μαααλιστα…:papas:
νομιζω οτι ειναι υποκιμενικο αυτο.Εγω την βλεπω σκατενια
Deep Purple και Scorpions το 2000
Προχθές είχα παρόμοια συζήτηση με Angmar.
Λοιπόν και οι 2 καταλήξαμε ότι το χειρότερο support (άρα και live) που έχουμε δει είναι η Σάνυ Μπαλτζή!!! Μακράν!
Εεεεε;;;;
Για κάνε το πιο λιανά… :-s
Σάννυ Μπαλτζή, όμορφη ατάλαντη κοπέλα που για κάποια περίοδο την προωθούσαν (όχι ανεξήγητα, είναι όντως όμορφή και εντυπωσιακή) και την είχαν βάλει support στους Archive. Όλο το Gagarin γέλαγε και χάρη σε αυτήν καταλάβαμε γιατί ήταν φτηνό το εισιτήριο…
Η Sunny (τουλάχιστον) δεν είναι ατάλαντη. Δικαίωμα σου να μην την γουστάρεις και να μην σου άρεσε το live, αλλά δεν είναι ατάλαντη.
Είναι η τραγουδίστρια του γκρουπ Santa Fila, όπου είναι από τα λίγότερο προωθημένα γκρουπς της σκηνής καθώς υπάρχουν από το 1995 και έχουν βγάλει 3 αλμπουμς, και το υφος τους είναι ροκ με (κάποια darkwave περάσματα ειδικά στο πρώτο LP τους), ενώ στο τελευταίο έχουν και αρκετά ποπ στοιχεία.
Ας αναφέρω ότι πέραν της πορείας της με τους Santa Fila, η Sunny έγραψε σε ηλικία 14 ετών τους στίχους του “To παλιό μου παλτό” και “Τσίχλα Δίχως Ζάχαρη” του Λάκη Παπαδόπουλου. Λες ο Λάκης να εμπιστευ’οταν κομμάτια σε κάποια ατάλαντη?
ειλικρινά δε με ενδιαφέρει το βιογραφικό της… Εμένα (και δεν είμαι ο μόνος) ήταν το χειρότερα live που έχω δει. Σε κάποιον άλλο μπορεί να άρεσε αυτό που άκουγε εκείνη τη μέρα. Αλλά αυτό δεν είναι δικό μου θέμα… Και στιχουργικά, μερικά από αυτά που έπαιζε όχι μόνο δε μου έκανα κλικ, αλλά τα θεωρούσα και παντελώς χαζά. Όπως και να έχει, της εύχομαι να πάρει το Νόμπελ
A μάλιστα. Δηλάδη κρίνεις αν κάποιος είναι ατάλαντος, από το αν εμπίπτει στα προσωπικά σου γούστα. Πάσο.
και με τι θα κρίνω αν κάποιος έχει ταλέντο? Μυρίζοντας τα νύχια μου? Εκτός αν υπάρχει κάποιο πιστοποιητικό ταλέντου που δεν γνωρίζω. Με βάση τις προσωπικές μου απόψεις περί ταλέντου θα αποφασίζω ποιος έχει ταλέντο και ποιος όχι…
Στιχουργικά, δέχομαι αυτό που λες ότι στο παρελθόν έχει επιδείξει έργο, αλλά όταν εγώ τη χαρακτηρίζω ατάλαντη την χαρακτηρίζω έτσι για όλο το πακέτο που προσπάθησε να μας περάσει. Δηλαδή της στιχουργού, της περφόμερ, της τραγουδίστριας κλπ.
Μπορεί να έχει ταλέντο και στην οδήγηση. Δηλαδή εγώ θα πρέπει να μη τη θεωρώ ατάλαντη? Ειλικρινά εύχομαι στην κοπέλα να αποδείξει ότι ήταν μία κακή βραδιά για αυτήν η βραδιά που την είδα και ότι μπορεί να φέρει την αναγέννηση της Ελληνικής μουσικής σκηνής. (Δεν περίμενα ότι θα είχα αντιδράσεις για τη Sunny!!! Είμαι φοβερός πολέμιος!!!:p)
@ KARVOU: και μένα δεν μου αρέσουν Stratovarius ή στους Celtic Frost με είχε πάρει ο ύπνος στο τέλος. Δεν θα πω ότι είναι ατάλαντοι όμως.
