Εχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης ακομα
Να παίξουν το Bridge Of Death και το Secret Of Steel ας πούμε… συμφωνώ
Το παιξαν το Secret το 2007. Μαζι με το Mountains k το March for Revenge. Δεν χωρανε λογια
Το χουμε πει και θα το ξαναπουμε
Σαν του 07 δε θα ξαναπαιχτει το σετλιστ που ειδαε
δεν υπαρχει λογοσ να ανοιξουμε κουβεντα γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη.
ας μεινουμε στο οτι αγαπαμε τους Manowar και οι δυο
Πολύ δυνατο live, Dark avenger,Defender,Gates βγαλμένα απο τα υγρά ονειρα ημών των δεινοσαύρων.
Το σημαντικότερο είναι να πιάνεις τον εαυτό σου να χοροπηδα και να ουρλιάζει στα 45 σου εχοντας σβήσει καθε ίχνος κούρασης απο το μεροκάματο που είχε προηγηθεί.
Για Ερικ Ανταμς οτι και να σχολιάσεις είναι φτωχο μπροστα στην πραγματικότητα
Οτι και να πούμε ηταν λαιβαρα. Μπραβο στη μπαντα , μπραβο και στον Αρχηγο που πλεον εχει σοβαρευτει (μεχρι και το σολο του οριακα ακουγαταν σε σχεση με τα παλιοτερα )
Υ.Γ Ολα τα λεφτα η ατακα του Αρχηγου( thats your money). Επεσε πολυ γελιο π.χ μετα που φευγαμε απο εκεινο το μικρο διαδρομο τοσος κοσμος. Thats your money
Φυσικά τους αγαπάμε, τουλάχιστον για τις φοβερές μουσικές που μας έχουν χαρίσει. Δεν γίνεται να μην ανατριχιαζεις με κάποιες από τις κομματάρες τους
Αυτός ο διάδρομος εδώ μου κάτσε. Σα βραδυποδες πηγαίναμε
Όντως. Ήταν πιο άνετη η έξοδος από τον χώρο το '19 ή είναι ιδέα μου;
Ήταν πολύ πιο άνετη. Νομίζω κάπου τα θαλάσσωσαν με τα Mad Awards που γινόντουσαν δίπλα και έγινε όλη αυτή η ταλαιπωρία.
Για την ταλαιπωρία δεν φταίγανε τσ mad. Το ίδιο είχε γίνει και με cave
Ίσως είναι ανάλογα τη στιγμή που επιλέγεις να φύγεις. Μια χαρά αποχώρησα στον Cave, μια χαρά φύγαμε την Τετάρτη. Πιο σφιχτά σίγουρα, αλλα είχε και περισσότερο κόσμο.
Σε άλλα νέα, ο Αρχηγός αποδεδειγμένα σκοτώνει το κοβιντακι. Έχω πυρετό 37.7 και βήχα, αλλά είμαι αρνητικός. @martian και @pantelis79 σας καθιστώ υπεύθυνους να αρρωστήσω σήμερα αύριο.
Τώρα που λέτε για Όσλο, όντως χρειάζονται ψυχοφάρμακα στη Νορβηγία ο κόσμος.
Πετσόκομμα αρπαχτής εδώ κάτω
Ποιο πετσοκομμα ρε αδελφέ, στην ουσία ο Καζάκος με το Immortal λείπουν…
Edit: OK τώρα συνειδητοποίησα ότι λείπει και το Battle Hymns…
Το συγκεκριμένο γεγονός έγινε έξω από παμπ στην οποία συχνάζουν γκέι, από ότι διάβασα σήμερα. Πριν από λίγο ακυρώθηκε κ η Πράηντ παρέλαση.
Και με Battle Hymn, θα ήμουν happy!
Παντελώς ανεξήγητο κόψιμο…