Μηνύματα έντρομης φίλης στην περιοχή του Αλίμου, 00.42 χθες:
“μαλακα
ΑΚΟΥΩ ΤΟ BATTLE HYMN ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Τι γίνεται;
Ζείτε;”
Μηνύματα έντρομης φίλης στην περιοχή του Αλίμου, 00.42 χθες:
“μαλακα
ΑΚΟΥΩ ΤΟ BATTLE HYMN ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Τι γίνεται;
Ζείτε;”
Το μόνο παράπονο από χθες ήταν ότι υπήρχε μόνο Johnie ginger ale και όχι Jameson.
Παιδιά πώς ήταν τα support?
ποια support? ειχε και support;
RC πολυ καλοι. Rhapsody (of fire) στρουμφομεταλ απαλευτο για μενα. Μηδέν Άγαν δεν προλαβα.
Blockquote
Βασικά αυτό ακριβώς έπαθα κι εγώ…
Τους περιμένουμε, πως και πως…, στην Ιστορική συναυλία κάτω στο νησί!
Για πρώτη φορά!
“…Valhalla the gods await me
Open wide thy gates embrace me…”
Rotting Christ τίμιοι κτλ αλλά δεν τα μπορώ τα καινούρια τραγούδια, κάποια μου φαίνονται αστεία…ειδικά αυτό με την προσευχή, όταν έπαιξαν κάποια παλιά καταλάβαμε γιατί αυτή η μπάντα έφτασε,δίκαια, εκεί που έφτασε. Rhapsody μόνο στα 2 τελευταία κομμάτια ένιωσα κατά τα άλλα χασμουρητά. Τους πρώτους δεν τους πρόλαβα.
Το Άπαγε Σατανά πρέπει να απαγορευτεί από τα λάιβ. Στον δίσκο κάνουμε σκιπ.
Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση πόσος κόσμος το τραγουδούσε, έχασα το μέτρημα.
edit: Βέβαια, όπως σοφά είπε ο @Outshined, ήξεραν και τους στίχους…
Γενικά αν δείτε και views/streams στα πρόσφατα singles άλμπουμ τους, η κατάσταση δηλώνει πολλά.
Αυτή η στροφή έχει βρει έρεισμα σε πιο ευρύ, μη extreme, κοινό. Καλώς ή κακώς.
Εγώ απλά το περίμενα για να φύγω από το κάγκελο να παω να πιώ καμιά μπύρα
Στο “Fgmenth, Thy Gift” βέβαια, την ιδρώσαμε τη φανέλα, συγκινημένοι.
Θέλω κι άλλο ρε, αν είναι δυνατόν! Είμαι ένα κινούμενο ερείπιο, αλλά αν μου έλεγαν πως έχει και δεύτερη μέρα απόψε, ε θα πήγαινα με συνοπτικές.
ΥΓ. Rotting Christ πάρα πολύ καλοί, όπως πάντα την ίδρωσαν την φανέλα.
Γι αυτο έχουμε χάσει την ελπίδα μας στο ανθρώπινο είδος…
Για αυτό και το ότι δεν ακούτε παραπάνω Darkthrone.
Βλέπω το βιντεάκι του Battle Hymns από χθες και απλά συνειδητοποιώ για μια ακόμα φορά τι τυχεροί που είμαστε που υπάρχει στη μουσική μας αυτός ο άνθρωπος ο Eric Adams!!!
