νομίζω ότι και σε άλλες πόλεις παίξανε τόσο,
Είχε κόσμο;
την παλέψανε με την ζέστη ;
Εγώ πάντως είμαι “θύμα” των κάκιστων εμφανίσεων των Manowar στα 90ς (Αγκάθι και Άγιο Κοσμά) για αυτό και τους απέφευγα…μέχρι τώρα
ορκίζομαι στον Όντιν οτι την επόνενη φορά (αν υπάρξει) θα δώσω το παρόν…
Κολλησα κ γω…ρε τι παθαμε για τους Μανογουορ
Ρε μλκς, τι έγινε με κοβιντ??
Να υποθέσω ότι όχι μάσκα ε?
Την φοραγα οταν μπαιναμε η βγαιναμε που χε κοσμο, αλλα στην συναυλια οχι. Κολλησε κ μια φιλη μου που την φοραγε ολη την ωρα. Μιλαμε για τις καλες οχι τις απλες
Δε νομίζω να κολλήσατε μέσα σε 2 μέρες απ τη συναυλία.
Η τριτη μερα ειναι. Νομιζω γινεται. Διαβαζα οτι μπορει να ναι απο 0 εως 5
Κοίτα γενικά όλα γίνονται, αν και το 0 δεν ξέρω πού το διάβασες, γενικά 2-14 αναφέρεται συνήθως.
Εγώ πχ έβγαλα συμπτώματα κ θετικό τεστ 9 μέρες μετά αφότου εμφάνισαν οι υπόλοιποι στο σπίτι και γενικά κ από πολλούς φίλους/γνωστούς ο μ.ο. στις 5-6 μέρες είναι.
Μπα δεν νομίζω, το metal θα έχανε.
Στο κλειστό του Φαλήρου έπεφτε ξύλο με μπράβους, στην Πλατεία Νερού όλα κυλούσαν ήσυχα.
Πάει φλώρεψε το metal, μόνο το όνομα έχει μείνει.
Σε ξύλο Metal VS Κλασσική Μουσική στο Μέγαρο Μουσικής σε συναυλία Λεωνίδας Καβάκος μόνο εκεί θα κέρδιζε το metal.
Δικιο εχεις. Στην ακρη του μυαλου μου θυμομουνα αυτο:
Β2. Άτομα που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα – Καραντίνα:
Χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας (χειρουργική και υφασμάτινη) για δέκα (10) ημέρες και διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή Rapid Antigen Test) την 5η ημέρα από την έκθεση. Εφόσον το επιβεβαιωμένο κρούσμα κατοικεί ή εργάζεται στον ίδιο χώρο με το άτομο, η διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου γίνεται τις ημέρες 0 και 5.
Είδαμε την πιο δυνατή μπάντα του πλανήτη, λογικό να κολλήσουμε πιο δυνατό κοβιντάκι.
Oσοι ξέρω που ταν στο λάιβ έχουν κοβιντ πάντως, δεν μπορεί όλοι να ειχαν από πριν
Εγώ δεν έχω ακόμα
Πάντως το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το φοβόμουν ότι θα γίνουμε ένα μεγάλο super cluster σε τόσο μεγάλο λαηβ
Αγορι μου, τι εχεις;
Εγώ και οι υπόλοιποι από παρέα πάντως είμαστε οκ,για να δούμε τις επόμενες μέρες.
Και γω οκει είμαι. Για να δούμε…
Από αρχές Μαΐου είναι η 7η συναυλία και ακόμα αντέχω. Μένουν άλλες 8. Δύσκολο να μην την πατήσω!
