Mastodon - The Hunter

Νταξ πειτε τωρα οτι δεν ειναι καλοι LIVE να τρελαθω.

Ορίστε ρε μαλάκες τους φάγατε δεν έχουν καλά φωνητικά και τέτοια. Τώρα που ο brent δεν τραγούδησε το ρεφρεν για να μην κάνει παραφωνίες τι καταλάβατε; Θέλω πίσω τη γατήσια παραφωνία του brent…

χαχαχα γαμω τα σχολια.ορίστε παρε γατήσια παραφωνία σ όλο της το μεγαλείο

Ε ρε μεγαλεία οι Mastodon. Στον Letterman ε; Η μισή Αμερική τους άκουσε.

*η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

έχουνε ξαναπάει

Πολύ καλός ο δίσκος. Αρκετά διαφορετικός από το παρελθόν, αρκετά πιο “ευκολος” και ευθύς. Ο μισός δίσκος μου έχει κολλήσει στο κεφάλι και ο άλλος μισός δεν έχει κολλήσει γιατί δεν υπάρχει χώρος :stuck_out_tongue:
Σοβαρά τώρα, οι φωνητικές γραμμές είναι η τεράστια εκπληξη, είναι αρκετά δουλεμένες, σχεδόν ποπ/χαρούμενες. Τα τραγούδια έχουν τόνους κιθάρες, γίνεται χαμός εκεί μέσα, αλλά συγχρόνως πολύ απλά. Έχει μόνο 1-2 φίλλερς, που για δίσκο 13ων κομματιών είναι εκπληκτικό ποσοστό.
Δεν περίμενα από τους μασταντονς τέτοιο δίσκο. Στα καλύτερα φέτος με χαρακτηριστική άνεση.

Στον Λεττερμαν(ταχυδρομος?:lol:) ειχαν πει το Oblivion …

Εν τω μεταξυ καθε 2 μερες εχω διαφορετικο αγαπημενο κομματι,δεν μπορω να ξεκολησω να ακουω τον δισκο στο αμαξι ειδικα μονο αυτο παιζει σερι,τελειωνει και απτην αρχη απο μονο του δεν το πειραζω καν…Για αυτο το διημερο εχουμε το Thickening…

θεικο ειδικα εκει που τα φωνητικα ειναι γαματα λεγοντας Straight out of noooooooowheereeee

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Το αγόρασα σήμερα και το άκουσα μια όλο και μετά ξεχωριστά: Curl of the Burl, Stargasm, All the Heavy Lifting, The Sparrow
και απλά πρέπει πάλι όλο από την αρχή…
Πολύ μεγάλος δίσκος που θα κριθεί με τον καιρό…δε θέλω να προτρέξω αλλά είμαι πολύ θετικός…:smiley:

το πηρες στην απλή έκδοση η με το dvd??γιατι κατεβηκα σημερα κεντρο σαλονικη κ το χουν μονο στην εκδοση με το dvd 19,5Ε [-X

Από Αθήνα, με το dvd, 19 euros…

οκ φχαριστώ

αρχίστε να αγοράζετε απο το ίντερνετ…δεν εχει νόημα πλέον…στη μισή τιμή είναι

[SPOILER]ισχύει…ακόμα θυμάμαι τα σχεδόν 30 ευρω που είδα κάπου το limited edition των in flames…(νομίζω ότι extra είχε dvd…δηλαδή οκ ας πούμε…)[/SPOILER]

Μαλακες τι ποιοτητα ειναι αυτη στο βιντεο/stream ?

Πολυ χαλαροι οι Mastodon.

Αυτο. Εγω πηρα απο το Play.com την εκδοση που εχει και το dvd με το μαυρο εξωφυλλο 11,5 ευρω. Αξιζει σχεδον παντα να αγοραζεις απο το internet. Γαματοι και πολυ cool οι Mastodon στο σοου του David Letterman.

Εξαιρετικός δίσκος. Από το Dry Bone Valley και μετά ειδικά, κλιμακώνεται πολύ όμορφα και το τέλος είναι το κάτι άλλο. Στα καλύτερα της φετινής χρονιάς σίγουρα.
Με τον προκάτοχο υπάρχουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές οπότε δεν υφίσταται για μένα σύγκριση για την ώρα. Ότι είναι να φανεί θα φανεί αργότερα. Θα σπεύσω λοιπόν να το αγοράσω το συντομότερο!

3 φορές το άκουσα ως τώρα αλλά ακόμα δεν το έχω “χωνέψει”. Πάντως το άλμπουμ δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το crack the skye, πολλές αλλαγές και ενώ φαινομενικά δείχνει πιο στρωτό με πιο πιο σύντομες σε διάρκεια συνθέσεις, δεν είναι και τόσο εύκολο, τις θέλει τις ακροάσεις του αφού και πάλι υπάρχει πολύ μουσική εδώ πέρα.

Εντάξει απίστευτο. Εδώ και πολλές μέρες έχει λιώσει

Είχα πάρα πολύ καιρό να δώ τέτοια υπέρβαση από μπάντα…το ακούω συνέχεια από τότε που το πήρα και απλά έχω φάει πολύ άσχημο κόλλημα…Το γαμάτο είναι ότι στην πρώτη ακράση σου μένουν 3-4 κομμάτια και μια γενική ευχάριστη εικόνα. Μετά τα ξαναβάζεις και παράλληλα ξεχνιέσαι και σκάνε και τα επόμενα. Ανακαλύπτεις εκεί μέσα τόση πολύ μουσική που πραγματικά λες μετά, έχει και αυτό το σημείο και αυτό και αυτό και πρήζεις τους πάντες.
Επίσης πολλά μπράβο στις φωνητικές γραμμές και στην σειρά που σκάνε τα κομμάτια. Είναι πραγματικά ευφυές…Άλλο ένα μεγάλο μπράβο στους Mastodon!!!
:smiley:

δεν λετε ομως γι αυτη την υφερπουσα μελαγχολια που διαβρωνει τα παντα στο περασμα της.δεν τα λετε,δεν τα λετε και τα λεω εγω!