Lynyrd Skynyrd Live in Athens 18/6/2012

αυτό ακριβώς :slight_smile:
οποίοι ειναι σίγουροι οτι θα πάνε καλό ειναι να πάνε να βγάλουν εισιτήριο απο τώρα

Mωρέ εγώ δεν είμαι απολύτως σίγουρος λόγω απόστασης και κυρίως λόγω εξεταστικής.Αν ήταν τουλάχιστον Σ-Κ θα ήμουν μέσα 100%

Ξέρει κανείς που θα γίνει η συναυλία? Νομίζω είχε μείνει σε εκκρεμότητα όταν ανακοινώθηκε.

Στο Baseball στο Ελληνικό.

thanx.

σημαιες του νοτου θα υψωσουνε ελευθερα οι Skynyrd η θα γινει σκηνικο με τους αναρχικους???..μονο αυτο μου λειπει να δω στην Ελλαδα αλλα με λιγο φαντασια γινεται…

Πιστευω οτι υπάρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα για να ασχοληθει η αντιεξουσιαστικη τάξη, απο 2-3 σημαιες του Νότου! :smiley:

#-o :lol2: στεφανε δεν θα φανω προ εκπληξεως αν γινει κατι τετοιο…χαχαχα

υψωσε και μια με το στοχαδι εσυ

βιντεακια απο την συναυλια της μπανταρας στους καταραχτες του νιαγαρα τον περασμενο φλεβαρη παρακατω :

???

ειπε εξυπναδα λες και με ξερει και απο χθες και αυτος…εγω σημαια του νοτου θα παρω στην συναυλια…αλλα οτι και να υψωνα σφυροδρεπανο δεν θα ητανε!

α το στοχαδι δε σε πειραζει ομως :-k:-k

και να σηκωσουν σημαια κανεις δε θα καταλαβει τι ειναι ρε…

Αυτό ακριβώς βασικά.
Εξάλλου εντάξει όποιος πάει να ακούσει Skynyrd νομίζω ξέρει από πριν ποια είναι η στάση τους απέναντι στα πράγματα και πόσο rednecks είναι, οπότε α) δεν τον νοιάζει και πάει απλά γιατί είναι ΜΠΑΝΤΑΡΑ, καλή ώρα εγώ, και β) είναι εξίσου κάφρος redneckας της ελλάδας, και προφανώς δεν θα τον ενοχλήσει.
Πραγματικά δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος στην συναυλία και να μην ξέρει πού περίπου στέκονται πολιτικά οι skynyrd, εκτός αν έχει πάει να ακούσει μόνο το sweet home alabama ξέρω γω…

Και το ξαναλέω δεν νομίζω να παίξει πρόβλήμα, ποιός πάει σε συναυλία να ακούσει τέτοια μπαντάρα και θα αρχίσει να κάνει σαματά για μια σημαία…Southernαδες είναι τι περίμενες?

“[I]We’re rednecks, rednecks
And we don’t know our ass from a hole in the ground
We’re rednecks, we’re rednecks
And we’re keeping the niggers down[/I]”
\:D/\:D/:hippy:

με πειραζει αλλα αμα ητανε να διαλεξω μεταξυ αυτου και του σφυροδρεπανου αυτο θα διαλεγα!

α μπραβο. κουβαλα και κανα λοσταρι μαζι σου μηπως με πετυχεις σε καμια συναυλια. εγω το κονσερβοκουτι το εχω παντα στην τσεπη παντως :wink:

Από τις πιο αγαπημένες μου μπάντες, με κομμάτια τους μεγαλώσαμε, με κομμάτια τους κάναμε τα πρώτα μουσικά μας μεθύσια, με κομμάτια τους βγήκαμε στις πρώτες μας συναυλίες.

Απ την άλλη, καθώς τα χρόνια πέρασαν, μεγάλωσε και η βλακεία που τους δέρνει ( ή πέσαν οι πωλήσεις οπότε έπρεπε κάπου να πατήσουν) και το γύρισαν τελείως σε ακροδεξιές κορώνες. ΤΟ God n guns έχει κομματάρες, αλλά όταν πάνε να περάσουν το ακροδεξιό τους μήνυμα τους αξίζει ένα σάλτα και γαμήσου.

Σϊγουρα άλλο πράμα ο καλλιτέχνης και άλλο πράμα ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω του, και μερικά χρόνια πριν θα τα έπαιρνα όλα αυτά πολύ πιο ελαφρά, αλλά σήμερα απλώς σπιλώνουν το όνομα μιας μεγάλης μπάντας που κάποτε είχε να πει κάτι για ιδανικά και αξίες καθώς τα χουν μπλέξει με το πρόγραμμα του Καρατζαφέρη σε γκλόμπαλ επίπεδο.

God n Guns keep us strong. Δε μπορώ να το πάρω και πολύ ελαφρά.

ναι, αλλά αν κατα τα άλλα δεν προσέξεις το νόημα των στίχων είναι κομματάρα…εννοώ με άλλους στίχους χωρίς τέτοια νοήματα μπορεί να παραμιλούσες με αυτό το κομμάτι…

εγώ πάντως γενικά αναγνωρίζω την σπουδαιότητα τους ως μπάντα, αναγνωρίζω την ικανότητά τους να με κάνουν να γουστάρω όποτε ακούω τη μουσική τους, ξεκαθαρίζω σε όσους έχουν απορία ότι δεν είμαι καρατζαφυρερ-ικος και μέχρι εκεί… και όπως είπα και πριν, όπως και να το κάνουμε η southern καλώς ή κακώς έχει όχι μόνο τους skynyrd αλλά πολλά συγκροτήματα που αποτελούνται από τερματισμένους redneckαδες…πώς να γίνει? :-s