Mastodon - Crack The Skye

Πρώτον, όταν εκεί είναι ξημερώματα εδώ είναι βραδάκι άρα όταν έγραφα όσα έγραφα ούτε μεθυσμένος ήμουν ούτε ξενύχτης, ε.
Όποτε γράφω για κολλημένο μυαλό, αναφέρομαι αποκλειστικά σε ακροατές που σπεύδουν να χαρακτηρίσουν κάτι που ακούνε “σκουπίδι”, “για τα μπάζα” (και λοιπές παρόμοιες εκφράσεις) απλά γιατί ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ σε αυτούς. Δηλαδή δεν γίνεται να συμφωνείς με το post του Outshined που παρέθεσα παραπάνω και να συνεχίσεις να εκφράζεις τη γνώμη σου, η οποία αν μη τι άλλο, αν εκφράζεται τουλάχιστον όπως πρέπει χωρίς να προκαλεί, θα γίνει δεκτή. Δεν αποκεφαλίζουμε όποιον βρίσκει τη νέα δουλειά αγαπημένης του μπάντας ανεπαρκή, έλεος, κι εγώ το καινούργιο Muse που λες το βρίσκω ανεπαρκές για τις προσδοκίες που είχα, αλλά δεν μπήκα να γράψω πουθενά ότι είναι σκουπίδι. Common sense που λένε και οι Αμερικανοί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, το πώς θα την γράψει παίζει ρόλο στην αντιμετώπιση που θα λάβει απ’τους άλλους.

Εσύ προφανώς εξίσωσες το στενόμυαλος με το κολλημένο μυαλό … Δεν έχεις και πολύ άδικο, ίσως θα έπρεπε να καθορίσω τι εννοώ με αυτό πριν γράψω …

Τώρα για το αν είμαι ενταγμένος στη μάζα κλπ. κλπ. μπορείς να λες ό,τι θες, δεν με πολυνοιάζει. Και μπάι δε γουέι, μερικοί ακούν και γι’αυτό το λόγο αυτές τις μπάντες. Μη μας βάζεις όλους σ’αυτό το τσουβάλι δηλαδή. Δεν ξέρω τι ακούσματα έχεις (για να γουστάρεις μόνο Remission και Leviathan απ’τους Mastodon μάλλον περισσότερο προς το hardcore πρέπει να κινούνται και αυτό είναι βέβαια σεβαστό) αλλά σε άλλους μπορεί να αρέσει τόσο το prog ή η hiphop και η trance ξέρω’γω όσο και το hardcore. Δεν γουστάρουν όλοι τα ίδια πράγματα. Και στη στροφή μιας μπάντας όσοι ακολουθούν δεν είναι σώνει και καλά πρόβατα. Δεν λέω ότι το έγραψες αυτό, γενική διαπίστωση είναι. Ευτυχώς δεν είναι fanboy καμίας μπάντας, προσπαθώ σε μερικά πράγματα να’μαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται, π.χ. δεν θα βγω να πω ότι οι Mastodon έχουν φωνάρες και θα δεχτώ την άποψη κάποιου που δεν μπορεί να ακούσει με τίποτα την μπάντα λόγω των φωνητικών, φτάνει να τη γράφει όπως πρέπει.

Νομίζω πως είμαι ξεκάθαρος στο τι θέλω να περάσω και δεν βλέπω το λόγο να
το κάνουμε ring εδώ μέσα αν υπάρχει καλή διάθεση και απ’τους μεν και απ’τους δε. Τουλάχιστον εμένα (όπως κι άλλους, φαντάζομαι) μου τη δίνει να μπαίνω σε ένα forum να διαβάσω απόψεις “σωστά” (δεν είναι ακριβώς η κατάλληλη λέξη, το ξέρω) διατυπωμένες και να βλέπω ρεσιτάλ τρουίλας.

Φιλικά τα πάντα όλα εννοείται, προσωπικά ακόμα κι αν εγραψα “κουφός” κι άλλα τέτοια δεν έχω ποτέ σκοπό να θίξω πραγματικά κάποιον.

Στα του δίσκου, δεν μπορώ να πω ακόμα ότι θα μείνει κλασσικός και λοιπές μεγάλες κουβέντες αλλά σίγουρα είναι άλλη μία προσθήκη στην δισκογραφία της μπάντας που ανταποκρίνεται στα υψηλότατα standards που έχει θέσει απ’την εδραίωση με το Leviathan, ένας δίσκος ολοκληρωμένος από σχεδόν όλες τις απόψεις. Τα φωνητικά μπορεί να ξενίζουν ορισμένους, δεκτό. Προσωπικά γουστάρω αυτή την πρωτογονίλα που βγάζουν.

