Mark Lanegan

Το βινυλιο ειναι. Κοιτα τι λεει στο εξωφυλλο και τι στη ραχη.

Ειναι πολυ ωραιο το Somebody’s Knocking τελικα ρε.

Πήρα μόλις το σιντί, γιατί μόνο σιντις έχω από Λάνεγκαν και ΟΧΙ επειδή βρήκα το βινύλιο με αρκετά τσιμπημένη τιμή :stuck_out_tongue:

Μας χάλασε τα σχέδια ο ιός να τους δούμε μαζί.

1 Like

Ειμαι στα μισα του βιβλιου. Σχεση ζωης αυτη του Λανεγκαν με τον Καρλσον :smile:.

1 Like

Ας υπάρχει το παρακάτω βίντεο και εδώ, γιατί είναι υπέροχο.

Τελειώνει με “If I can’t be my own, I’d feel better dead” και σκάει ένα φιλί προς τον Layne!

4 Likes

Ο Dark Mark μας εύχεται καλά Χριστούγεννα :grin:

4 Likes

Καιρός του ήταν ;p

1 Like

Ναι, μια βδομαδα πηγε πισω το βινυλιο, δυο βδομαδες το σιντι, μας γαμησε, μεσα Γεναρη θα τα παρουμε τα πραγματα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Μπορεί να ανοίγει την επιχειρηματική ομπρέλα ώστε να πιάσει τους παλαιοημερολογίτες και το Ιουλιανό ημερολόγιο :stuck_out_tongue_closed_eyes:

5 Likes

Μπα, μαλλον τον παιξανε :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ένα από τα καλά με την πρόσφατη ενασχόληση μου με το Spotify συν τον άπλετο χρόνο για σκότωμα με την κατάσταση που ζούμε, έκατσα και έκανα μια playlist με συμμετοχές του Lanegan σε άλλων καλλιτεχνών αλμπουμς, σε tributes, σε soundtracks, remixes κλπ.

90 τραγούδια βρήκα και κοντά 7 ώρες μουσικής :joy:

Φυσικά τα περισσότερα δεν τα γνώριζα και αυτά που μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση είναι, μια συμμετοχή σε ένα τουρ ep των Wovenhand, μια διασκευή στο November Rain και στο I put a spell on you και η συνεργασία του με την Christine Owman (η οποία βλέπω έχει συνεργαστεί ή και έχει ανοίξει συναυλίες των Rober Plant, Wovenhand, Chelsea Wolfe και Wanna Inget).

Μια αχρείαστη παρατήρηση είναι πως στις περισσότερες συλλογές που πήρε μέρος ήταν στο κλείσιμο του δίσκου :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ακούσατε την συμμετοχή στους Cult Of Luna?

2 Likes

Το I put a spell on you ηταν απο το soundtrack του American Gods, σωστα; Εκει εχει και St James Infirmary Blues και In the Pines

Ενω εχει απιστευτη φωνη δεν μου αρεσουν πολλα απο τα τραγουδια του που εχω ακουσει. Γι’ αυτο το αγαπημενο μου αλμπουμ ειναι το Imitations με διασκευες Autumn Leaves, Pretty Colors κ.α.

Αγαπημενος και ο δισκος με Soulsavers

Ακριβώς!

Φαντάζομαι θα έχεις δοκιμάσει και τα προσωπικά του, π.χ Blues Funeral?

Να συμπληρώσω στο ποστ μου παραπάνω πως εντύπωση μου έκανε επίσης και η συμμετοχή του σε δίσκο του Wax Tailor, αλλά και γενικότερα ακόμα και στα ρεμίξ με ηλεκτρονικούς ήχους ταιριάζει πολύ η φωνή του.

Άκου το αριστουργηματικό I’ll Take Care Of You.

Black Phoebe άκουσες; Είναι ωραίο, ταιριάζει η φωνή του πολύ!

1 Like

Wax Tailor με Mark Lanegan :open_mouth:

το ειχα ακουσει το Blues Funeral και δεν με ειχε συγκινησει αλλα δεν θυμαμαι και τιποτα οποτε θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια.

Ακουω το I’ll Take Care of You τις τελευταιες ωρες και ειναι ευχαριστο. Ηξερα και το ομωνυμο απο Gil Scott Heron

2 Likes

Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό…πάλι καλά που μου το θύμισες για να το ακούσω και ναι ταιριάζει η φωνή του. Το In The Trial Of A Comet, μου κλωτσάει λίγο. Όχι για την φωνή, αλλά σαν τραγούδι γενικά. Το Rising High Water από την άλλη είναι “εφιαλτικά” καλό!

Έλα ρε! του GIl Scott-Heron είναι το I’ll Take Care Of You? Τόσα χρόνια το άκουγα χωρίς να έχω ψάξει ποιανού είναι :open_mouth:

Gun Club είναι ρε το I’ll Take Care Of You το τραγούδι! Ο Lanegan ήταν αρρωστάκι με τον Jeffrey Lee Pierce.

1 Like

Ο Moby ετοιμάζει έναν δίσκο με διάφορες επιτυχίες του, παιγμένες από την Budapest Art Orchestra και με πολλούς καλεσμένους στα φωνητικά.

Ένα από τα τραγούδια θα είναι και η προ 8ετίας συνεργασία με τον Lanegan στο κομμάτι The Lonely Night, όπου αυτή η βερσιόν θα περιελαμβάνει και τον τραγουδοποιό-ηθοποιό Kris Kristofferson.

Βουαλα…

και η πρώτη εκτέλεση…

1 Like

Και διασκευή σε Joy Division έχουμε μαζί με τον κιθαρίστα των Smashing Pumpkins.

Dark Mark goes goth/techno :sunglasses:

"The project is called Dark Mark vs. Skeleton Joe because we both have assumed these alter egos over the years,” says Cardamone. “The material we wanted to do together seemed to take well to the idea that our personas here are as if we’re now outcasts to our own creative selves.” He adds, “I always thought the record functioned on a day to night level. The hard songs are for when the sun is gone and the cuts without percussion are for the day after the primal beating.”

DARK MARK VS SKELETON JOE* TRACKLIST:

1. Livin Dead
  2. No Justice
  3. Lost Animals
  4. Hiraeth
  5. Lay Me Down
  6. No Way Out
  7. Turning In Reverse
  8. Burned
  9. Crime
  10. Sanctified
  11. Traction