Megadeth @Release Athens 14/06/24

2 Likes

Τι τραγικό ρε σεις, να εξελίσσεται η συναυλία μπροστά στα μάτια σου κ εσύ να βλέπεις μέσα από το κινητό… . Παίζει ρόλο κ η ηλικία φυσικά, αλλιώς το αντιλαμβάνομαι εγώ κ αλλιώς τα παιδιά που είναι 15-20 κλπ.

1 Like

Να δεις ποσοι βλεπανε το ματς :stuck_out_tongue:

8 Likes

Εγώ το έκαψα συνειδητά το λάιβ αυτό . Τους έχω δει δύο φορές ήταν σούπερ για τα γούστα μου και τις δύο και έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, και πιο ακριβά κιόλας

πόσο μάλλον όταν πλέον στα μάτια μου είναι απλά ο ΜεγκαΝτειβ και οι σεσσιοναδες

Παρόλα αυτά χαίρομαι πάρα πολύ που ακόμα κόβει κώλους ο θείος και ήταν δυνατή εμφάνιση και περάσατε όμορφα. Αυτό μένει στο τέλος

7 Likes

Εγω απλα να πω οτι γαμησαν και οι 3 μπαντες. Πιστευα οτι ο MegaDave θα εχει δυσκολο εργο μετα τους Guardian αλλα μια χαρα τα καταφερε η παλιογρια, αν και ακουσαμε ενα κομμάτι λιγότερο απο οτι περιμέναμε. Και απο Guardian επίσης.
Δεν εχω φωνη σημερα …ολα καλα! Παντα τετοια!

Προφανως καλύτεροι οι Megadeth σε σχέση με 2001 και big 4 !

6 Likes

Βρε πες μας για ΑΧ7

2 Likes

Grand Magus: Τιμια εμφανιση συνολικα, αν και μου φανηκαν καπως υποτονικοι, ισως λογω της ζεστης ή επειδη ηταν το πρωτο τους λαιβ μετα απο 2 χρονια. Θεωρω πως πρεπει να παρουν εστω στα λαιβ εναν 2ο κιθαριστα να απελευθερωσει τον JB και να δωσει και ενα boost στον ηχο τους. Οπως και να χει, μας θυμισαν οτι εχουν γραψει κομματαρες αλλα κριμα που τελικα δεν επαιξαν νεο τραγουδι απτον επερχομενο φετινο δισκο.

Blind Guardian: Ή αλλιως οι scorpions του power metal? Ενταξει, περα απο την πλακα καλη εμφανιση, ο Hansi ηταν σαφως σε καλυτερη κατασταση απο προπερσι και καλως επελεξαν να μη στηριχθουν στο Somewhere… αφου την προηγουμενη φορα ειχαν παιξει σχεδον ολο το αλμπουμ. Βεβαια, μεσολαβησαν 4 εμφανισεις απο τοτε συν αλλη μια σε κανενα μηνα, οποτε ισως πρεπει να χαλαρωσουν λιγο και οι διοργανωτες γιατι ισως αυτος να ηταν ο λογος που το κοινο δεν ηταν τοσο εκδηλωτικο. Τελος παντων, highlight το This Will Never End για μενα, ενω απογοητευτηκα λιγακι με το …American Gods γιατι νομιζω δεν βγηκε τοσο καλα οσο στο στουντιο. Γενικα τα νεα κομματια, κατα τη γνωμη μου, δυστυχως δεν στεκονται διπλα στα υπολοιπα.

Megadeth: Για μενα ειναι μπαντα που επαιξε μεγαλο ρολο στα καθοριστικα χρονια του λυκειου και επειδη την αλλη μια φορα που τους ειδα (sonisphere 2010) δεν τους χαρηκα οσο ηθελα, εκλεισα εισιτηριο αμεσως. Χαιρομαι πολυ γιατι χορτασα Megadeth και τικαρα και αυτο το κουτακι πλεον, ο Dave ηταν σε καλη κατασταση γενικοτερα, αν και ημουν προετοιμασμενος για το χειροτερο στα φωνητικα. Ο,τι και να πει κανεις για αυτον, δικαιως ή αδικως, τον αγαπω τον μαλακα, στο Skin O’ My Teeth ο τυπος τα χωνει στον σεκιουριτα ενω η μπαντα συνεχιζει απτοητη, αυτος συνεχιζει να παιζει χωρις να τραγουδαει ομως, εμφανως του εχουν γυρισει τα μυαλα και τα μπινελικα τελειωνουν ακριβως με την παυση μετα το σολο, σταματανε ολοι και ο Dave λεει “right?”. Καυλα, λες και ηταν μερος του show.

Συμφωνα με αυτα που ειπε απολογουμενος ο Mustaine, ο σεκιουριτας μαλλον ενοχλουσε καποιον στο κοινο και o Mustaine εστειλε οχι πολυ ευγενικα εναν δικο του σεκιουριτα να τον απομακρυνει, οπως και εγινε πιθανοτατα. Ζητησε συγγνωμη αρκετες φορες που χαλασε τη ροη και ειπε “but I would never let anything like that happen to you”. Ισως καποιος που ηταν στις πρωτες σειρες μας διαφωτισει περισσοτερο. Εχει ξαναγινει προφανως παρομοιο σκηνικο παντως.

