40? μου είπανε στο Ticket House.
Ε οχι και μια χαρα.35 ειναι πολλα.Σκεψου οτι το Rockwave ξεκινησε στα 45.
Μην τρελαθουμε κιολας, αν υπολογισουμε οτι παιζουν σε Ολυμπιακο Ακινητο, οτι ειναι μια μπαντα με ιστορια και κλασσικη και τις τιμες που παιζουν σε αλλες χωρες που παιζουν, ειναι ΠΟΛΥ καλα.
φιλε τι ειναι αυτα που λες???να ξερεις πως οι sabbath εχουνε αν οχι ιδιο ισως μικροτερο μπατζετ απο τους σκυναρτ…Μην τρελαθουμε τελειως…για ακυρωση το κοβω εγω το λαηβ…πηρα και εγω το δικο μου αλλα με τα μυαλα που εχουνε οι Ελληνες πολυ πιθανον ο μονος λογος που θα πατησουνε οι σκυναρτ στην χωρα μας ειναι διακοπες… [-X[-X[-X
E εντάξει,εδώ άλλοι πουλάνε εισιτήρια στην μαύρη αγορά στην διπλάσια τιμή ας πούμε,ο κόσμος που μπορεί να μην έχει να δώσει και για Skynyrd θα μας πειράξει;
Μην λες για ακυρώσεις ρε paul… Μια φορά έρχονται ας τους δούμε τουλάχιστον…
Τσίμπισα 2 προχτές που πήγα στο public (#34-35) μην γίνει κι εδώ κάτι … :-s:-s:-s
οι έλληνες ακούνε τρουίλες ρε, όχι βλάχους να μιλάνε για μπέρμπον και καλαμπόκια.
Εlric,πάρε το γούνινο βρακάκι σου και σε άλλη παραλία!:lightsabre:
:lol::lol::lol:
Δεν ξερω αν ακουσες αλλα μαζι με sabbath θα ειναι και κατι αλλοι.Αν οι skynyrd ειναι μονοι τους που ετσι δειχνει τα 35 ειναι πολλα και τα 40 παρα πολλα.Τιμες απο αλλου δεν ξερω αλλα οπως παντα θα ειναι φθηνοτερα.Νομιζω οτι το 30 με 35 θα.ηταν ορθοτερο.Επισης αμφισβητω οτι οι skynyrd ζητουν περισσοτερα χρηματα απο τους sabbath στην Ευρωπη τουλαχιστον.
ε και νομιζω πως οι Skynyrd δεν ειναι και κανενα τρελο απωθημενο του Ελληνα. σε συγκριση με Sabbath(που μπορει να εχουν ξαναρθει αλλα πολλοι δεν ειχαν παει λογω ηλικιας κλπ), ακομα και με RHCP (που ερχονται για πρωτη φορα). οποτε μην συγκρινουμε.
Εγω θελω να τους δω και πιθανοτατα θα παω.Γνωριζοντας ομως οτι μου χαιδευουν το κωλαρακι.Οχι πιστευοντας οτι μου κανουν και χαρη.
Αν και συμφωνώ ότι το 30/35? θα ήτανε καλύτερη τιμή, η αλήθεια είναι ότι έχουμε την φτηνότερη τιμή στην Ευρώπη. Στη Γερμανία έχει 58? και στην Αγγλία 53?. Στο Azkena Festival της Ισπανίας πάντως που παίζουνε με Black Sabbath έχει 102? το εισιτήριο, οπότε και αν συνδυάσεις τις τιμές Skynyrd και Sabbath εδώ πάλι φθηνότερα βγαίνει…
Δεν το ηξερα και πραγματι ειμαι πολυ ικανοποιημενος που το μαθαινω.Οχι σαν τους Ac/Dc που ειχαμε ακριβοτερο εισιτηριο και απο τους Ολλανδους.Βεβαια μιλαμε για το αυτονοητο αλλα ετσι ειμαστε μαθημενοι στην Ελλαδα.
εμενα προσωπικα τι να με πειραξει τους εχω δει ηδη 1 και θα τους δω 2η τον φλεβαρη…ο καθενας οτι εχει δινει δεν εβαλα μαχαιρι σε κανενος λαιμο…απλα σχολιαζω το οτι καποιος διοργανωτης εκανε το θαυμα να φερει τετοια μπαντα στην Ελλαδα και με λογικο εισητηριο μην τρελαθουμε τελειως αλλα δεν το βλεπω να του βγαινει σε καλο…αυτα…ελρικ…:lightsabre: :lightsabre:
για όποιον το τσεκάρει το εισιτήριο είναι όντως το φθηνότερο σε όλη την Ευρώπη. για τέτοιου μεγέθους συγκρότημα η τιμή είναι πολύ λογική εώς ύποπτη! πάντως το τσίμπησα. δε χάνεται live το Simple Man
Κι εγώ το ίδιο έλεγα για τους ZZ Top, όμως η απίστευτη προσέλευση με διέψευσε. Και με 50? εισιτήριο.
Kαι για εμένα ήταν ευχάριστη έκπληξη η προσέλευση στους ZZ Top.
Αλλά εκείνη η συναυλία μοιάζει σαν να έγινε σε άλλη χώρα από πλευράς οικονομικών συνθηκών και ας ήταν μόλις δύο χρόνια πριν.
Κοινό υπάρχει, λεφτά [B]δεν[/B] υπάρχουν!
στα λογια μου ερχεσαι.