Το πιο χάλια live που έχετε δει;

Ένα live απο κάτι παιδιά στο σχολείο μου:P Είναι λίγο αυστηρό αλλα είχαν ρυθμίσει τους ενισχυτές χάλια και ουτε αυτοι έπαιζαν καλά.

Μέχρι στιγμής, το live των Tool στο Terra Vibe τον Σεπτεμβριο του 2007. Με δεύτερο αυτό του Δεκεμβρίου 2006 μαζί με τους Mastodon. [-X

Το χειροτερο live που εχω δει εγω ειναι ενα στο οποιο επαιξα κιολας:D

δεν ξερω αν εχει ειπωθει, αλλα οι dandy warhols, στο RW 06 με τους franz…ηταν τελειως ψοφιοι…

Ναι ναι τρομερά χάλια οι Tool. κουλοί εντελώς…[-X

Χαχαχα!
Τρα-γι-κο live όντως!!!

Ειδικά τα φωνητικά της μπασίστριας ήταν σκέτη κωμωδία.

Τότε μάλλον περίμενες κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που παρουσιάζουν στην σκηνή οι Tool. :wink:

Πλεον δεν εχει δικαιωμα καποιον να πει κατι αρνητικο σχετικα με το συγκροτημα που περνουμε διαρκειας. Και προεξοφλουμε οτι θιγει τις εκτελεστικες τους ικανοτητες, οχι πχ. οτι δεν μπορεσε να ευχαριστηθει το live επειδη η σκηνικη παρουσια ηταν υπο το 0 ή ο χωρος απολυτως ακαταλληλος ή ηταν ο ηχος σκατα.

Οντως τραγική εμφάνιση. Και το έλεγαν οι γύρω που τους είχαν ξαναδεί, ότι κάθε φορά είναι και χειρότεροι απο την προηγούμενη και δεν τους πίστευα. Πόσο χάλια μπορεί να είναι με τέτοιο Best of setlist, και η αλήθεια είναι ότι έχουν κάμποσες κομματάρες. Κρίμα που δεν μπορούν να τα παίξουν, με την καμία όμως!

Βγήκαν και μετά τους Editors και η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη…

το πιο χαλια live που εχω δει ειναι των infidel περιση τον μαιο αν θυμαμε καλα . τα παιδια οχι μονο ειναι κουλα ειδικα ο μπαρμπας που παιζει κιθαρα και ο αλλος που βρηκε ενα μικροφωνο και αρχιζει να “τραγουδαει” , αλλα και τα κομματια τους ειναι οτι πιο προχειρο εχω ακουσει . να ειναι καλα το μετσαλ σφυρι .:stuck_out_tongue: για γελια κανονικα οι τυπαδες :lol: :lol:

Στο φεστιβάλ στο Γκαζι δεν λες?:lol: Αστα να πανε…Ειχα ξαπλωσει στο γρασιδι και επίνα μπυρονια…

καλα ενανες εγω σκεφτηκα να πεταξω κανα μπουκαλι , αλλα δεν ειχα κοσμο μπροστα να μην με δουν .:lol: :lol: αμα το ηξερα θα πηγαινα στους nightstalker ( που ειναι απο τα καλυτερα live που εχω δει ασχετο:p ) εγω ημουν αριστερα της σκηνης και εβλεπα τον μπαρμπα-κιθαριστα . πολυ γελιο λεμε :lol: :lol:

Shockwave 2002 με Cure, Dandy Warhols, Mesh, Raining Pleasure

Σε εναν αθλιο χωρο πισω απο την Πειραιως, που θυμιζε οικοπεδο σεισμοπληκτου κτιριου. Oι Cure αποφασισαν να παιξουν σπανια κομματια τους, κατι που ισως να ευχαριστησε τους φανατικους φαν, αλλα τους υπολοιπους μας αφησε να χασμουριομαστε… Oι Dandy Warhols ηταν μαστουρωμενοι ως συνηθως, και απλα προσευχοσουν να πεσουν ξερει για να παρει το μαρτυριο του κοινου τελος. Οι φουκαραδες οι Mesh το προσπαθησαν αλλα με τον ηλιο να βαραει, δεν εσωσαν αυτην την τραγικη συναυλια #-o

μαλλον το χειροτερο live που εχω δει ηταν οι -ασ πουμε- Τhin Lizzy (πουλημενο tribute πιο σωστα) στα περσυνα τελη μαιου…
(αρε Phil σηκω να τους γαμησεις ολους τους αστειους)