Να πω κ εγώ το κατιτίς μου για τη συναυλία αν κ έχουν ειπωθεί τα πιο πολλά. Υποκειμενική η γνώμη μου, όπως τα είδα κ τα άκουσα εγώ από δεύτερη σειρά φάτσα στον demaio. Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά…Αναμονή 1,5 ώρα πριν τους manowar πολύ κούραση! Είμαστε κ κάποιας ηλικίας πια! Merchandise για τον πούτσο! Δεν γίνεται να έχεις μόνο 2 καινούργια σχέδια σε μπλουζάκι κ ότι σου έχει ξεμείνει από το 19, ούτε καν το ep δεν υπήρχε, στο θέμα του merchandise οι manowar έχουν γενικά χοντρό θέμα δεν το απλώνω περισσότερο. Ήχος κιθάρας τραγικός!! Χαμηλωμένος, μπουκωμένος πραγματικά ενοχλητικός κ ο κιθαρίστας απλά δεν κάνει. Το 19 τον είχα δει με συμπάθεια λέω ψαρωμένος είναι ακόμα, μου είχε φανεί φιλότιμος η αλήθεια…τα ψέματα τελείωσαν όμως πια. O drummer πολύ καλύτερος από johannson,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κ καλός, αμαρτία να υπάρχει το κτήνος που λέγεται rhino κ να μην τον χρησιμοποιεί ο demaio. Τουλάχιστον βέβαια αυτός δεν κάνει κακό όπως ο κιθαρίστας. Πάμε τώρα στα καλά κ θα ξεκινήσω με το προφανές, ο Adams είναι θεός. Μπορεί να μην ξεροχύνεις με manowar, μπορεί να μην γουστάρεις βρε αδερφέ κ πολύ, αλλά ο marullo δεν μπορεί να συγκριθεί με ΚΑΝΕΝΑΝ παρά μόνο με τον εαυτό του στα 50 στα 40 στα 30. Όλα αυτά που γράφω για τη συναυλία είναι υποκειμενικά ότι λέω για τον Ερρίκο όχι. Ο Demaio ήταν άριστος μου άρεσε ο ανεβασμένος ήχος στο μπάσο του κ πιστεύω οτι πολλούς τους χάλασε κάπως επειδή αντίστοιχα η κιθάρα ήταν δυστυχώς σκατά. Ανθρώπινος λόγος, ευγενικός, την έχει δει κάπως διαφορετικά τώρα τελευταία ο αρχηγός κ αυτό είναι καλό. Ακόμα κ το solo του το ευχαριστήθηκα (το πρώτο μισό μετά το γάμησε!!!) Χάρηκα που άκουσα το sword of the highlands, το θεωρώ πολύ καλό τραγουδάκι, ωραία κ η εκπληξούλα με τον μπάρμπα. Η όλη ιστορία πάλι με το odysseus εμένα δεν με χάλασε καθόλου, ήταν μία ένθετη φάση που εκτίμησα. Προφανώς έπεσαν οι τόνοι, αλλά χαίρομαι που άκουσα κάτι καινούριο. Το ντουέτο εντάξει είναι κάπως υποδεέστερο από ότι με την brightman, αλλά καιρός ήτανε να υπάρχει στη δισκογραφία των manowar κ το immortal μου άρεσε, βρωμοκοπάει manowar κ έχει φοβερό ρεφραίν. Ελπίζω στο ep να μπορείς να κάνεις skip ότι δεν θέλεις να ακούσεις, να μην είναι μονοκοπανιά όπως το achilles. Το setlist ήταν καλό, η τριάδα defender, dark avenger, gates of valhalla ανέβασε από νωρίς τον πήχη πολύ ψηλά. Θα ήθελα προφανώς να ακούσω bridge of death, secrets of steel, march for revenge, mountains κλπ κλπ, αλλά ήμουνα στους τυχερούς του 2007. Ότι παίξανε το παίξανε γαμάτα, στο sign of the hammer κ όχι μόνο έπαθα παράκρουση, στο battle hymn ανατρίχιασα ξανά…Γενικά έπος κ συγκίνηση! Η συναυλία είχε περισσότερο κόσμο από ότι περίμενα, στους rotting christ αν κ δεν μου άρεσε πολύ το setlist τους πέρασα πολύ καλά. Οι rhapsody με κουράζουν live αλλά οk, τους meden agan δεν τους πρόλαβα. Οι διοργανωτές νιώθω οτι με σέβονται, καθαρές τουαλέτες, οργανωμένα πράγματα, πάντα γίνεται κ καλύτερα, αλλά γενικά μια χαρά. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι όταν σταματήσουν τα παλιά πραγματικά μεγάλα συγκροτήματα το κενό που θα αφήσουν δεν θα καλυφθεί ποτέ. Καλή μουσική συνεχίζεται να γράφεται, αλλά manowar, maiden , priest κλπ δεν θα ξαναυπάρξουν ποτέ.
Μπορεί να κοντεύουν τα 70 αλλά είναι ακμαίοι και ξεπερνάνε πολλούς που έχουν ακόμα και τα μισά τους χρόνια. Βλέπω άτομα 30-35 χρονών που κάνουν σαν γέροι, μακάρι να πάρουν μερικά μαθήματα από ανθρώπους όπως αυτοί που στα 70 τους και βάλε ανεβαίνουν στη σκηνή και τα δίνουν όλα σε βαθμό που κερδίζουν την εκτίμηση και τον θαυμασμό σου.
Δουλευουν απο τα εικοσι τους 10ωρα; Για να ξερω δηλαδη τι θα συγκρινουμε
Ειλικρινα αυτη την αυτοκαταστροφικη εγωμανια που αφηνουν την μπαντα χωρις αικονικ κιθαριστα δεν την καταλαβαινω. Οκ τους παει πριμα εδω κ χρονια με καλες περιοδειες κ κοσμο, αλλα ρε Αρχηγε ειναι δυνατον να χεις αυτο το φοβισμενο τυπακι; Οκ δεν παιζει για Ρος δε Μπος. Παρε τον Shankle. Παρε καποιον που να χει χαρακτηρα κ αυτοπεποιθηση. Θα την απογειωνες την μπαντα κ την υστεροφημια της. Πολυ κριμα