Manowar - The Lord Of Steel

Χειρότερο και από το Final Frontier…[-X

εγω δεν καταλαβαινω ακομα γιατι το gods of war θεωρειται κατωτερος δισκος απο αυτον…κομματι σαν το king of kings ,sleipnir,gods of war,hymn of the immortal ,blood brothers (YMNOS)δεν υπαρχει και γενικα το gods of war ειχε ενα επικο κλιμα σε ολο το δισκο φανταχτερα κολλητικα ρεφρεν και οχι τις παπαριες που εχει αυτο…ακουω manowar apo 10 χρονων και ειναι η πρωτη φορα που ακουω τον adams να νιαουριζει και οχι να τραγουδαει…με εξαιρεση το el gringo που ειναι στο κλιμα τον manowar τα αλλα ειναι για τον κατηφορο προς την θαλασσα…πιο προχειρογραμμενο δισκο δεν εχω ακουσει απο τους manowar

Φιλε akisb εννοείται, δεν υπάρχει συζήτηση, το Gods of War είναι 2 φορές καλύτερο από αυτό το χάλι.
WeRock : χαχαχα, θα ήθελαν πολύ να γράψουν οι Manowar τέτοιο δίσκο. Τα ριφ που έχει ένα τραγούδι του Final Frontier δεν έχει όλο το Lord of Steel.

εγώ διάβασα κάπου ότι το the lord of steel ψηφίστηκε το το πιο άσχημο δημιούργημα του ανθρώπου μετά το fiati multipla.

Πολυ επιεικής η ψηφοφορια για το lord of steel

Μου θυμίζεις τα σχόλια στα 90’s για το Louder Thank Hell. Ακριβώς έτσι τα έλεγαν. “Τόσα χρόνια αναμονής, αυτά έγραψε;” ή Πολύ ανέμπνευστος και προχειρογραμμένος.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
Οι τύποι έχουν κάποια κλισέ που ξέρουν εκ του ασφαλούς ότι είναι αποδεκτά από τα Γερμανάκια - τον μεγαλύτερο όγκο οπαδών τους δηλαδή. Θα βάλουν καμιά καμπάνα, κανα “χα” χου", το γνωστό λεξιλόγιο σε διαφορετική σειρά κλπ κλπ.
Αν συμβιβαστείτε με αυτά (που έπρεπε να συμβιβαστείτε από το Louder), τότε δεν είναι κακός δίσκος.

αυτό.

Εκεί όμως που δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τίποτα είναι η απουσία κολλητικών επικών ρεφραιν και η μέτρια απόδοση του Άνταμς.

Σε άλλα νέα, όποτε ακούω το Righteous Glory είμαι σίγουρος ότι θα μπει το The Lady Wore Black.

δε νομίζω να είναι και ότι πιο λογικό να περιμένετε να έχει την ίδια φωνή ο έρικ στα 60 του με τη φωνή που είχε στα 30 ε?

Μίλησα για συνδυασμό. Αν είχε τη φωνάρα που τον έχουμε συνηθίσει ενδεχομένως να μη φαίνονταν τόσο κακά κάποια μέτρια κομμάτια όπως το Expendable και το Annihilation. Δεν είναι η φωνή του το πρόβλημα -απλά δε σώζει την κατάσταση.

Αν είχαμε τραγούδια επιπέδου Touch The Sky ή τύπου Sleipnir, Gods Of War για να πάμε στο πρόσφατο παρελθόν δε θα αναφέραμε καν την απόδοση του Adams. Θα μας έφτανε και μόνο η θεϊκή χροιά του.

Ο δίσκος χωλαίνει συνθετικά. Και είναι κάπως αναμενόμενο γιατί είναι πιο δύσκολο για τους Manowar του σήμερα να βγάλουν έναν δίσκο που να “ροκάρει”, όπως επιχείρησαν.

