ο midnight δε μπορουσε να τραγουδησει. ηταν σκνιπα, τα ψηλα του βγαιναν όλα τελείως φαλτσα, ψιλοαπροβαριστοι, κτλ…εδω μιλαγαν οι αλλοι πιο πολυ για να μη πει καμια μλκια…
ειχε και τους στιχους του lost reflection γραμμενους σε χαρτι…αθλιοτητα…
παλι καλα που τον διωξανε…
με angra ηταν γαματοι οι dragonforce. με maiden παλι ηταν οπως ειπε και ο dyingfreedom ήταν χαλια. βασικα dying, τους πετυχες σε πολυ ασχημη μερα. η μουσική οντως ειναι ψιλογραφικη απο ενα σημειο και επειτα, αλλα λαιβ ειναι γενικα πολυ καλοι.
αστα. μαζι ειχαμε παει. βεβαια εγω περασα καλα επειδη ειχα το backstage. υποτιθεται ο ulver θα το επαιρνε για τη δευτερη μερα μονο που δεν εγινε.:-s :-s
και κει ειχαμε παει μαζι. για την ακριβεια περιμέναμε ακριβως 3 ωρες απο την υποτιθέμενη ωρα εναρξης. άρα, περιμέναμε τυπικά παραπάνω… εγω έκλεισα 6ωρο στο περιμενε εκεινη τη μερα.
νταξ. atheist εγω γουσταρα. συνθηκες υπερ-αθλιες, αλλα τελικα εχω καλες αναμνήσεις. η πρωτη nile μ’αρεσε, λογω misery index. τα χαν σπασει τρελα. οι nile επισης δεν ηταν κακοι.
αν ηταν η προτελευταια φορα που ηρθαν, ασε ξερω. ηταν χαλια και αθηνα.
Ευτυχώς oi MAnowar σε διαψεύσαν οικτρά στην τελευταία τους συναυλία…Έτσι έχουμε μάθει εδώ.Κράζουμε μια ζωή τα ίδια και τα ίδια και λιβανίζουμε άλλους ενώ πολλές φορές κάνουν τρισχειρότερα απο αυτούς που κράζουμε!!!ΆΑΑιντε καιρός ήταν να βγει και λίγος κόσμος εδω πέρα να κράξει τους MAiden!Παραέιχε γίνει το κακό με την ανεκτικότητα προς το όνομα τους!
@ Angmar : καλά γιατί είχες κλείσει 6 ώρες στο περίμενε εσύ? Από το μεσημέρι είχες πάει? Για τους Atheist ναι ρε και εγώ γούσταρα λόγω πόρωσης, απλά θα μπορούσε να ήταν ανθρώπινες οι συνθήκες…καλά ναι, το backstage του θρυλικού Athens Open Air ακόμα το περιμένω χαχχαχααχ
Εγω παντα τους εκραζα κ θα τους κραζω γιατι εχουνε καταντισει α’ι’δια.
κ ενα αλλο που ξεχασα να κραξω :lol: ειναι οι κραυγες θανατου του που βγαζει ο Bruce Dickinson sta live κ μετα σου λενε καλυτερη φονη…
Sorry διαβασα λαθος.τον Halford τον διαβασα Hetfield #-o
Τεσπα για να τελιονουμε κ με αυτο κατα την γνωμη μου ο Bruce ειναι αθλιος κ αφτος κ η φωνη του