Megadeth - Endgame

Εννοείται ότι ο καθένας έχει τα γούστα του τα οποία είναι υποκειμενικά…ΟΜΩΣ αντικειμενικά αν το System Has Failed είναι Megadeth εγώ είμαι ο Marty Friedman…καλό άλμπουμ ωραία τραγούδια με κορυφαίο κατά πολλούς το Billy Jea…εεε το Scorpion…αλλά δεν είναι Megadeth που παίζαν speed/thrash…εγώ τουλάχιστον αυτούς αγάπησα…καλό και το pop metal που παίξαν μετά βέβαια αλλά γούστα είναι αυτά.διαλέγεις και παίρνεις…όλα καλά…

Και για μένα είναι απίστευτο, κρίνοντας από τις προηγούμενες, μετά R.I.P. κυκλοφορίες, αυτό είναι αριστούργημα…τουλάχιστον είναι Speed Metal αλά Megadeth με έναν αέρα Rust In Peace και Countdown…όποιος περίμενε κάτι παραπάνω σε σχέση με RIP…δεν πάει παραπάνω και ευχαριστημένοι να είμαστε που το θυμίζει…όποιος περίμενε κάτι που να μοιάζει με την μετα RIP εποχή αλλά να είναι καλύτερο (δηλαδή να θυμίζει Britney Spears με riffs)…ας πάρει το καινούργιο της britney spears και να το mixarei με Burzum…

Εμενα ο δισκος μου φαινεται μια μαλακια και μιση.
Απιστευτα κουραστικος δισκος σαν συνολο… :thumbdown:

Eμενα ο δισκος μου φανηκε μια χαρα και μιση (ο,τι του φανει του λωλοστεφανη) :stuck_out_tongue:

Η παραγωγη και ο καθαρος ηχος κυριως στις κιθαρες δεν με χαλασε καθολου. Ακριβως το ιδιο επιχειρημα το ακουσα απο καποιους με αρνητικο ομως τροπο πραγμα που δειχνει οτι απλα καποιοι γουσταρουν πιο βρωμικο ηχο. Εχει το γουστο της και η καφριλα, δε λεω, αλλα στη πραξη αυτο που ακουσα ηταν ενας αρτιος δισκος megadeth, μου αρεσε και δεν εχω λογο να παραπονιεμαι (ειναι και χαλεποι οι καιροι και ψαχνουμε εναν καλο καινουριο δισκο με το μικροσκοπιο)

Εξαλλου ως extra στοιχειο ο Broderick για μενα ειναι αψογος, εχει χαρακτηριστικο ηχο και ως φαν του χαρηκα που ακουσα να βαζει το στιγμα του στο δισκο.
Γι’αυτο μου φαινεται περιεργο που καποιοι λενε φλυαρα ή ανουσια τα solo. Εμενα μου φανηκαν Mustaine-Broderick με κεφια.

ενας αρκετα καλος δισκος με καποια τραγουδια,που μπορει να μεινουν κλασικα headcrusher π.χ.
και ο broderick ειναι παικτουρα ε!

χθές ξεκίνησα τις ακροάσεις και συνεχίζω ακάθεκτος.

ΧΩΝΕΙ

Τελικά μάλλον,

Megadeth Ε Thrash Metal <=> (ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ) Mustaine ^ heroine.

Δυστυχώς.

Σε spot-ακι του sport-fm παίζει riff του How the Story Ends:).

Πιστευω οτι ειναι κλασσικος megadeath δισκος, με τα καλα και τα κακα που κρυβει αυτη η φραση. Για μενα τουλαχιστον ειναι ενα καλο διαλλειμα απο την προσπαθεια να καταλαβω τους paradise lost…

Τα ακουσαμε επιτελους. Δεν ειν’ κακο…

Αλλα οσοι ειπαν οτι ειναι οτι καλυτερο βγαλανε μετα το RIP…χρειαζονται ωριλα.

Μου αρεσε παρα μα παρα πολυ. Ο μισος δισκος χαλαρα ΓΜΑΕΙ.

Αγαπημενα κομματια This Day We Fight!, 44 Minutes, Headcrusher, How The Story Ends, The Right To Go Insane.

Ακολουθει η επισημη αποψη, δινει και credits σε καποιον απο εδω μεσα, επειδη αυτο που ανεφερε ηταν 100% σωστο κι ειχα σπασει το κεφαλι μου να βρω τι μ θυμιζει.