Ελρικ νεο Γκαγιανα και νεο Μαρτς φορ Ριβεντζ ειναι οντως παραλογο να ζηταμε,ενα νεο Hand of Doom ομως;Η γενικα κατι να δαγκωνει ρε παιδι μου,να βαραει με το σφυρι του Θορ,οχι με σφεντονα.Γιατι και το Touch the Sky μεταξυ μας,ε ανευρο ειναι για Manowar.Καλουλι κατσι ροκακι αλλα αμα θεωρειται αυτο το με διαφορα κιολας καλυτερο κομματι του δισκου,τοτε τον λες στη καλυτερη μετριο ευκολα και χωρις τυψεις.Αμα ειναι να περιμενουμε απ’τον De Maio να βρισκει ενα καλο χουκ στα ποσα κομματια η να μας κανει το καινουριο αλμπουμ να λησμονουμε γιουροπαουεριες απο αυτη τη μπαντα(πχ Sleipnir που ανεφερε ο Μανος),χεστα.Για το God of War που ρωτησες πιο πισω ‘‘τελικα τι θεωρειται’’,εγω ξερω οτι ο πιο αντικειμενικος κριτης ειναι ο χρονος και δε το βλεπω ουτε status παρομοιο του Louder than Hell να χτιζει με τα χρονια,ουτε να πολυμνημονευεται περα απο τους die hard fans.Παρολα αυτα ναι,εμενα μου φαινεται καλυτερο απ’το καινουριο.

Δε το συζηταμε,οποιος εχει αυτια συμφωνει.

δηλαδή είναι τόσο άσχημα κομμάτια τo the lord of steel, hail kill and die,manowarriors πχ? άσε τους ηλίθιους τίτλους στην άκρη!

αντικειμενικά αν το δει κάποιος υπάρχουν τρανταχτές αδυναμίες πχ η παραγωγή και ο adams να μην πιάνει ούτε μια ψηλή νότα της προκοπής

αλλά αυτό με τον Adams δεν το καταλαβαίνω ρε πούστη μου…πριν ένα χρόνο είχε γαμήσει στο live τώρα τι έγινε;

συνθετικά είναι αυτό που λέει ο parask. Αν δεν έχεις συμβιβαστεί με τον ήχο της μετά louder εποχής θα το βρεις μετριο, αλλιώς δεν θα τρελαθείς αλλά σίγουρα θα γουστάρεις
καλά να μην μιλήσω για όποιον περίμενε κάποιο φουλ επικ δίσκο…

με συγχωρει η χαρη σου Δημητρη αλλα εγω δεν το ειπα ποτε για το louder than hell!! τους ακουγα το ιδιο ευχαριστα μεχρι το gods of war…μπορει να μην θυμιζαν τα παλια αλλα τουλαχιστον θα επαιρνα το δισκο για 4-5 κομματια που θα τα ελιωνα!!τωρα αν ειναι να ακουσω το touch the sky 7000 φορες για να το αγαπησω τοσο οκ…επισης και αυτο με την αναφορα στα προηγουμενα αλμπουμ καθε φορα τραγουδι το μαμησανε λιγο καταντησε απο γραφικο ως κιτς

Χωρις να ειμαι οπαδος τους,το ακουω αρκετα τις τελευταιες μερες και μπορω να πω οτι το κανω πολυ ευχαριστα οτι και αν σημαινει αυτο :slight_smile:

και εμενα παει το χερι μου ευκολα στο play, χωρις να ειναι κανενα αριστουργημα το ακουω ευχαριστα, και τελικα το El Gringo μου εχει κολλησει περισσοτερο απο ολα…

Συμφωνώ. Δε με χαλάει τρελά, όμως ήταν καλό σαν σύλληψη όταν το έκαναν την πρώτη φορά!!!

και ειδικά πριν τα ιντερνετς, που μπορεί να μην ήξερε ο άλλος το back catalogue, βοηθούσε τον ακροατή

χαχαχα επισης θα μπορουσαν σε καθε δισκο οι τιτλοι των τραγουδιων να ηταν ολα τα προηγουμενα αλμπουμ ετσι ωστε να ξερεις και την δισκογραφια ανα πασα στιγμη:wink:

Ασε που βρωμανε και πολυ τα ποδια του ντεμαιο,μπλιαχ!αηδιας!