Ακριβώς αυτό. Δεν περίμενα ότι θα έπαιζαν τόση λίγη ώρα (αν και ήξερα πως δεν κάνουν encore) και μου φάνηκε τελείως αρπαχτή με το όλο experimenting που περιείχαν τα 100(?) λεπτά που έπαιξαν. Μεγάλη απογοήτευση…:frowning:

Και λίγα λες…#-o

Εχω την τυχη να εχω παει σε καλα live. Αν ηταν να διαλεξω θα διαλεγα ΗΙΜ. Οχι επειδη δεν ακουω πια αλλα επειδη ηταν χαλια το live. Ριφακια γνωστων τους κομματιων επαιζαν και δεν καταλαβαινες τιποτα. Την ωρα δε που παιξαν black sabbath δεν υπηρχε ανταποκριση απο το κοινο (οχι οτι τα καταφεραν να το παιξουν καλα) γιατι δεν το ηξερε και πολυς κοσμος. Τελειωσε και 11 παρα. Τα παιδικα παρτυ πιο αργα τελειωνουν. Την επομενη μερα το ειχα ξεχασει.

Ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα να λέει και να γράφει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Κουβέντα να γίνεται ωρέ μην κολλάς.

Ηigh on fire/pelican,λιγο πριν τα χριστουγεννα…σορυ καταρχας στους φαν των High on fire,αλλα με το ζορι εκατσα οσο εκατσα:dunno: …ειχα παει βασικα για τους πελεκανους,ενας γνωστος μου πηρε εισητηριο τελευταια στιγμη,οπωτε πηγα χωρις να ξερω λεπτομεριες…κ εξω απο το Αν,μαθαινω πως ειναι support…μεγαλη πικρα…τεσπα,βλεπω το live,καλα ηταν(αν κ περιμενα πιο πολλα) κ μετα βγαινουν οι αλλοι πανω…#-o κοντεψα να πεθανω,χαλια ηχος,δεν ηταν κ του στυλ μου,ηταν ενα μαρτυριο για μενα…δεν ακουγοταν τπτ κ ο τραγουδιστης(που παρεπιπτοντως μου φανηκε μορφαρα),δεν ακουγοταν ουτε αυτος καθολου…τεσπα,την εκανα μετα απο λιγο κ πηγα για μπυρες εξαρχεια…βασικα κριμας τα φραγκα,για μισο live δλδ…(κ αυτο ετσι κ ετσι…)

Δεν πειραζει, παρηγορεις τους φαν των high on fire που το εμαθαν 2 μερες μετα! :Ρ

100 λεπτά? Δεν σε πιάνω…

Στο Ελληνικό ήταν περίπου 90’, στο Terra Vibe ήταν 80’. Λίγο όντως, αλλά πλέον πάρα πολλές μπάντες παίζουν τόσο, οπότε τα μισά και βάλε live θα έπρεπε να τα λέμε χάλια. Το θέμα είναι ότι οι Tool έχουν συγκεκριμένη αντίληψη για τα live, αντίληψη που πλησιάζει prog και psychedelic συγκροτήματα του παρελθόντος (King Crimson ας πούμε) και συνδυάζει μακροσκελή jams με light shows.

Το πρόβλημα βασικά είναι ότι ελλείψει σοβαρού alternative τύπου, τους Tool στην Ελλάδα τους προώθησε πολύ το Metal Hammer με συνέπεια να αποκτήσουν αρκετό κοινό στον metal χώρο. Ο μεταλλάς όμως στα live δεν θέλει τζαμαρίσματα και τζιριτζάντζουλες. Θέλει να παιχτούν τα κομμάτια που γουστάρει, να τα τραγουδήσει, να δει τη μπαντα να χτυπιεται στη σκηνή και να κάνει headbanging και να γίνονται mosh-pits. Ε, οι Tool δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως απ’ όλα αυτά, οπότε λογικό να ξενερώνουν τους περισσότερους μεταλλάδες οπαδούς τους.

Δεν ήταν support οι Pelican. Co-headlining ήταν η περιοδεία, τον ίδιο χρόνο έπαιξαν άλλωστε. Το πρόβλημα ήταν καθαρά ο ήχος στους HOF, οι οποίοι εκείνο το βράδυ τα έδωσαν όλα στη σκηνή.

Ναι μωρε, δεν κολλαω.:wink:
Αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εκανε δυσαρεστη ή οχι αρκετα καλη μια συναυλιακη εμπειρια. Μπορει να ειναι 1002 οι λογοι. Και 'γω τα 'χω με τους προκατελειμμενους αλλα το παιδι για να παει να τους δει δυο φορες, τοτε δεν νομιζω να ηταν.:wink:
Ενιγουεϊ, να 'χαμε να λεγαμε.:slight_smile: