ΦΛΩΡΕΕΕΕΕ . Τρομοκρατη , προβοκατορα που θα μιλησεις για την λαιλαπα της μουσικης . Ουστ που πηρες θαρρος . 666 the number of the beast .
Mηπως σου αρεσε και το κοινωνικο τους video; Σε ξερω εσενα , ησουν αυτος που παρακολουθουσες μια αγαμητη κοπελα στο Diary of Jane . Eσυ δεν ησουν ρε;
ΑΑΑΑ
εδώ ανοίγεις μεγάλο θέμα.
Γιατί αγάμητη η κοπέλα?
Μήπως έχεις τίποτα καλές άκρες να τη γνωρίσουμε?
Βεβαίως και μου άρεσε το videoclip των Linkin Park. Για την ακρίβεια είναι το πιο σοβαρό που έχουν κάνει και αν κινηθούν σε τέτοια μοτίβα πιστεύω πως θα μου αρέσει πολύ το Minutes To Midnight.
ρε συ, κατι Alexisnonfire ή κάπως έτσι που τρώνε τρελό σπρώξιμο τι λένε? Όχι τι παίζουν, την άποψή σου αν έχεις ακούσει…
Eδω σταματαω για σημερα απο προτασεις αφου θα πω την δευτερη για σημερα (ναι πανω απο μια προταση Cozy) γιατι αυτο το παλικαρι ειναι ενας αγωνιστης της ζωης .
Ο αγωνας του εναντια στον εθισμο ειναι δυσβατος αφου γεννηθηκε απο δυο ναρκωμανεις .
Φιλε Angmar η τρομοκρατια πεφτει σε σενα που τον εχεις συνδεσει μονο με τους Life of Agony.
Keith Caputo για προεδρος της Αμερικης τωρα ! Aν τον θελετε πειραματικο προτιμηστε το perfect little monsters αλλιως ξεκινηστε απο το τελευταιο και φταστε στο died laughing …
Droom Kleuren
im gonna get my guns and kill myself and everyone gonna see to it that your heart burns…
Μετα το ντιρεκτ και το απερκατ του John Peel του φορουμ mrDaz ας προσπαθησω να ανταποδωσω το χτυπημα.Ειναι οι Brave απ το 2002 και το Searching for the sun(πολυ ραδιοφωνικο ακουστηκε αυτο! ).
Οι ιδοι παρουσιαζονται ως prog-rock-metal αλλα νομιζω πως θα ταιριαζαν πιο πολυ στη συζητηση μας.Απο Washington DC τα παλληκαρια,με γυναικεια παρα πολυ καλα φωνητικα.Πιο προσφατη κυκλοφορια,το passages του 2004.
Kαλη η προσπαθεια της τυπισας των Brave για Tori Amos αλλα δεν μπορει να κρυψει την επιρροη που εχει πανω της η θεικη φωνη της Julianne Regan των All About Eve . Eτσι !!!
Παλιοτρομοκρατη αυτο δεν θα περασει ετσι …keep digging.
Δεν μπαινω στα χωραφια των Ευρωπαιων και ετσι τυχαια εριξα μερικα για ισορροπια δικη μου… Τα εχω λιωσει και τα τρια αυτα αλμπουμιδια γι αυτο μου ηρθαν πρωτα στο μυαλο .
Όχι ρε γαμώτο… Λόγω σχολής σήμερα, δεν προλαβαίνω να τα τσεκάρω και αύριο θα μου έχουν μαζευτεί πολλά… Προλαβαίνω ίσως για ένα το απόγευμα… Ποιο προτείνετε από όλα? (ή να το πάρω στη τύχη?)