Για τα αλλα τα παιδια τι να πω, ο Teemu λες και παιζει 10 χρονια μαζι τους, τρομακτικο επιπεδο, ο Dirk αλανθαστο τερας και μονιμως χαμογελαστος και ο James εγγυηση. Το σετλιστ ειχε και μη συνηθισμενες επιλογες, Dread and the Fugitive Mind, Angry Again, This Was My Life (!), Countdown to Extinction και φυσικα το εκρηκτικο Mechanix. Και ο κοσμος κομπλε, γυρω μου ειχε 2-3 εστιες που καναμε pit, χοροπηδουσαμε και γενικα το ζησαμε. Αναψαν και 2 πυρσοι (συν αλλοι 2 νομιζω στους ΒG) και ειδα σεκιουριταδες να πηγαινουν προς εκεινο το σημειο αργοτερα, αν καταλαβα καλα για να απομακρυνουν αυτους που τους αναψαν; Εκτος αν εγινε κατι αλλο, αν ηταν καποιος εκει κοντα ας μας πει.

Και ενα τελευταιο συνολικο σχολιο για τον ηχο που ηταν ικανοποιητικος ολη την ημερα, μονο που μου φανηκε λιγο χαμηλα σε ενταση.

Τελος,

We’ve been great, they’ve been Megadeth.

5 Likes

Ποσο κοσμο ειχε λετε?

10000 θα έλεγα σίγουρα.

1 Like

Στους Offspring δεν είχε ούτε μία καντίνα απέξω, μόνο 1 στον κεντρικό, και μου φαίνεται είδα σταντ με μπλούζες. Εντύπωση μου έκανε…

Μια τα τιπς, μια τα inside infos, θα ριξουμε βομβα εδω μεσα καμια ωρα. Κρυβε λογια ρε μλκ, ξερουμε που παρκαρεις.

1 Like

Λιγο τραβηγμένο νούμερο αλλά ποτέ δε ξέρεις. Σίγουρα η μεγαλύτερη headline εμφάνιση των Megadeth στην χώρα

1 Like

Έτσι νομίζω. Μέχρι τον ηχολήπτη ήταν γεμάτο πάντως. Άντε να ήταν 8-9000.
Επίσης, οι Megadeth παίζουν καλύτερα από όλους τη μουσική του Mechanix.

6 Likes

Μεγαλύτερη από Ριζούπολη;

Καλα ήταν.

10 Likes

11.000 προπώληση.
Μπορεί βεβαια κάποιοι να μην ήρθαν,λόγω του τελικου του μπάσκετ(και να μη μπόρεσαν να πουλήσουν το εισιτηριο)!

3 Likes

Ήμουν και στη Ριζούπολη, τοτε με Accident of birth ο Dickinson & Cryptic writings οι Megadeth. Χτες με κέρδισαν ακόμα περισσότερο οι Megadeth. Για μένα πολύ μεγάλη εμφάνιση. Έφυγα με μεγάλο χαμόγελο του στυλ “ακόμα το έχουμε” και η μπάντα και εγώ, τόσα χρόνια μετά.
Το countdown to extinction είναι το αγαπημένο μου track και ήταν έκπληξη που δεν περίμενα.

18 Likes

Μεταλαδες 90’ς

“Πωωωω τι συναυλιαρα ηταν αυτη μας γαμησαν μια ωρα χτυπιομασταν κ παιξαμε τρελο ξυλο ηπιαμε κ ζεστό κρασι σε πλαστικο μπουκαλι νερο βικος γυρισα σπιτι κ πονουσα σε όλο μου το σωμα η πιο γαμηστερη μπαντα στον κοσμο”

Μεταλαδες τωρα

Σημ: πλακιτσα ε; μην μου παρεξηγηθειτε

20 Likes

Εγώ δει σχεδόν όλο το χτεσινό λάηβ των Megadeth στο YouTube (τι να κανς, ήταν σχεδόν αδύνατο να πάω αυτή την περίοδο), γκαμησανε

Το μπινελικι στο σεκιουριτα πρέπει να το καθιερώσουν σαν στάνταρ τμήμα του skin o’ my teeth, ας βρίζει όποιον θέλει κάθε φορά

15 Likes

Έχει μεγάλο εκτόπισμα ο Mustaine επί σκηνής, είναι ζωντανή ιστορία μπροστά στα μάτια μας. Για τα δεδομένα του στα φωνητικά, χτες ήταν πολύ καλύτερος από ό,τι περίμενα. Γενικά ήταν ένα ακόμα live από αυτά που ξανανιώνεις, ειδικά όταν ακούς τα τραγούδια με τα οποία έχεις μεγαλώσει μαζί τους.

Στα συν οι αρκετές εκπλήξεις στο setlist για ‘μένα μιας και δε βλέπω τι παίζουν κάθε βραδιά, καθώς φυσικά και η μανούρα του Mustaine με τον σεκιουριτά στο Skin o’ my Teeth, τον οποίο και έβριζε μετρονομημένα, όπου αν δεν ήξερες το τραγούδι θα νόμιζες ότι πρόκειται για στίχους του τραγουδιού. Αν και μεταξύ μας, επειδή δεν κατάλαβα αρχικά ποιον και γιατί έβριζε, κάπου εκεί φοβήθηκα λίγο μη σηκωθεί και φύγει και τελειώσει άδοξα η συναυλία από το τρίτο μόλις τραγούδι…

Blind Guardian επίσης πολύ καλοί, αλλά παίζοντας μέρα χάνεται το 80% της μαγείας.

Αν υπήρχε ένα αρνητικό, θα έλεγα τη χαμηλή ένταση γενικότερα της συναυλίας, που σε σύγκριση με Offspring ήταν αισθητά χαμηλότερα.

8 Likes