Το ξανάκουσα χθες πάλι αλλά δυστυχώς από ένα σημείο και μετά βαρέθηκα, μπαίνει πολύ δυνατά τα 4-5 πρώτα είναι καλα, πραγματικά καλά όμως. Μετά μπαίνει αυτή η μπαλάντα που η εισαγωγή της με κάνει και γελάω “you re such a pretty face…”:lol:#-o έλεος! Και μετά παίρνει την κάτω βόλτα όπως και στο προηγούμενο.

Ξερεις τι; Κανει κοιλια. Το εχω ακουσει πραγματικα πολλες φορες ε. Τα πρωτα κομματια ειναι πολυ καλα, μετα μπαινουν καποια ψιλοαδιαφορα και μεχρι να φτασεις παλι στο καλο εχεις κουραστει λιγο. Με διαφορετικη σειρα στο tracklisting πιστευω πως οι εντυπωσεις θα ηταν πολυ διαφορετικες. Δωσε βαση στα τραγουδια που ανεφερα δλδ, αν εξαιρεσεις την εισαγωγη, η οποια μου αρεσε, 5/10 δεν ειναι τοσο κακος απολογισμος. Πολυ καλυτερος σε σχεση με παλαιοτερα εστω.

προσωπικά το φχαριστήθηκα το άλμπουμ. οι ακροάσεις κυλίσανε νεράκι, ούτε που καταλάβαινα πότε τέλειωνε και πήγαινε στο repeat. δεν ξέρω τι μου λέτε γιά στίχους και ηρωινες και συγκρίσεις με το παρελθόν, το endgame είναι κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο μπορούσαν να παρουσιάσουν οι Megadeth εν έτη 2009

…και να προσθεσω πως πιανω τον εαυτο μου να σιγοτραγουδα το refrain του How The Story Ends σε ασχετες φασεις, κατι που ειχε να συμβει χροοοοοονια…

Εντάξει μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από το System… Θέλω να μου αρέσει και θα το προσπαθήσω ξανά αλλά δεν με κέρδισε με την μια όπως θα ήθελα.

εγω παντως δεν πιστευω πως κανει κοιλια… αν εξαιρεσεις το to bite that hand που ειναι συμπαθητικο ολα τα αλα ειναι πολυ καλα κομματια και πιο συγκεκριμενα αρχικα γ…ει ο δισκος με τα dialectic chaos,this day we fight k 44 minutes…
μετα στη μεση εχει το εκπληκτικο endgame k to bodies και κλεινει με το headcrusher(καθε φορα που το ακουω χτυπιεμαι)και τα πολυ δυνατα how the story ends k the right to go insane…
δεν καταλαβαινω που εχει κοιλια…για μενα ειναι 8/11 ο απολογισμος…

:lol::lol: σωστός!!!

Εεεδω ειμαστε.

http://www.rocking.gr/review2599.php

Ωραια κριτικη. :wink:

Παντως επειδη εγινε μια συγκριση με τους Annihilator και μεσα στο τοπικ αυτο, εννοειται τις τελευταιες τους δουλειες?? Γιατι πιστευω οτι το All for you εχει πολυ περισσοτερο συναισθημα στα κιθαριστικα του μερη απο οποιοδηποτε Megadeth αλμπουμ της δεκαετιας μας.

Ευχαριστω πολυ. :slight_smile: Ξερω πως αρκετοι θα διαφωνουν, αλλα παντα προσπαθω να πιασω τη μεση οδο. Ο δισκος μου αρεσε, ξερω πως δεν ειναι ‘‘το επος’’, αλλα χαρηκα τοσο που συγκινηθηκα απο δισκο των Megadeth μετα απο τοσα χρονια, που το εβαλα ‘‘επιλογη μηνα’’ δλδ.

Συμφωνω σε αυτο που λες, νομιζα πως ειμαι ο μοναδικος που γουσταρει πραγματικα το All For You. Προσωπικα θεωρω πως ειναι ο τελευταιος καλος δισκος των Annihilator. Και κορυφαια η μπαλαντα που εχει μεσα, The One νομιζω πως λεγεται. Η συγκριση παντως ναι, αφορα τα τελευταια album, τα οποια μου ακουγονται σχετικα με τα αντιστοιχα των Megadeth, βασει αισθητικης, οσον αφορα τις κιθαρες.