Koρυφαία στιγμή πάντως (για μένα και τους υπόλοιπους γάυρους στο κοινό:D ) όταν ο Lord έπαιξε τα “Παιδιά του Πειραιά” στη διάρκεια του σόλο του, σε μία συναυλία που γινόταν υπενθυμίζω στη Λεωφόρο! :lol:
Τι λες τώρα; Το είχα ξεχάσει τελείως. Τι διάλα, μόνο εγώ ξεχνάω;
χειροτερο λαιβ…αν και δεν εχω παει πολλα…ηταν αυτο του steve vai το 2003…ημουν 1,30 και πισω απο μια κολονα…δεν εβλεπα ΤΙΠΟΤΑ
march metal day 2008
άσχετο αλλά για μαρτσ μέταλ ντέυ έχετε ακούσει τίποτα για φέτος?
μπααα
Πάντως, πιο χαλια μουσικά (αλλά όχι απογοητευτικές, μιας και δεν με ενδιέφεραν) εμφανίσεις από αυτά τα 2 σαπόρτ στους Obituary το 2004 (μιλάω για Susperia - Mortiis) δεν παίζει να έχω παρακολουθήσει. Πραγματικά θλιβεροί και οι 2. Ευτυχώς μετά οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ με αποζημίωσαν.
Ευτυχως που προλαβα μονο Obituary δηλαδη ετσι?
μλκ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο. ντάξει Μόρτη άντεξα μόλις μισό κομμάτι και την έκανα να χαζέψω τα μπλουζάκια! Χάλι μαύρο. Οι σουσπέρια δε, τίγκα στην πόζα και το δήθεν, ασέλγησαν και πάνω στο lack of comprehension των death (χαλαρά η πιο νερόβραστη εκτέλεση -κυριολεκτικά- κομματιού έβερ). φορ δε ντικ του ράιντ όμως εντελώς!
Οχι τιποτ’αλλο,αργησα να μπω γιατι επιασα τη κουβεντα με τον Frank που τον βρηκα στη πορτα με την γυναικα και τα πεθερικα του(οι οποιοι ειναι Ελληνες!).
- Linkin Park 2008 (μακράν η χειρότερη γιατί πολλά τα χρήματα,μικρό το σετ και η σκηνική τους παρουσία δεν έφτασε τα αποτελέσματα που επιθυμούσα)
- Το Support Act στους Kiss (πρεπει να εδωσαν πολλα για να παιξουν μαζι τους γιατί απλά δεν ακούγονταν ούτε απο το σκύλο μου)
- Serj Tankian (γιατί κόντεψε να με πάρει ο ύπνος.εντάξει δεν θα έπαιζε s.o.a.d. αλλα η επιλογή του με την ορχήστρα ήταν χάλια)
- Gammma Ray 2010 ( δε ξέρω γιατί,το σετ λιστ μου φταίει?ο ήχος?συνδιασμός και των δύο???αλλα με ξενέρωσε.τους εχω δει ξανα στο παρλεθον κ ηταν η πρωτη φορα που με απογοητευσαν)
- Scorpions 2006 (νομίζω τότε ήταν που τους έπιασε και έπαιζαν τις μπαλάντες τη μια μετά την άλλη)
- Iron Maiden 2011 (γιατι επέλεξαν να παιξουν 5-6 κομμάτια απο το νέο δισκο σπαταλόντας το χρόνο που είχαν με κομμάτια που θεωρώ βαρετά ενω και οι ιδιοι ειπαν μετα τις αντιδρασεις του κοινου προφανώς, κανετε υπομονη θα παιξουμε κ απο τα παλαιοτερα)
το τελευταίο των kreator, κάτι άθλιοι γάλοι στα πανεπιστήμια δεν θυμάμαι όνομα όμως, waters, active member πριν λίγο καιρό τρελό γέλιο και όλοι οι υπόλοιποι που έπαιξαν εκεί βασικά.
Grails 2010, τραγικό live
Σε οσα εχω παει, δεν εχω παραπονο. Ολα ηταν απο καλα εως τελειοτητες. Το πιο μετριο παντως, θα ελεγα πως ηταν το περσινο φθινοπωρο στο Gagarin, οπου επαιζαν οι Flames. Μετριο σετλιστ, αποδοση οχι κακη αλλα σιγουρα περιμενα παραπανω, λιγος και νωχελικος κοσμος. Αν ηταν σε μικροτερο χωρο, σε κανα ΑΝ ξερω γω, ισως να περνουσα καλυτερα!
Mε μια πρωτη ματια στο παρελθον θα ξεχωρισω τους manilla road το 2002 και τους omen το 2004, αμφοτεροι στη Θεσσαλονικη. Λαιβ απο οπικες μπαντες δεν βαζω διοτι θα ευνοησω καποιον που θα ξεχασω και δεν θα τον αναφερω.
Στις 2 συναυλιες που λεω ηταν το κλασικο σκηνικο: Μιζερια, χοντροι μουσικοι με πατσοκοιλιες εντελως αντιμεταλ φυσιογνωμιες, σκατα αποδοση και σκατα ηχος.
Βεβαια το μεταλ χαμμερ τοτε ελεγε οτι πρεπει να μας αρεσουν αυτες οι μπαντες και ετσι τα σχολια ηταν απο ολους θετικα.
δεν εχω μεγαλο παραπονο απο λαιβ που εχω παει ως τωρα κ μακαρι να μην εχω ποτε…
η πιο μετρια ηταν οι wasp περσι, ας βαλω αυτη σαν χειροτερη…
Εντάξει η κωμωδία των Manowar στο sonisphere της Βουλγαρίας πριν 1 χρόνο δεν έχει αντίπαλο στα έτσι και αλλιώς λίγα live που έχω δει πάντως.
Δεν τους ειχες δει στο ροκγουειβ στον Αγιο Κοσμα το 99 (?) γι αυτο τα λες αυτα.
wasp στα χανια.κοροϊδια σκετη.[-X
Hail 2010(?) στο κυτταρο … δε ξερω δεν ακουγονταν καλα?Δε περασα καλα παντως…