Για να μην κουραζω με περισσοτερες κυκλοφοριες να υπενθυμισω την προσοχη σας πανω σε ενα επος που ερχεται και που θα βγει σε δυο δοσεις (για ευνοητους λογους ) αλλα αντιμετωπιζεται ως αυτο που ειναι… ενα τετραπλο αλμπουμ που πιστευω θα απογειωσει τους Thrice . Alchemy Index και το πρωτο διπλο θα βγει σε λιγες μερες και το υπολοιπο επισης διπλο με 4-5 μηνες διαφορα ισως (αναλογα τα κεφια της εταιρειας). Τα πρωτα δειγματα βγηκαν στο myspace τους.
Ας κάνουμε ένα μικρό ταξιδάκι στην παγωμένη Ρωσία (!)… Oι Mechanical Poet έχουν αρκετά κλασσικά metal στοιχεία και πολλά prog metal… Παρόλα αυτά έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο ύφος, με αρκετά μοντέρνο ήχο και αρκετό humour.Πως το είπαμε? Post-prog, Nu prog… Έτσι λέει το λένε αυτό το καινούριο είδος prog που αναπτύσεται τώρα… Και μάλλον μ’ αρέσει πολύ αφού σ’ αυτό λέει ανήκουν και C&C, Mars Volta, Fair To Midland κτλ. Όχι ότι μοιάζουν ιδιαίτερα με τα συγκεκριμένα groups, αλλά τέσπα.
Έχουν βγάλει μάλιστα 2 ολοκληρωμένους δίσκους φέτος (τον έναν διπλό-αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να τον ακούσω).
To Creepy Tales For Freaky Children (2007) αξίζει οπωσδήποτε να το ακούσετε
Y.Γ.1: Κάποιος Please να μου πει ποιο τραγούδι μου θυμίζει το Bubble Bath
Υ.Γ.2: http://www.myspace.com/mechanicalpoetband
Y.Γ.3: Τσεκάρετε τα πολύ όμορφα εξώφυλλα
Υ.Γ.4: Ο τραγουδιστής σε στιγμές μιμείται Baker!
Kανε περα ρε κοπριτη που θα μου πεις για εξωφυλλο ! Φρεσκο , ζεματαει , σημερα βγαινει απο τον φουρνο , modern fucking rock (η αλλιως Αμερικανια του κερατα) που μονο σε μενα αρεσει αλλα δεν πειραζει εχει πιο πλακα ετσι . Αλφαδια για το ειδος απο ενα πολυ καλο συγκροτημα
επειδη δεν ξερω που αλλου να το ποσταρω
το ποσταρω εδω
the prophecy
αγγλοι doom\deathsters απο το χαλιφαξ!πιστευω οτι λεει πολλα αυτο!!!
κυκλοφορησαν μια δισκαρα ashes το 2003 στην εταιρεια blackdoom του andrew craighan (my dying bride)
και περσι κυκλοφορησαν το revelations που εχει αποθεωθει στα reviews.
δυστυχως δεν το χω βρει να το ακουσω ακομα.βολευομαι με το κομματι που χουν στο myspace.
τα 70’ς συνανταν το doom\death και το doom\death τους tool!!
οσοι γουσταρετε doom death ακουστε τους οπωσδηποτε!!!
8O Πολύ πρώτοι!! Χαρούμενο ύφος και η τραγουδίστρια (που αρχικά μου φάνηκε τραγουδιστής…) έχει πολύ ιδιαίτερη φωνή. Το ‘‘Running Out Of Turbo’’ μαζί με το ‘‘Painted by Numbers’’ παίζουν διαρκώς αυτές τις μέρες.
Daughtry! Παααρα πολύ καλό άλμπουμ. Καταπληκτική φωνή ο τύπος. Ξέρω άργησα να το ακούσω.
Shiny Toy Guns - We Are Pilots. Aν και έχουν περάσει κάτι μήνες από τότε που πρωτοαναφέρθηκαν, σχολιάζω ότι ειναι όντως τρα λα λα γκρουπακι αλλά πολύ ευχάριστο!
Eπειδη εχουμε κατι πανκια εδω στο Τερρορ να πω δυο τρεις πολυ σημαντικες κυκλοφοριες που μου εκαναν εντυπωση και καλυπτουν ολο το φασμα μεχρι την μεταλ μορφη του ιδιωματος.
Αmerican Steel - Destroy Their Future
World/Inferno Friendship Society - Addicted To Bad Ideas
Μustasch: Heavy rock στο στυλ των beggars! Πάρα πολύ καλοί! Aκούστε το black city από το myspace http://www.myspace.com/mustasch (αν δεν τους ακούει ο pot να μη με λένε emobot)
Kiss The Cop: Απλά φοβεροί!! Μια μίξη Tool, Faith No More, Slipknot και πολλά άλλα! Τσεκάρετε
[QUOTE=manos87;216064] Μustasch: Heavy rock στο στυλ των beggars! Πάρα πολύ καλοί! Aκούστε το black city από το myspace http://www.myspace.com/mustasch (αν δεν τους ακούει ο pot να μη με λένε emobot)
Οταν ημουν στην ηλικια σου περιπου ρε αλητη το πανκ ηταν ακομα στα ντουζενια του (οπως κι εγω βεβαια) γιατι σου φαινεται παραξενο…Αχ αυτη η σημερινη νεολαια δεν σεβεται τη γερουσια. [-X
Και οι τρεις ειναι δισκαρες για το ειδος τους και αν και δεν ακουω πια τοσο λογω δουλειας και εστιαζω σε αλλα ειδη , αμα αναφερομαι λοιπον σε καποια υπαρχει λογος. Παντως το μισο ροκ στην Αμερικη πανκιζει λιγο εως πολυ οποτε το πανκ με την μεταλλαξη του ειναι πιο in απο ποτε συν οτι οι πολιτικες εξελιξεις δινουν παντα τροφη για το ειδος.
Δεν σου αρεσαν οι πανκιες δοκιμασε καναδυο που μου ερχονται τωρα.
Για emobot εχουμε το καινουριο Spill Canvas …
Kαι οι Alpha Galates που ακουω τωρα σκιζουν κατι προγκ κωλ@ρ@κια…
Eπισης ενα απο το καλυτερα συγχρονα γκρουπ για μενα οι Whisper in the noise εχουν νεο δισκιο και νομιζω οτι τα λογια ειναι περιττα.