Ειχε κοσμο στο μετρο απο αεροδρομιο επισης
Ζευγαροκατάσταση σε Manowar?? Δε νομίζω να τα επιτρέπει αυτά ο αρχηγός!! Εκτός αν την σύρει στο live από το μαλλί!!
Θα γεννηθούν νέοι μανογουοράδες σήμερα ρε!
Εν τω μεταξύ όσο πλησιάζει ή ώρα, η προσμονή είναι ανάλογη ευρωπαϊκού παιχνιδιου ιστορικού χαρακτήρα
Ενδιαφέρον θα ήταν, δεδομένης και της “έξαψης” που έχει ένα live των Βασιλέων, να… συλληφθούν νέοι μανογουοράδες με αφορμή την συναυλία! (να συλληφθούν σαν έμβρυα εννοώ, όχι να μπουζουριάσουν κόσμο τα όργανα της τάξης!)
Για παμε ενα ζεσταματακι…
double post…και λογικα περιμενουμε και guest σημερα…τι λετε θα ειναι ο Καζακος ; (πατηρ, υιος κτλ κτλ)
ο Σάκης θα είναι ούτως ή άλλως εκεί
εμένα με νοιάζει περισσότερο ότι θα λιώσουμε , απίστευτη ζέστη σήμερα και χθες . Γκρίνια το ξέρω , όταν βγουν δεν θα μετράει τίποτα απ όλα αυτά αλλά … ζέστη
Μονο ο υιος λογικά.
Που να ερθει ο μεγάλος βραδιάτικα.
Καντήλια θα του ριχνει του γιου του μετά
Ομορφο και το αποσπασμα απο το where eagles fly και το immortal. Ο πατερας Καζακος μου θυμιζει τη φιλολογο που ειχα στο γυμνασιο, που απηγγηλε Ιλιαδα και Οδυσσεια σαν αληθινος Manowarrior (ισχυει)
γμτ ζηλευω που δεν θα παω σημερα, αλλα δεν γινοταν
Πάντως όποιος θέλει να κεράσει μπύρα ( ) θα φοράω μαύρη μπλούζα Nightfall (της μπάντας)
Kαλά που το είπες, να βαλω κι εγώ μια ίδια, να κονομήσω τσάμπα μπύρα…
Υποτίθεται ότι πίνουμε μια τσάμπα μπύρα αν έχουμε εισιτήριο Mercyful Fate ή τσάμπα διψάω;
Δεν μιλάμε σε όποιον δεν το ξέρουμε και δε φοράει μπλούζα Manowar!
ναι!
Καλά κέρνα μπύρα χωρίς να μιλάς
Στο τσακ το έσωσες.
Δεν μιλάμε σε όποιον δεν το ξέρουμε και δε φοράει μπλούζα;
@shadowking69 μπορεί να πούμε και καμιά κουβέντα, ποιος ξέρει…
Ειρωνικά μιλάω προφανώς…