Το πιο χάλια live που έχετε δει;

Ένα αντίστοιχο επιχείρημα:

Έχουν καμία σχέση οι θεοί Tool με μπάντες τύπου Paradise Lost?

(Σ.τ.Σ. : Και τα δύο επιχειρήματα έχουν ακριβώς την ίδια ισχύ!:stuck_out_tongue: )

:lol:

ναι κ οι δυο εινια για τον…:-- :bleh: :-#

Συμφωνώ!

Επιτέλους, λύθηκε η απορία! :lol: :hippy:

twn Epica sto March Metal Day, adunama fwnitika, katholou metal hxos, upervoliki xrisi orchestral hxou se shmeio ahdias

Sodom-Kreator-Destruction στο νέο Γουντστοκ…Τι μου θυμισες.Ποιο νεο Woodstock???Μονο αυτη η συναυλια εγινε εκει!Θυμαμαι πηγαινα να παρω εισητηριο 5 μερες πριν την συναυλια και περναγα απο εκει και ηταν γιαπι ακομα!Ρωταω “θα γινει η συναλια ρε παιδια?” και μου λενε "φυσικα!’’.Τελικα οντως εγινε,γαμησαν ολες οι μπαντες.Σαν χωρος ηταν ωραιος παντως κριμα…

Με διαφορά η συναυλία των White Stripes…

νομίζω έγινε και μια άλλη συναυλία εκεί, Brainstorm ή κάποιο άλλο αντίστοιχο συγκρότημα, δεν θυμάμαι καθόλου…2 συνολικά…

Η χειροτερη συναυλια ηταν στουw maiden 2007.ευτυχος που δεν πλιροσα γιατι θα πιδαγα απο τον 5…

Έχεις δίκιο ήταν άθλιοι και απορώ πως δεν τους πήραμε με τις πέτρες.

8O 8O 8O Απο ποια οπτικη γωνια ηταν αθλιοι; Γιατι απο κει που τους ειδα εγω, γαμησανε με το συμπαθειο.:smiley:

+1 :thumbup: :thumbup:

Τι μαλακια λαιβ ητανε… Χρειαζονται αποσυρση ΤΩΡΑ!!!

μονο λαηβ ειναι κάλοι και αυτο επειδη ακους ζωντανα ιστορικες κομματαρες

Crimson Glory sto Rockwave 2006

θα τρελαθουμε ε??ποτε εχουνε πεξει οι maiden κοματαρες σε live αντι να παιξουνε κανενα σοβαρο κοματι οπως (Powerslave,Seventh Son of the Seventh Son,Alexander The Great κλπ) καθοντε κ μου παιζουνε τις γνωστες α’ι’διες
παιζουνε κ 1:30 ωρα η οποια περιλαμβανει καθε φορα γαινεθλια (Steve Harris) η καποιου αλλου k δηθεν συγκινισεις απο τον κοσμο που φοναζει για να λουφαρουνε οσο πιο πολη μπορουνε!κ το εισητιριο 55 ευρο με syport την κορη του να γκαριζει…αλλα εδω δεν λεει κανεις για το εισιτιριο οτι ηταν πανακριβο στους Metallica ειναι πανακριβω ομωσ ε? που αμα βαλεις +5 ευρο βλεπεις 4 bandes…

1)Υστ.Μαλλον ειναι εκτος τοπικ αλλα καπου ηθελα να τα πω:lol:
2)Υστ.Μην πεσετε να με φατε δεν αποδεχτικα οτι τα εισιτιρια ειναι σε λογικες τιμες απλα εφερα παραδιγμα

3)Υστ.scream for me Athens (απλα νευρααααα οταν το λεει αφτο)

#-o #-o #-o #-o #-o

Τι ακουμε εδω περα…

Για την κορη του να μη σχολιασω γιατι εγω μια χαρα περασα στο σετ της…:smiley: :smiley: :smiley:

Οσο για τα υπολοιπα, εχεις δικιο οι maiden εχουν γινει manowar οπου περισσοτερο λουφαρουν στη σκηνη παρα παιζουν μουσικη…

Γιατι ρε συ Freed εχω αδικο σε αφτα που ειπα?

ορθογραφία please:dizzy: :dizzy:

Εγω τους λατρευω οποτε θα διαφωνισω μαζι σου… Εξαλλου ο καθενας εχει την αποψη του η οποια ειναι και σεβαστη… Για μενα παντως εχεις λαθος…:slight_smile: