ηχαρα δυνατη, ανταμς φωναρα αλαναρα ξεκινησαν ονειρικα αλλα δυστυχως μετα την τραγωδια κ τον καζακο εκανε κοιλια η φαση… θα προτιμουσα 2-3 παλια τραγουδια παρα αυτο το ανουσιο πραγμα… . Γενικα σαν σετλιστ το 19 μου αρεσε καλυτερα αλλα σαν ηχος / αποδοση φετος. Α επισης γιατι κατακρεουργουν ετσι το warrriors of the world ?
Σπουδαία συναυλία, πάω να πετάξω το κουφάρι μου στο κρεββάτι για ένα τετράωρο
Hail!
Ξεκινημα κ τελειωμα φοβερα. Καζακος κοιλιτσα. Ανταμς απλα μοναδικος. Καλυτερος πχ απο το 19. Ο Βραζιλιανος ξεψαρωμενος αλλα με ηλιθιο ηχο. Ο ντραμερ καλυτερος απο τον Γιοχανσον ευκολα.
Το σετλιστ ειχε πιο δυνατα τραγουδια για μενα απο το 19, αλλα δεν τα μοιρασαν καλα. Dark Avenger υπερεπος. Defender ανατριχιλα. Gates of Valhalla Eric Adams απλα
Δεν μπορώ να ξεπεράσω ακόμα το dark avenger και το defender ( ειδικά αυτό )
Ήχος το μπάσο volume στο 11 και Adams συγκλονιστικός
Παρατηρηση γενικη κ απο το up the hammers κ σημερα. Ο κοσμος πλεον ψοφιος. Η νεα γενια δεν εκφραζει την καψα οπως οι προηγουμενοι μαλλον. Μονο μεσηλικες βλεπεις πλεον να “χτυπιουνται”
Άνταμς ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, χύσαμε δάκρυα χαράς με αυτή τη φωνάρα. Κρίμα που χάθηκε τόσος χρόνος συναυλιακός με τον Οδυσσέα και την όλη φάση. Καλά ήταν δεν λέω, αλλά έκανε κοιλιά… σετλιστ ίσως προτιμώ του '19 όπως ήταν μοιρασμένο, το ίδιο και σκηνικά. Φέτος όμως 100% καλύτερη απόδοση. Αναμένουμε αν και πότε ίσως υπάρξει και επόμενη, φαίνεται να την έχουν καταβρει με το Release και να έχουν σταθερά λαό
Ελπιζω να μην περιοριστηκατε σε αυτα.
Εμένα πάντως μου άρεσε όλο αυτό με την τραγωδία , τον Οδυσσέα, το ντουετακι κλπ
Στο μυαλό τους μας ευχαρίστησαν με όλο αυτό . Έτσι το εισέπραξα εγώ
Εξάλλου ήταν εξτραδακι , δεν έκοψαν τίποτα από το σετ τους, 2 ώρες έπαιξαν
Εγώ χόρτασα και πέρασα υπέροχα . Δεν πήγα περιμένοντας να ακούσω το Thor , το mountains και το secret( ή heart γιατί όχι ) of steel και μου το στέρησε ο Οδυσσέας
Αφού έχω το κουράγιο και ξύπνησα να πάω και για δουλειά καλά είμαι.
Μου άρεσε λιγότερο από το 19, νομίζω και ο κόσμος ήταν πιο χαλαρός χτες.
Dark Avenger, Defender κορυφές. Hail and kill πετσοκομα; Eric Adams πολύ καλός.
Προς το τέλος νομίζω ότι μπουκωσε ο ήχος.
Όσο στην φάση με το ντουέτο -παρολο που το τραγούδι το γνωριζα- νόμισα ότι ήμουν στα βραβεία του mad ένα πράγμα άσε που όλο μου φανηκε σαν playback, όπως και το sword of the Highlands.
Επιστροφή στην καθημερινότητα στο δρόμο για δουλειά
Έχεις απόλυτο δίκιο.οι μισοί δεν ήξεραν τη βαλχαλα χθες.κραταω τη φωνάρα του Άνταμς χθες κ τις απανωτές κατραπακιες στην αρχή του σετλιστ
Υ.Γ ένας τύπος με ρώτησε αν αυτός που παίζει κιθάρα είναι ο Ross the boss
Δεν ισχύει απόλυτα αυτό, κέντρο μπροστά που ήμουν ανάμεσα από τα πιτς με μουντ γιαγιάκας και οριακό σήκωμα φρυδιού, σκεφτόμουν όλο χαρά ότι τα πιτσιρικάκια το κρατάνε ζωντανό. Νταξει δεν γινόταν και κάνας σκοτωμός βέβαια, όμως ήταν ωραία.