Παιδική χαρά το κάνουν μερικοί το topic γι’αυτό έχει φτάσει τόσες σελίδες … :roll:

Πάντα η ίδια ιστορία, από τη μια φανμπόηδες κι από την άλλοι πεφωτισμένοι μουσικόφιλοι που κατάλαβαν (μόνο αυτοί) αυτό που η “χαζή” μάζα αγνοεί…

Συνεχίστε, το φόρουμ κρατάει πολύ καλό επίπεδο στα μουσικά άλλωστε…

δεν εχω διαβασει το τοπικ κ δεν ξερω τι εχουν πει πιο πριν…παντως για εμενα το crack the skye ειναι ο καλυτερος δισκος για το 2009!! και οτι καλυτερο εχουν βγαλει μεχρι σημερα οι mastodon

λολ, “Ο” και καλα ουδετερος τυπος.

Καθόλου ουδέτερος, δισκάρα το Crack the Skye και έρωτας από το πρώτο άκουσμα.

το βαλα να το ακουσω μετα απο καιρο κ ειπα να γραψω κ εγω την παπαρια μου

λοιπον,οκ ωραιος δισκος αλλα πολυ φοβαμαι οτι επεται μεγαλη κοιλια για τα παλικαρια μας.μακαρι να βγω ψευτης αλλα προβλεπω τους επομενους 1-2 δισκους να ειναι ‘καπως’

απο την αλλη δε μπορω να ματεψω καν προς τα που θα κινηθουνε οποτε παιζει κ να λεω μαλακιες

εχω παντως την εντυπωση οτι ολο αυτος ο ντορος γυρω απο τον δισκο μονο κακο θα τους κανει και θα τους ‘καψει’

εδω θαμαστε να δουμε

ωραιο δισκακι παντως το κρακ αλλα οχι και για να γινεται τετοιος χαμος ρε παιδια

τωρα θα σε ξεμπροστιασω εσενα. μισο, μη φυγεις.

εδω ειμαι κανε τη δουλεια σου

(το εβγαλα στο 2ο κομματι τελικα και εβαλα fela kuti πουναι mastodon X 200000)

ενδεικτικα 3 ποστ και υπαρχουν κι αλλα, ομως βαριεμαι να ψαχνω.

Xεχε! Κλασικό δίσκο δεν τον λες με τίποτα, ξεφούσκωσε πολύ, πάρα πολύ!

Περιμένετε το Vinyl Rip και θα ξαναφουσκώσει.

αυτο ακριβως πηγα να γραψω

επειδη μας ψαρωσε ρε συ μιστερακι στο 1ο διμηνο και νομιζαμε οτι ειναι δισκαρα , δεν μπορουμε να επανεκτιμησουμε

δεν μπορουμε να το δουμε αλλιως 6 μηνες μετα ?

οπως ειπα κ πιο πανω

καλο αλλα οχι κ το αριστουργημα

(speaking of πραγματικα αριστουργηματα , εχει κανεις εδω μεσα κολλημα με το δισκο

exile on main street των stones ? )

@darth

γελασαμε

Πω ρε μνήμη ο ΝοΜίστερ, ούτε που τα θυμόμουν!!

Τώρα που ξαναμαζευτήκαμε, δε ρίχνουμε άλλον έναν τσακωμό όπως πέρσι? :hippy:

Πες τα αγόρι, ξεφούσκωσε τρομερά σε σχέση με την υπερτιτανοτεράστια ΠΑΤΑΤΑΡΑ Ντεθμαγκνέτικ που κάνει κάνει μπαμ από δώ μέχρι 1,000,000 quasar μακριά.

Εγώ τα δίνω όλα!

εσυ εισαι μεγαλος θεουλης ε :lol:

(πλακα πλακα μεσα σε 5’ μπηκαν 5 ατομα στο θεμα…)

Πες τα γίγαντα!!!

ΜΟΝΟ ΜΕΗΝΤΕΝ!

έλα, πες την αλήθεια, προχτές το άκουσες πρώτη φορά, right? :roll:

οτι και τα δυο δεν φουσκωσαν ποτε υπαρχει σαν ενδεχομενο;