MANOWAR - Release Athens Festival 22/6/22 Πλατεια Νερου

Μπαίνεις με το ηλεκτρονικό στο σκαναρει

1 Like

Ναι και στα δύο.

2 Likes

Μιλα με τον @I_love_metal.

2 Likes

Φωτογραφίες από Manowar δεν έχουμε;

Ο Αρχηγός δεν επιτρέπει τέτοια ποζεριλίκια και το ξέρεις.

6 Likes

Ακούστε κι αυτό και κλάψτε ελεύθερα…

Εννοείται πως ΔΕΝ είναι δικό μου, εγώ κατάφερα να ΝΟΜΙΖΩ ότι το γράφω…για τέτοιο επίπεδο μιλάμε…

12 Likes

Αληθεια τωρα???

Τι ανατριχιλα ηταν αυτη.

Νταξει ο Adams ειναι απο αλλο πλανητη, τα λεγαμε και το '19.

Δεν γινεται να τραγουδας ετσι στα 70 (παρα 20 μερες) σου. Θεος.

2 Likes

Μακάρι να μην είναι, στην αντίθετη περίπτωση εύχομαι να περάσει γρήγορα και το δυνατόν ανεπαίσθητα.

Ευτυχώς η μικρή χρονικά απόσταση από το live των Βασιλέων που δώσατε αμφότεροι το παρών ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να κολλήσατε εκεί, γιατί όλο και κάποιος κακεντρεχής θα βρισκόταν να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, ενώ είναι γνωστό ότι σε αυτού του είδους τις “μυσταγωγίες” ΔΕΝ κολλάς!

(Ως προσφατα παθών, μου επιτρέπεται ένα αστειάκι)

1 Like

Αυτό το βίντεο είναι μουσείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Προλαβαίνω να πάω Κύπρο σήμερα;;
Στερητικό, γαμώ τα σύμπαντα…

Υγ για τους αποπανω: το κοβιντ αυτό θεωρείται βασιλικό και, άρα, ευλογημένο. Να έρθουμε να κολλήσετε κι εμάς.

Σιγα σιγα βγαινουν και αλλα βιντεο της συναυλιας σε σχετικα καλη ποιοτητα κιολας.

Γαμησε και το Battle Hymn :heart_eyes:

Πωπωπω

12 Likes

Μπατλ Χυν, θες να πεις.

14 Likes

70 χρονώ ο κύριος, παρακαλώ…70…

2 Likes

Καλημερα
Για Αdams Exω την εντύπωση ότι είναι 67 η σωστή ηλικια

Το metal storm λέει το 1954 γεννηθηκε

1 Like

Και οι δύο αρχηγοί (Adams και Demaio) είναι γεννημένοι το μακρινό 1954.

2 Likes

Περισσότερος κοσμος απο το 2019…

10 Likes

Δύο τρία πράγματα που μου έρχονται στο νου τώρα.

Το να τραβάμε βίντεο την ώρα της συναυλίας είναι χάσιμο στιγμών μοναδικών, σαν κι αυτές. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, από το πρωί πρέπει να έχω φάει κάνα δίωρο, βλέποντας τα ίδια και τα ίδια βίντεα, βουρκωμένος. Ευχαριστώ παιδιά…

Όσο περνάνε οι ώρες μετά τη συναυλία, η αίσθηση του μεγαλείου της γιγαντώνεται στο μυαλό μου. Κοινώς, ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΡΕ;

Έχω κλείσει μισό αιώνα ζωής και μπορώ άνετα να είμαι περήφανος που 35 χρόνια μετά, ακούω δέκα πράγματα, με την ίδια συγκίνηση και ένταση (όσο γίνεται), που άκουγα τότε. Ακόμα πιο όμορφο είναι, που τύποι σαν και δαύτους (με τα στραβά τους και τις εμμονές τους) με δικαιώνουν για αυτή την επιμονή…

Η συναυλία πρέπει να ακουγόταν κάμποσο μακριά. Μια συνάδεφος μου είπε ότι άκουγε πολύ δυνατά μεταξύ ΣΕΦ και Μικρολίμανου. Στην απάντησή μου ότι “έτσι γ…ε οι Manowar”, δεν φάνηκε να κατάλαβε και πολλά πράγματα…

Το Warriors of the world, έχει περάσει εύκολα στη σφαίρα του κλασικού, πλέον. Είναι σαν το Rock ‘n’ Roll all nite, στους Kiss, party time, χεράκια πάνω και χαρούμενα πρόσωπα.

Πότε έρχονται Ελλάδα, είπαμε;

20 Likes

Εγώ πάλι πιο πολύ γουσταρα με ροττινκ

2 Likes

:joy::joy::joy:

1 Like

Πάντως μετά και από αυτή την εμφάνιση πρέπει να καταλάβουμε ότι τα αστεία για τους Manowar είναι πλέον πιο γραφικά από τους ίδιους. Οι τύποι έχουν βαλθεί να κερδίσουν όποιον σεβασμό είχαν χάσει στο παρελθόν και το καταφέρνουν με άνεση. Βέβαια πως να μην γίνει αυτό όταν παίζουν Gates Of Valhalla! Το ζήσαμε και αυτό, το γράφω και ανατριχιάζω πραγματικά.

12 Likes