MANOWAR - Release Athens Festival 22/6/22 Πλατεια Νερου

Καλά να περάσετε αλάνια. Μαθαίνω οτι κατεβάίνει αρκετός λαός κ απο Θεσσαλονίκη. Παίζει τελικα να έχει πολύ κόσμο το λάιβ

Δυστυχως ενας φιλος δεν μπορεσε να ξεμπερδεψει απο την δουλεια κ δεν θα μπορεσει να ερθει.Οποτε υπαρχει διαθεσιμο εισιτηριο για οποιον ενδιαφερεται.

στο ράδιο έλεγε για πάνω από 12.000 και ο Χάκος στο TV war ελεγε πως αναμένεται να κατέβει λαός. Στα social βλέπω Ιταλούς να έρχονται και λοιπές φάρες με πούλμαν κλπ.

Άντε να ξεκινάμε σιγά-σιγά, καλά να περάσουμε όλοι, ελπίζω αύριο να μιλάμε για μεγάλες και αξιομνημόνευτες στιγμές!!!

2 Likes

σχολαμε σε 15 λεπτακια και κατεβαινουμε

Ναι αλλά δεν είχε βγει ποτέ επίσημα…

Καποιες σκόρπιες σκέψεις και από εμένα:

• Όσο πιο αργά βγαίνουν, τόσο πιο καλή η συναυλία, με βάση προηγούμενες εμπειρίες
  • Κόσμος περισσότερος από πριν 3 χρόνια
  • 2.5 ώρες η συναυλία
  • ΠΡΕΠΕΙ να έχει λόγο και σόλο Joey η συναυλία για να παρει ανάσες απο τη ζέστη ο Ερικ
  • Μην κάνετε το λάθος να τα δώσετε όλα στα πρώτα 4 τραγούδια, μιλάω εκ πείρας
  • Θα αγκαλιάσω όποιον ανάψει καπνογόνο στη σωστή στιγμή στο μεγάλο τραγούδι που θα παιχτεί προς το τέλος, ήτοι μετά το ακουστικό σημείο και το σόλο, την ώρα που θα περπατάνε οι 3 βασιλιάδες απο το πίσω μέρος της σκηνής προς τα εμπρος
  • Θα έχει κόσμο τουλαχιστον από Ιταλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ρωσία (κοιτάξτε σημαίες στο γνωστό τραγούδι)
  • 25th time is the charm

Mono Manowar

4 Likes

Αν τα παιδιά του Release Athens festival είχαν αίσθηση του χιούμορ θα έβαζαν τους Nanowar of Steel σαν support στους Manowar.

Το “other bands play, Nanowar gay” μπροστά στους οπαδούς των Manowar θα ήταν ενδιαφέρουσα εμπειριά τόσο για αυτούς πάνω στη σκηνή, όσο και για αυτούς κάτω από τη σκηνή.

2 Likes

ναι, που έχουν φάει 2 μυνήσεις απο τους μανογουόρ. Και που για πλάκα θα λέγανε οκ μείνει με τους νανογουορ, για headliner. Δυσκολάκι.

Κατά τα άλλα έφταιγε ο ηχολήπτης των bauhaus. Μόλις βγήκε ο τραγουδιστής των rhapsody και λέει δεν ακούμε, ότι έλεγε και ο Murphy δηλαδή απλά ο Murphy ήταν μαλακας και την έκανε

Ήχος στους rc πάντως πολύ καλός τώρα που μπήκα μέσα. Είμαι ακόμα στις μπύρες βέβαια

Και τώρα που πλησίασα, χμμμμμ…

Δεν ακούγεται τίποτα στους rc ρε τι καλός ήχος, απορώ πως δε γιουχαρουν

Ακούγονται μια χαρά οι RC

Δεν τον θεωρώ όμως κάτι τρομερό τον ήχο τους σήμερα …κάπου στη μέση είμαι εγώ όσον αφορά το θέμα

Κοντά στον κεντρικό πύργο στέκομαι

1 Like

Και εγώ στον πύργο είμαι κοντά, μια χαρά είναι ο ήχος. Και μπροστά που ήμουν στην αρχή κομπλέ αλλά όχι ιδανικός, πίσω σαφώς καλύτερα.

1 Like

Μια χαρά είναι ο ήχος

1 Like

Θα έλεγα να κάνετε ένα heat map να ξέρουμε πού είναι καλός ο ήχος και πού όχι :exclamation:

8 Likes

Όπου έχω κινηθεί ( σχεδόν παντού ) , άκουγα καλά

Κ μενα μια χαρα μου φανηκε λιγο μπροστα κ πλαι της κονσολας.

Ωραιότατος ο ήχος, ομορφοπαιδα κι εμείς (pantelis + toxikos)

14 Likes

Παικταραδες :love_you_gesture::muscle:

2 Likes

Χυστες μου!!

4 Likes