ντάξει, ντράγκονφορς με μεγάλη άνεση.
2005 σαπόρτ σε μέηντεν.
Απίστευτα κουραστικοί.
stand up comedy με μουσική υπόκρουση χιλιοπαιγμένες ιδέες.
ήταν 2 μέρες το “φεστιβάλ”…την πρώτη μέρα ας πούμε ότι έπαιξαν οι The Haunted, Circle II Cirle, Sentenced και Motorhead, ενώ ματαιώθηκε η εμφάνιση των Dimmu Borgir και νομίζω ακόμα ενός γκρουπ. Η δεύτερη μέρα δεν έγινε καθόλου…καλά αμα αρχίσω να μιλάω για το τι έγινε εκεί πέρα θέλω ποστ με 1000 προτάσεις…
Εγώ τους είχα δει suport με angra και μου φάνηκαν αρκετά ενεργητικοί! Γενικά μου άφησαν θετικές εντυπώσεις
Πράγματι για την εμφάνιση τους είχα ακούσει τα χειρότερα! Αλήθεια, τι είχε γίνει ακριβώς? γιατί θεωρώ τους Crimson Glory απίστευτη γκρουπάρα!
Φυσικό είναι κάποιος ο οποίος η πλειοψηφία των live πού έχει παρακολουθήσει έιναι μπάντες τύπου Paradise Lost και Tool να θεωρεί stand up comedy μία μπάντα η οποία έχει “ζωηρή” σκηνική παρουσία.
By the way, δεν μου άρεσαν οι Dragonforce λόγω ήχου κι επειδή τους βρίσκω κουραστικούς. Από απόδοση και τεχνική καταρτιση όμως οι τύποι δεν παίζονται!
Εμενα δεν μου λεει κατι η τεχνικη καταρτηση οταν μουσικα δεν μου αρεσουν αλλα γενικα εχουν τραγουδια ιδια. Ακορντο φωνη, ριφ, τυμπανα στο φουλ και μελωδια στα πληκτρα και στο καπακι κορωνα. Εμενα αυτη την εντυπωση μου αφησαν, βαραμαρα σκετη κακη επιλογη για support.
Η περσινη συναυλια των Helloween στην Υδρογειο. Η μονη που ηθελα να τελειωσει.
Yngwie Malmsteen στο Ροδον το 2001(αν θυμαμαι καλα).Οτι πιο βαρετο εχω δει.
δεν ξερω αν ειπωθηκε πιο πριν η συναυλια των Atheist τον προηγουμενο Αυγουστο.
Αλητειες…
8O
:lightsabre: :lightsabre:
:ban:
1ον: Το να προσπαθήσεις να αναφέρεις απαξιωτικά τα εν λόγω συγκροτήματα, είναι τραγελαφικό επιεικώς. Επειδή λογικά δεν έχεις αντιληφθεί ούτε τι τρέχει με τους Tool, ούτε με τους Paradise Lost, καλό θα ήταν να μην τα πετάς έτσι απροκάλυπτα αυτά γιατί δεν ταιριάζουν με το concept.
2ον: Οκ, όσον αφορά την “πλειοψηφία” των live που αναφέρεις προφανώς πάλι για να απαξιώσεις τις δύο παραπάνω γκρουπάρες, να σε πληροφορήσω ότι το live το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά ο καθένας. Εσύ μπορεί να την βρίσκεις με το να βλέπεις τους avantasia να χοροπηδάνε και να σολάρουν μέσα από τα σπίτια-μανιτάρια τους. Άλλος γουστάρει να βλέπει μηχανές και manowar και κανα κομμάτι πού και πού. Εφόσον όμως δεν έχεις ιδέα για το τι παίζει και με τους Paradise Lost και με τους Tool, καλό θα ήταν να αποφεύγεις μπηχτές και τέτοια.
3ον: Οι dragonforce πέραν του ότι είναι για τα μπάζα, επί σκηνής οι άνθρωποι είναι τελείως μα τελείως χάλια. Και το λέω γιατί τους είδα. Όχι γιατί υποθέτω πώς θα είναι live. Και η διαφορά της ζωηρής σκηνικής παρουσίας με το stand up comendy και τον κακό δράκο για φόντο ήταν τουλάχιστον για τα γέλια. Και οι Maiden είναι ζωηροί (αν και ο Gers το παρακάνει…) , και πόσα άλλα συγκροτήματα που έχουμε απολαύσει, απλά υπάρχει και ένα όριο.
4ον: Α, ναι και “οι μπάντες τύπου” όπως αναφέρεις Paradise Lost και Tool, έχουν και μια ιστορία ο καθένας στο χώρο του και συνεχίζουν να ψαρώνουν κόσμο.
5ον: Γούστα είναι αυτά βέβαια.
ο eagleheart δεν αναφερθηκε απαξιωτικα στις 2 αυτες μπαντες.
Και αν οντως ασχολεισαι με μπαντες τυπου Tool,Paradise Lost δεν νομιζω οτι εισαι σε θεση να κρινεις μπαντες τυπου dragonforce.
Όλα αυτά τα είπα για να δείξω έμμεσα τις μπηχτές πού πετάς εσύ κατά καιρούς. Και Paradise Lost έχω δεί και Tool. Live με αφήνουν αδιάφορο όσο αφορά σκηνική παρουσία. Και ο Ian Anderson χοροπηδάει απο’δω κι από’κει για να κάνει το show του, αρα θεωρείς κι αυτόν stand up comedy…
Το θέμα φυσικά ξεκινάει από τα ακούσματα μας. Εγώ γουστάρω να βλέπω live μπάντες σαν τους Stratovarius, Heir Apparent, InnerWish κλπ ενώ εσύ My Dying Bride, Type O Negative και πάει λέγοντας. Η διαφορά είναι ότι εσύ κράζεις εμμεσα η άμεσα ότι δεν σου αρέσει (Manowar, power κλπ)
Τι λές ρε powera.
Εδώ λέμε ότι τους είδαμε live και τους κρίνουμε.
Όχι στην τύχη.
Συγγνώμη, έχουν καμια σχέση οι θεοί Paradise Lost με μπάντες τύπου Tool; :-k
Ρωτάω, γιατί είδα ότι αναφέρονται μαζί… :?
Ναι ρε παιδί μου τα χουμε ξαναπεί.
Ξέρεις την άποψή μου για το power κτλ.
Και Stratovarius έχω δεί όταν τα σπαγανε και Angra και διάφορα τέτοια ωραία για εκείνη την εποχή.
Το σχόλιο ήταν καθαρά για το παραπάνω συγκρότημα.
Όχι για το σημερινό power.
Επισης ηταν τρομερα αδιαφορο το live των Katatonia στο Rockwave του 2005… Λες και δεν ειχαν διαθεση να παιξουν… Βεβαια μεσα στο λιοπυρι ειναι δυσκολο να αποδωσει μια goth-μπαντα…
Ελα, μη ριχνεις τωρα λαδι στη φωτια…
ηχητικά όχι και πολλά, γενικά όμως έχουν μουντή ατμόσφαιρα και οι 2. Μου αρέσουν και οι 2 πάντως.
Nαι, γιατί και οι Tool τα σπάνε.