Megadeth - Endgame

100 γνώστες ΜΑΙΤΑΛ συνιστούν Endgame. Αυτοί ξέρουν!

Σήμερα θα τ’ ακούσουμε και εμείς επιτέλους.

Πραγματικά και εγώ αυτό το είχα απωθημένο, επιτέλους πνίγηκε η γάτα που ακουγόταν μετά το Countdown…

Μέσες άκρες συμφωνώ, εγώ που έβριζα κάθε τους κυκλοφορία μετά το Countdown, ναι εγώ!

Indeed…

Για μένα την διαφορά στα αυτιά μου και στην διάθεση την κάνουν 2 κομμάτια…το πρώτο (γαμώ τα heavy intro tracks και instrumental, έτσι ξερά) και το How the Story Ends, βγαλμένο μέσα από το Rust In Peace, και ναι όταν βγάζεις ένα δίσκο που ακόμη και σήμερα, και μετά από 10 χρόνια θα τον ακούς και θα αρχίζεις το κοπάνημα ΔΕΝ τον ξεχνάς, δε πα να τον βαρέθηκε ο πλανήτης, αφού κάτι καινούργιο δεν παίζει να βγεί , αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

7 μερες για την κυκλοφορια του αλμπουμ…

Ρε θα τρελαθούμε τελειώς, εν έτη 2009 χτυπιέμαι με το καινούργιο άλμπουμ των Megadeth, ρίγη συγκίνησης…

Μπράβο ρε Dave, τις χτύπησες τις ψιλές σου φαίνεται:lol::lol:

Δεν εχω ακουσει νοτα του αλμπουμ και δεν θα ακουσω μεχρι να το εχω στα χερια μου αλλα διαολε αυτα ακριβως τα λογια ελεγα για αυτα τα δυο μελη!

Τετοια λετε για το αλμπουμ και με φτιαχνετε! Now listening: Dread and fugitive mind-live και τα μυαλα στα μπλεντερ :band:

καλα δεν εχω λογια…το cd ειναι απιστευτο!!!το κατεβασα χθες και θα παω να το παρω την αλλη βδομαδα!!!ολα τα λεφτα παιδια οκ…εχω μεινει μλκαςς!!!8O8O:D:D

Ποιός είναι ο νέος κιθαρίστας;

chris broderick

το αλμπουμ οσο το ακουω μαρεσει περισσοτερο

σε 4 σημεια θα κανω την ενσταση μου:

εξωφυλλο - αφου τα κανετε ολα like the old fashioned days , φωναξε το repka να σου κανει μια ομορφια…

παραγωγη - αψογη αλλα ηθελε λιγο παραπανω χαρακτηρα (δηλαδη αμαν με αυτον τον andy sneap!!)

τυμπανα - καλο παιδι ο drover , αλλα ηθελε λιγο παραπανω φαντασια το παιξιμο του

κιθαρες - γαματα τα σολο, αλλα τις παλιες καλες εποχες γραφανε ριφαρες και leads , δυσκολα μεν αλλα ευκολομνημονευτα δε

Το album αρκετά καλό, και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω αφομοιώσει ακόμα και με κάθε ακρόαση μου αρέσει περισσότερο. Μάλλον είναι το καλύτερο album των 'deth μετά το cryptic writings (όχι ότι είναι και δύσκολο να επιτευχθεί αυτό :stuck_out_tongue: ), αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει καν τα r.i.p./countdown κτλ. όπως έχουν πει κάποιοι.
Θετικά στοιχεία είναι ότι έχουν μειωθεί τα μέτρια και αδιάφορα τραγούδια, τα οποία υπήρχαν μπόλικα στους προηγούμενους δίσκους τους. Αγαπημένα μου τραγούδια τα this day we fight!, endgame, 1320, the hardest part… .
Στα αρνητικά θα βάλω τον drover, μου φαίνεται πολύ ανέμπνευστος σε αυτόν τον δίσκο, λες και παίζει εντελώς διαδικαστικά. Επίσης τα solo δεν με ξετρελλαίνουν κιόλας… όχι ότι είναι άσχημα, σε καμία περίπτωση, αλλά από τους megadeth όπως και να το κάνουμε έχουμε ειδικές απαιτήσεις :wink:
Γενικά έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα τον εκτιμήσω πιο πού τον δίσκο. Άντε να έρθουν και από τα μέρη μας τώρα

[/B]

Ναι, για να παμε παλι 1000 ατομα…:stuck_out_tongue:
Και δεν θελω δικαιολογιες του τυπου οτι ειχα ξενερωσει με την φαση που ειχε γινει με τους Rotting Christ

απιστευτο το αλμπουμ μιλαμε εχω τρελαθει…
α ρε mustaine θεε τι μας εκανες…δεν το περιμενα τοσο καλο!
ξεχωριζουν τα this day we fight,44 minutes,endgame(το καλυτερο),τhe hardest part of letting go,head crusher…

σιγουρα ανωτερο απο τα προηγουμενα…

O δίσκος μου άρεσε πολύ, όπως το περίμενα άλλωστε.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία στη μουσική των Megadeth πια που με κάνουν να περνάω καλά μαζί της.

Πρώτον και σημαντικότερον: Η κιθαριστική δουλειά το ντεηβ, η οποία είναι πάντα σε υψηλότατα στάνταρντς.
Δεύτερον: Πάντα υπάρχουν κάμποσα κομμάτια με ωραίες μελωδίες στα ρεφραίν
Τρίτον: Είναι ο Μαστέην, έχουμε αγαπήσει τη φωνή του, δε γίνεται να μη μας προδιαθέτει θετικά.

Ο δίσκος μοιάζει πιο πλήρης σε σχέση με το επίσης καλό U. Abominations το οποίο είχε μεν απίστευτα stand out tracks που δεν έχει το Endgame αλλά χώλαινε σε κάποια σημεία.

Παραπάνω αναλύσεις δε χρειάζονται. Όσοι γουστάρουν μέγκαντεθ θα γουστάρουν και αυτό -σε αντίθεση με αυτούς που γούσταραν μεγκαντεθ και νομίζουν ότι εξακολουθούν να τους γουστάρουν επειδή εξακολουθούν να πωρώνονται με Rust In Peace. Δηλαδή δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω εν έτει 2009.

«Όποιος λέει «χάλι» το νέο Megadeth, είναι ηλίθιος.

Ναι μεν μπορεί να μην σου αρέσει το νέο album, αλλά όχι και «χάλι». Οφείλεις να σέβεσαι τους Megadeth. Είναι σαν να λες ένα ρινόκερο, κακό ζώο. Αν σε πατήσει δε θα φταίει αυτός»,

Dave said…:stuck_out_tongue:

Καλά τα λέει!!

Μιλάμε ότι ξανάγινα 15 χρονών και χτυπιέμαι με Megadeth αλλά εδώ είναι το ζήτημα, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ RUST IN PEACE!!! ΑΜΠΑΛΑΕΑΕΑΕΑΕ…αλλάζω υπογραφή ρεεεε…

ΣΠΕΡΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΣΟ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!

headcrusher

Βασικα οτι να ναι το βιντεο κλιπ…#-o:p

Dave sorry αλλα και το αλμπουμ και το κλιπ ειναι χαλια . Αρα ξερεις…:slight_smile:

καλα το κλιπ οκ…αλλα ειλικρινα δεν σαρεσει το αλμπουμ??:-k:-k:-k

Όχι . Το θεωρώ τελείως μονότονο , κουραστικό και γρήγορο για τα γούστα μου . Το United ήταν ένα επίπεδο πιο πανω .