Ε ο Mustaine την έχει όμως
Βέβαια για τα ρυθμικά τους φημίζονται και δεν απέχουν μεταξύ τους σε ικανότητες και αξία . Η προτίμηση μόνο δίνει “νικητή” σε συγκρίσεις
Μεταξύ μας κανένας δεν έχει το δεξί του Χετ, εντάξει εκτός του δασκάλου του , του Σαφφερ
Και η επιδραστικοτητα
Κακώς κάμποσες φορές.
Καλά και ο Dave δεν είναι κανένας τρομερός shredder. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι έτεροι κιθαρίστες στους Megadeth είναι αρτιότεροι τεχνικά από τον ίδιο.
Πάντα μου φαινόταν πολύ καλύτερος κιθαρίστας ο Mustaine, με σημαντική διαφορά κιόλας. Και στα ρυθμικά και στα σόλο και σε όλα. Δεν εννοώ πως ο James δεν το έχει. Προσωπικά και στο sonisphere που τους είδα με διαφορά ωρών μου φάνηκε πολύ ανώτερος παικτικά. Επιδραστικότητα και σκηνική παρουσία είναι που κάνουν τον Hetfield να ξεχωρίζει κατά βάση.
Ο Χετφιλντ ειναι σιγουρα καλυτερος στα ρυθμικα, αλλα, αν και υποκειμενικο, ο Μαστεην ειναι μια ιδιοφυια. Τον θεωρω ετη φωτος πιο μπροστα σε αυτα που χει συλλαβει σαν ιδεες και συνθεσεις. Τονιζω οτι ειναι υποκειμενικο, οποτε μη με φατε
Καταραμένο downpick… \m/
Παιδια δεν υπαρχει ανθρωπος που να συστηθηκε ετσι…
το ριφφ με το οποιο ξαμολυεται στα πληθη ειναι τρομακτικο!
Βαλε και του κουπλε μετα αντε γεια μορταλς
Καληνυχτα σας!
Καλά δε συστήθηκε έτσι, 2 ολόκληρα άλμπουμ είχε γράψει πριν
Η αλήθεια είναι ότι ο Παντελής έχει γράψει ότι το Ride The Lightning είναι το καλύτερο άλμπουμ των Megadeth.
Σαν Megadeth, αλλα ναι δεν το διατυπωσα καλα. Οπως κ να χει δεν αλλαζει η ουσια
Δεν ειναι, αλλα οχι γτ ειναι μεταλλικα
Ποια άλμπουμ των Megadeth θεωρείς ανώτερα των Metallica?
Σιγά μην σε φάμε, ο καθένας ό,τι προτιμάει. Η δική μου η απορία ήταν περισσότερο στην ευκολία με την οποία κάποιοι γράφουν πως σε κιθάρα ο Dave είναι ανώτερος. Εγώ πρέπει να κάτσω να το σκεφτώ πάρα πολύ. Έχει γράψει πάρα πολλά γαματα ριφφς ο Mustaine, και σολος κτλ. Αλλά κι ο άλλος δεν πάει πίσω ε Δηλαδή οκ μιλάμε για 2 από τους τοπ 10 κιθαρίστες στο μεταλ.
Κοιτα ειναι θεμα γουστου. Γενικα τους προτιμω ουτως η αλλως. Δηλαδη προτιμω πχ να ακουσω Killing is my business συνηθως, απο οτιδηποτε των Μεταλλικα. Το RIP ουτως η αλλως το θεωρω απιαστο. Αυτα τα δυο μαζι με Peace Sells k Countdown κανουν μια τετραδα που την βαζω πιο πανω στα γουστα μου
Καλα ναι και εμενα γενικα το θεμα μου ειναι αυτο, οτι ξερω πολυ κοσμο εκει εξω που απαξιωνει τον Χετ γιατι δεν παιζει σολο αρα δεν ειναι καλος. Τωρα για το ποιος απο τους 2 ειναι καλυτερος ειναι κουβεντα, τεχνικα θα ελεγα μαλλον ο Μαστειν, σαν συνθετη προτιμω τον Τζεημς.
Απλά από την άλλη υπάρχει κόσμος εκεί έξω που θεωρεί ότι το δεξί χέρι του Hetfield είναι τεχνικά μοναδικό στον κόσμο επειδή παίζει αρρωστημένα τέλεια downpicking οπότε αντισταθμίζει την λανθασμένη άποψη που αναφέρεις
Η αληθεια ειναι οτι εγω δεν τους θεωρω στους δεκα καλυτερους μεταλ κιθαριστες. Πιο επιδραστικους προφανως, αλλα παικτικα νομιζω υπαρχουν και υπηρξανε πολλοι καλυτεροι. Αλλα και παλι δεν εχει και καμια σημασια. Πραγματικα πιστευω οτι ο πιο σημαντικος παραγοντας ειναι η εμπνευση και η επιρροη.