Στα του λαιβ, τελευταία στιγμή αποφάσισα να έρθω, ζορίστηκα λίγο με το πενηντάρικο για να τους δω έκτη φορά, αλλά σκέφτηκα ότι θα ζήλευα μετά. Τεσπα. Ωραίο μπάσιμο, έφυγα, χώθηκα μπροστά και πάνω που ζεστάθηκα (Gates of Valhalla, δάκρυα), ήρθε αυτό το ενδιάμεσο παρτ που κόντεψε να με οδηγήσει στην πλήρη αποσύνθεση. Μετά έφτιαξε σαφώς, οκ, Άνταμς επικός, σετλιστ όχι κάτι τρομερό για μένα, απόλαυσα πάρα πολύ Holy War και Fight Until We Die for some reason. Ε και Battle Hymn απαλαή κλασικά. Αυτά, πάντα τέτοια και του χρόνου κλπ κλπ, cheers σε όσους είδα αλλά και στους άλλους, πάμε για τα επόμενα.
Σκόρπιες σκέψεις που λίγο-πολύ συμφωνούν με ήδη ειπωμένα:
Ο κόσμος δεν είχε τη ζωντάνια του '19 και, γενικά, πολύ αμέτοχος στη μεγαλύτερη διάρκεια του set list
Η Manowar έσκισαν κώλους και ως απόδοση και ως παρουσία και ως επιλογή κομματιών
Ναι, η φάση με τον Οδυσσέα έκανε κοιλιά, αλλά ήταν πράγματι ο τρόπος τους να μας πουν ένα ειλικρινές “ευχαριστώ” και, για πρώτη φορά, γούσταρα την ομιλία του Joey, μιας και μίλησε σαν κανονικός άνθρωπος και όχι σαν ξεπεσμένος ηγέτης αίρεσης των 60s.
Ο ήχος ήταν πολύ καλός και καθαρός, αν και ξερός σε κάποιες φάσεις. Ίσως επειδή δεν έμπαινε με αρκετή ένταση η κιθάρα και ακουγόταν μόνο το μπάσο.
Μου φαίνεται μαζεύτηκε περισσότερος κόσμος χθες σε σχέση με το '19. Γύρω στις 15.000;
Η Πλατεία Νερού, με όλα τα μειονεκτήματά της, είναι ο καλύτερος ανοιχτός χώρος που έχουμε για μεσαίου μεγέθους συναυλίες και η διοργάνωση ήταν άψογη
Να είναι καλά οι κοπέλες που μας κέρασαν κοκα-κόλες στην έξοδο
Μετά τη συναυλία, σε άλλες εποχές, θα είχαμε μπουκάρει στα VMA και θα τα είχαμε κάνει λαμπόγυαλο. Θα στέλναμε στο νοσοκομείο τα φλωράκια, θα τους κλέβαμε τις γκόμενες και θα φεύγαμε καβάλα στα μαύρα μας άλογα!
Αυτά!
Hail ‘n’ Kill!
ΥΓ
Με τα επίπεδα τεστοστερόνης που έχω σήμερα, καλό θα ήταν να μη μου φέρνουν και πολλές αντιρρήσεις στη δουλειά…
Μαζεμένα κι εγώ, αφού συμφωνώ με τα περισσότερα που διάβασα παραπάνω.
Μου άρεσε περισσότερο του 19 επειδή τότε είχα την προσμονή να τους δω μετά από πολλά χρόνια, αλλά το σετλιστ αυτή τη φορά ήταν κατά τη γνώμη μου καλύτερο. Στο Gates μπορούσα να έχω φύγει και να είμαι ευτυχισμένος.
Ο κόσμος δυστυχώς ήταν λίγο σινεμά φάση, πριν αρχίσει η συναυλία χάρηκα που έβλεπα πολλά πολλά παιδάκια με τους γονείς τους, αλλά μέχρι να μπουν αυτά σε πιτ εγώ θα έχω πι (sic). Πολύ χαλαρή φάση και ήμουν αρκετά μπροστά, δεν έχω παράπονο για τη θέση όπου έφτασα πολύ εύκολα (λογικό με τόσο χαλαρή φάση).
Από ήχο μία χαρά πήγαμε, ας είχε προηχογραφημένα του βασιλιά Έρικ. Φαινόταν καθαρά πού ήταν ντουμπλαρισμένος και πού ήταν live, αλλά νταξ, τι να πεις για τη φωνή του σε αυτή την ηλικία ε; Ο Αρχηγός ήρεμος, τα είπε ωραία, να τα λέτε να τα γράφετε, δεν είχε πολύ μπλα μπλα, τη γλιτωσαμε φετο. Αν επαιρνε και κιθαριστα θα ήταν καλύτερα.
Μια χαρά το παλικάρι, πολύ καλός, αλλα ο ήχος (ποιος;) τον εξαφανισε. Μαλλον έπαιζε χωρίς καλώδιο, πρέπει να ήταν όρος στο συμβόλαιο: “Μεγάλε, μην περιμένεις καλώδια, ό,τι ακούγεται χωρίς αυτό, κιθάρα εδώ παίζω εγώ”. Στο Holy War νόμιζα ότι τον είχαν απολύσει, αλλά τελικά μάλλον είχε φάει κίτρινη κάρτα επειδή είχε σκάσει μισό χαμόγελο. Κι αυτό απαγορεύεται από το συμβόλαιο.