Επίσης, φήμες λένε ότι ο E.V. Martel προσπαθεί να σκάσει ένα χαμόγελο και ακόμα σφίγγεται…
Για Rotting Christ είμαι με @apostolisza8 & @shadowking69 με τη μόνη διαφορά ότι εγώ τους λάτρεψα από το Aealo και μετά και έτσι άρχισα να αγαπάω και την παλαιότερη περίοδό τους
δλδ, εμένα μου αρέσουν σε όλη την καριέρα τους
Αλλά χθες δεν με άγγιξαν , κάποια κομμάτια που επέλεξαν δεν είναι συναυλιακά κατά την άποψη μου ( Elthe Kyrie πχ) . Το Απαγε Σατανα όποιος το άκουσε σε εκείνο το ιστορικό λαηβ 25η Μαρτίου 2017 στο Ακαντεμυ , ξέρει ότι υπό σωστές συνθήκες είναι συγκλονιστική εμπειρία ( τότε στο καπάκι έπαιξαν sign of evil existance σε φάση “δεν έπιασε ο εξορκισμός ” )
Νομίζω στην 3αδα King of a Stellar war , Fgmenth, Thy Gift , Societas Satanas ξεσαλώσαμε οι περισσότεροι . Μέχρι τότε δεν με είχαν αγγίξει καθόλου
Rhapsody δεν ακούω καθόλου και τους ταλαιπώρησε λίγο ο ήχος μετά το μισάωρο και διέκοψαν για λίγα λεπτά ώστε να διορθωθεί ό,τι τους ενοχλούσε . Εμείς το κοινό δεν επηρεαστήκαμε ιδιαίτερα από θέμα ήχου
Μου άρεσαν αρκετά και πέρασα καλά μαζί τους . Απλά όπως και ο Eric Adams , ο τραγουδιστής είχε ένα τόνο ηχογραφημένα layers για να δίνει την αίσθηση των συμφωνικών και χορωδιακών ρεφρεν , για να έχει πολυφωνίες . Κανονικά τραγούδησε ο άνθρωπος δεν κορόιδεψε αλλά έδινε στο κοινό το ρεφρέν και ακουγόταν οι πολυφωνίες του
και ο Adams και αυτός είχαν υπερβολικό delay & chorus στο μικρόφωνο τους . Δεν είμαι γνώστης αλλά στον Adams τα εφε του μικροφώνου άκουγα περισσότερο και λιγότερο overdubs
όσο έπαιζαν οι RC , ο ντράμερ και ο τραγουδιστής ήρθαν και έκατσαν ακριβώς δίπλα μου για κανα δεκάλεπτο και γούσταραν πάρα πολύ
Για Manowar τα έχουμε πει ήδη . Δεν έχω κανένα αρνητικό και "ναι μεν αλλά " να σχολιάσω , ήταν συγκλονιστική εμφάνιση . Από εκεί που είχαν την φήμη , όσον αφορά το 2019 και χθες υπήρξαν τιμιότατοι σε όλα τους
Μάλλον βρήκαν τον promoter που τους έχει ευχαριστημένους και ανταποδίδουν . Αχρείαστη όμως η μπηχτή στους bauhaus που ήταν δωράκι στον διοργανωτή φαντάζομαι ( δεν είχαν κανένα θέμα ήχου αλλά δεν τους αφορά κιόλας αν είχε κάποιος πριν μέρες ) . Άλλο που δεν ήθελε ο DeMaio να τονίσει ξανά πόσο true είναι που δεν παρατάνε το καλύτερο κοινό manowarriors του κόσμου . Χαλάλι του , δεν επισκιάζει τέτοια φανταστική απόδοση/εμφάνιση ένα δίλεπτο συγκρατημένης παπαρολογίας
Δεν ήταν γι αυτούς η μπηχτή, αλλά για το festival στην Βαρκελώνη που ακύρωσαν. Ως γνωστόν οι Manowar δεν ασχολούνται με άλλες μπάντες
α, ακύρωσαν και φέτος συναυλία όπως τότε στο hellfest ; Μου φάνηκε ότι φωτογράφιζε τα του release σκηνικά γιατί μετά είπε "δεν έχει κανείς θέμα με αυτόν τον promoter σωστά ; " . Anyway
Ωραία παιδιά χαίρομαι που περάσατε καλά, μετά από τόσο καιρό αποχής.
2 ερωτήσεις σε όσους πήγατε.
Αν δίνουν χάρτινο εισιτήριο για μας τους φετιχιστές;
Αν μπαίνεις μόνο με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, δίχως να το έχεις εκτυπώσει ;