για τους Tool:!:
Aν και πρέπει να καλοσκαλίσω τη μνήμη μου, θα πω Purple το 91 στη Λεωφόρο. Θυμάμαι πάντα με φρίκη εκείνη τη νύχτα…
Αναμφισβήτητα το περσινό March Metal Day. Ακουγόντουσαν μόνο τα τύμπανα, και λίγο τα μπάσα… Ούτε η φωνή, ούτε κάν η κιθάρα! Έλεος, εγώ να ήμουνα στην κονσόλα του ήχου, καλύτερα θα ήταν και το πιστέυω αυτο…
Ήμουν και εγώ εκεί. Σίγουρα το χειρότερο live των Purple στην Ελλάδα (το μόνο χωρίς Gillan :roll:) αλλά σίγουρα όχι το χειρότερο γενικά.
Θυμάμαι πάντως πως τότε μετά τη συναυλία υπήρχε μεγάλος διχασμός ανάμεσα στο κοινό για τη συναυλία αυτή. Σε κάποιους έφταιγαν όλα, κάποιοι ήταν αποφασισμένοι να τα βρουν όλα καλά πριν καν παιχτεί η συναυλία…:roll:.
Για μένα τα δεδομένα ήταν:
- Ως μουσικοί έπαιξαν πολύ καλά (δεν νομίζω να παίζουν και συχνά έστω μέτρια )
- O Turner δεν έπρεπε να ύπάρξει τραγουδιστής των Purple ποτέ. Η καραγκιοζοποζέρικη εμφάνιση του στη σκηνή με το… ποδηλατικό σορτσάκι και το δερμάτινο έβγαζε γέλιο. Αλλά φωνητικά αν θέλουμενα είμαστε αντικειμενικοί δεν ήταν κακός, άλλο αν κάποιοι δεν τον θέλαμε ως τραγουδιστή της συγκεκριμένης μπάντας.
Συνολικά θυμάμαι πως είχα περάσει καλά και είχα χαρεί που τους είχα δεί για πρώτη φορά.
Η επόμενη φορά που τους είδα βέβαια ήταν μετά από 4 χρόνια με Gillan και Morse και ήταν κλάσεις ανώτεροι,δεν υπήρχε σύγκριση… 8)
Nαι ρε γμτ, ο Turner δεν είναι κακός γενικά, κάθε άλλο, αλλά δεν κόλλαγε. Και οι συγκρίσεις μετά και πριν και πάντα θα είναι εις βάρος του. Ακόμα τον θυμάμαι στο Child in time και με πιάνουν τα νεύρα μου. Ίσως μου έφταιγε η μέρα, γενικά. Θυμάμαι ότι ακόμα και το πέταγμα της κιθάρας του Ritchie στον αέρα μου φαινόταν απίστευτο καραγκιοζιλίκι. Ρε μπας και ήμουν εγώ λάθος;:-k:-k:-k