Πέραν της πλάκας παραπάνω, φύγαμε από τον χώρο με ένα υπέροχο χαμογελο και ωραία ανάμνηση. Κομματάρες, πολύ καλός ήχος γενικά, η φάση του Release γίνεται όλο και καλύτερη, πάμε για τα επόμενα. Συναντήσαμε και Παντέλο, κρίμα που δεν μπορούσαμε να δούμε κι άλλα παιδιά. @martian εμφανίσου. @Sh_Wo_f έπρεπε να στείλεις μνμ ρε!
Υ.Γ.: Αν δεν κολλήσαμε κοβιντάκο χθες, είναι σίγουρα ηθοποιός.
Τα κατάφερα κι εγώ και ήρθα για δουλειά και στο κεφάλι μου βέβαια ακούω “KILL KILL AAAAAAAAA”
Σε γενικές γραμμές γάμησε η μπάντα, όπως τα είπατε όλοι πάνω κάτω, λίγο μπουκωμένος και περίεργος ο ήχος της κιθάρας αλλά… Eric Adams είσαι ΘΕΟΣ, τα λόγια είναι περιττά.
Σίγουρα το 19 είχα φύγει με την τρίχα κάγκελο νομίζω δεν φτάσαμε σε αυτό το σημείο αυτή τη φορά, όμως η μπάντα είναι πιο τίμια από ποτέ σε θέμα απόδοσης και γραφικότητας… σχεδόν σοβαρός ο DeMaio.
Πάντα τέτοια! Εννοείται πολλά μπράβο στη διοργάνωση… το Release το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.
Nα σου πω την αληθεια το μεγαλυτερο παραπονο μου ειναι για την συμμετοχη του κοσμου. Υπαρχει απαθεια. Παλιοτερα σε καθε συναυλια ο κοσμος τραγουδουσε καθε μελωδια, καθε στιχο. Ξελαρυγγιαζοταν για ενκορ κτλ. Πλεον σχεδον ντρεπομαι που οι μπαντες δινουν τον εαυτο τους και στο τελος καθε τραγουδιου οριακα παιρνουν χειροκροτημα
Θα είχα κι εγώ τεράστια ποσοστά τεστοστερόνης, αν δεν κυκλοφορούσα σε τεύχη. Πρέπει να έκανα πέντε λεπτά να πάω για κατούρημα στο σπίτι.
Στα της συναυλίας τώρα, λίγο σκόρπια, αλλά χου κέαρζ.
Μέχρι τη Βαλχαλα, πρέπει να ήταν ένα από τα πέντε καλύτερα πράγματα που έχω δει εβερ. Σετλιστ όνειρο, ανταπόκριση, τουλάχιστον εκεί που ήμασταν, εξαιρετική, κλπ. Μετά όμως έγινε μια κοιλιά σαν τη δικιά μου, αλλά δε θα διαφωνήσω με τους από πάνω. Προμοταραν τον Οδυσσέα (αδιάφορο για μένα, τα αρχαία ελληνικά ήταν για το πέος) και πολύ καλά έκαναν, πήραν και τις ανάσες τους, όλα οκ. Στη συνέχεια όμως τίποτα δε θα ήταν ίδιο στα αυτιά μου. Δικό μου πρόβλημα, όμως.
Ο Έρικ, ο Άνταμς, ο γαμαω των εφηβικών μας χρόνων είναι ακόμα εδώ. Πανίσχυρος, επιβλητικός, υπέροχος…του συγχωρούνται τα πάντα και δικαίως.
Ο Αρχηγός κοντεύει να μου γίνει συμπαθής και πρέπει να το ψάξω αυτό. Γερνάμε κουφάλες…
Οι άλλοι δύο τίμιοι γίγαντες, πρέπει να είχαν απαγόρευση ακόμα και να χαμογελούν. Η δε κιθάρα ακουγόταν από το δίπλα στούντιο, αλλά Manowar είσαι αφού…
Ο χώρος εξαιρετικός, η διοργάνωση άψογη. Ο κόσμος πάνω κάτω σαν το 19, αλλά πιο πεσμένος.
Είδαμε Manowar και αυτό μου φτάνει…
Υγ. Οι μπλούζες που φορούσαμε ο @jonkyr κι εγώ, αθροιστικά είναι 60 ετών…
Υγυγ. Cheers στον @pantelis79…
Υγυγυγ. Όλο και κάτι θα ξέχασα…
Να προσθέσω πόσο τυχεροί πρέπει να νοιώθουμε που η απαγγελία του αρχαίου ελληνικού κείμενου έγινε από τον πατέρα Καζάκο και όχι από τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο Δίας και η Αθηνά μας φύλαξαν!
Καλυτερα η συναυλια να ηταν 1.30 ωρα παρα αυτο το πραγμα στην μεση.
Κατα τα αλλα μια χαρα ηταν.