Δεν σου είπα ότι το live ήταν καλό ή κακό, ούτε σχολίασα το γεγονός ότι είναι το χειρότερο live που έχεις δει, που στο κάτω κάτω μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά άλλο να μην σου αρέσει κάτι, το οποίο είναι και γούστο σου και καπέλο σου, και άλλο να λες ότι κάποιος είναι ατάλαντος, ή να αναφέρεις ανακρίβειες του στυλ “για κάποια περίοδο την προωθούσαν”, ειδίκα για την Sunny, που είναι τελείως έξω από αυτό τον χώρο.
Και δεν είμαι ούτε πολέμιός σου, ούτε σου την λέω, απλώς παραθέτω κάποια γεγονότα που τυγχάνει να αμφισβητούν την υποκειμένικότητα των χαρακτηρισμών σου. Τεσπά το σταματώ μιας και είμαστe λίγο OFF. Ελπίζω να μην παρεξηγήσεις το ύφος μου και να καταλάβεις τι ήθελα να πω.
Εεεε, κοίτα. Αν παίξω εγώ μουσική, θα παραδεχτείς ότι είμαι ατάλαντος. Το ίδιο και εγώ. Τώρα σε κάποιον που ακούει noise αυτό που θα παίξω εγώ μπορεί να του αρέσει… Γενικά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δε μπορεί να είναι όλοι ταλαντούχοι και κανένας ατάλαντος επειδή δεν είναι politically correct να λέμε την άποψη μας.
Και όταν μιλάω, εννοείται ότι μιλάω και εκφράζω τις δικές μου απόψεις και κρίσεις. Δε χρειάζεται κάθε φορά να το εξηγώ αυτό. Ως karvou υπογράφω εξάλλου, όχι ως “η υπέρτατη αλήθεια”.
ΥΓ1. Και μόνο ότι έπαιξε μπροστά σε ένα γεμάτο Gagarin και ήταν τόσο κακή (μάλιστα εκείνη την περίοδο πετύχαινα συχνά και βιντεοκλιπ της στο MAD) με κάνει να υποστηρίζω ότι είχε μία κάποια προώθηση. Μπορεί να την άξιζε. Σε εμένα όμως δε το απέδειξε…
ΥΓ2. Γράφεις “ούτε σου την λέω, απλώς παραθέτω κάποια γεγονότα που τυγχάνει να αμφισβητούν την υποκειμένικότητα των χαρακτηρισμών σου”. Δηλαδή αυτά που λέω είναι αντικειμενικές αλήθειες?:lol: :lol:
@ karvou: οι λέξεις “αμφιβητούν” και “υποκειμενικότητα” πηγαίναν στο “χαρακτηρισμών σου”.
itan kalokairi 2004 kai eixe gini ena festival(o theos na to kanei festival) se mia paralia ston alimo.Den itan xalia logo groups mia xara paixan oi anthrwpoi kai aporo kiolas pos paixan alla itan toso xalia i fasi sinaulia metal stin paralia,na sikonetai i ammos.Sti mesi tou festival anakaliptw pos ena group anavlithike kai den egine anakoinosi,genika epikratouse ena xaos.
H μεγάλη απάτη του Αλήστου μνήμης OPEN AIR…Ποτέ ξανά…
Αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Επίσης, αν δεν έχεις διαβάσει τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, ρίξε τους μία ματιά
επετρεψε μου να αμφιβαλλω στο θεμα προωθησης. ο Λακης δε μπορει να γνωριζε μια νεαρη και να την εμπιστευοταν σε αυτη την ηλικια οσο ταλαντουχα και να ειναι. εκτος αν εχουν καποια συγγενική ή άλλη σχέση μεσω τρίτου.
και δε νομιζω ένα τοσο ασχετο με τους archive γκρουπ να καταφερε να κλεισει support διχως κοννε. πολλοι μουσικοι και κολλουσαν καλυτερα (συγκριτικα παντα), και τρομερα αξιολογοι ειναι. και δε νομιζω να την κυνηγησαν μονο οι santa fila αυτη τη θέση support.
Από ό,τι ξέρω το τραγούδι γράφτηκε το 99, όταν η Sunny είχε δώσει ήδη δείγματα γραφής με τους Santa Fila, απλώς οι στίχοι βρισκόταν στα συρτάρια της Sunny από την ηλικία των 14.
το χειροτερο live που’χω δει ειναι μαλλον το φετινο March Metal Day…
δεν έχω δει κανένα χάλια live…
απλά πιστεύω ότι τελικά δεν άξιζε να πάω Tool - Mastodon τον Δεκέμβρη του 2006.
απαράδεκτος ήχος , κρίμα:(