ΕΠΙΣΗΣ οποιος θελει να παει απο σαλονικα η οπουδηποτε αλλου μακρια, πρεπει να πληρωσει αλλο ενα εισιτηριο.
Αγόρασα και εγώ εισιτήριο από το Public σήμερα…
το σάββατο πήρα και εγώ 35άρι από τίκετχάουζ
Θελω πολυ να τους δω, αλλα επεσαν πολλα μαζεμενα τον Ιουνιο και δεν ξερω αν θα την παλεψω οικονομικα, αλλα ευελπιστω πως θα ειμαι εκει. Ολοι τωρα θα ερθουν ρε γαμωτο?
Χθες τους ειδα εδω στον καναδα σε καζινο στους καταραχτες του νιαγαρα!Τρομεροι οπως παντα δεν υπαρχει θεμα συζητησης με ενεργεια ολοι ,ο rossington and medlocke τυπικοι ροκσταρς του νοτου,το κοινο καλο με αρκετους με ταττουαζ του νοτου και καομποικα καπελα συγκινηση το λαηβ γενικα απο playlist λειπανε τα tuesday’s gone και gimme back my bullets!το setlist ητανε ως εξης :
Working for MCA
I aint the one
Skynyrd Nation
What’s your name
Down South Jukin’
That Smell
Same Old blues(jj cale cover)
I know A Little Man
Simple Man
T for Texas
Gimme Three Steps
Call Me The Breeze
Sweet Home Alabama
Freebird
γενικοτερα αν ακυρωθει στην αθηνα ειστε αξιοι της μοιρας σας!
Δεν είναι μικρό το setlist αυτό ??? Αλλά θα τιμήσουμε ούτως ή άλλως Skynyrd !!!
ακομη νωρις ειναι για να ξερω…
Πολυ μικρο
Τι πολύ μικρό ρε, μια ζωή το ίδιο είναι :).
ναι αλλα ειναι πολυ μικρο.
Ρε παιδιά όποιος είτε βρίσκει το εισητήριο ακριβό, είτε το σετ λιστ μικρό ας μην έρθει τελικά, να μην χαλαστεί!
Εγώ τσίμπησα 35ρι πριν μερικές ώρες και προετοιμάζομαι για να περάσω καλά. Αν ήθελα να αρχίσω τη γκρίνια και να μην ευχαριστηθώ τη συναυλία, θα έβρισκα και εγώ αρκετά να πώ! Αλλά αυτό είναι το θέμα;
Εχεις δικιο.Το θεμα ειναι να υπαρχουν αρκετοι λογοι για να ειναι κανεις δυσαρεστημενος και παρολαυτα σαν χαζοχαρουμενος να ακουμπα τα ωραια του λεφτα κ να κανει τουμπεκα.
Μοιάζει μικρό ναι… Εκτός της περίπτωσης που “τραβάνε” τα τραγούδια με μπόλικα σόλο κλπ, το Freebird ας πούμε είναι ούτως ή άλλως ένα 15λεπτο από μόνο του
ε να μη πουμε και του στραβου το δικιο?
δε σημαινει ομως ταυτοχρονα οτι θα χαλαστουμε.
To '97 που τους είδα στο Λονδίνο 9-10 κομμάτια setlist είχανε πάντως… Από ώρα νομίζω γύρω στα 80-90 λεπτά αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά…
Και εγω θα ηθελα ενα πιο μεγαλο setlist, δεν χορταινεις με αυτο.
εντάξει και που θα τους δούμε αρκεί…
με οποίο σετλιστ κ αν έρθουν,
τραβάτε να πάρετε εισιτήρια μην ακυρωθεί
σωστός ο καιζερ. πολλές ακυρώσεις ακούμε τελευταία! Μη γίνει καμιά μαλακία και χάσουμε αυτή την once in a lifetime ευκαιρία!!!
Τι παίζει με αυτήν την συναυλία;Όλα νορμάλ;
Μην έχουμε κάνα παράξενο,κρίμα θα 'ναι.Ελπίζω να καταφέρω να είμαι καθώς πέφτει μέσα σε εξεταστική και Δευτέρα γαμώτο
Σήμερα είδα και αφίσες σε στ΄ση λεωφορείου στη Βουλιαγμένης, άρα ο διοργανωτής το παλεύει να πουλήσει τα εισητηριάκια του και να γίνει η συναυλία. Εγώ και δύο φίλοι βγάλαμε ήδη. Δεν βγάζετε και εσείς κανένα για να το σιγουρέψουμε;