Meshuggah VS Mastodon

Κυρίως για αυτούς είχα πάει για Tool.
Προσπαθούσαν να τα δώσουν όλα αλλά ο ήχος ήταν ο πιο άθλιος που είχα ακούσει ποτέ σε συναυλία.
Ήταν και το setlist μέτριο.
Οπότε μεγάλη ξενέρα.

Στους Metallica ξεκίνησαν πολύ δυναμικά αλλά μετά έχασαν τελείως τον ήχο.
Παίξανε το “I Am Ahab” και έπρεπε να φτάσει στο τέλος να το καταλάβω.

Μακάρι να τους δω σε κλειστό.

για μενα μεσουγκα και παλι μεσουγκα!! οι μαστοντον δε μ αρεσουν …ενω οι αλλοι ειαι απλα κορυφη!:roll: :slight_smile:

Δεν εχω ψαξει σοβαρα Meshuggah και τελευταια εχω κολλησει με Mastodon, οποτε…

Καποτε δεν τους γουσταρα καθολου. Στους Τουλ μετα βιας καθισα και τους ειδα:!:

καλα το πρωτο λαιβ των mastodon εδω ηταν κολαση

και φοβερο σετλιστ

και κλεισιμο με διασκευη melvins!!!

και τους 2 τους προσκυνω αλλα οι mastodon ειναι οι πιο respect.ποτε βγαινει το καινουριο να γουσταρουμε?

παιδια εγω meshuggah… αλλακαι mastodon ειναι respect …
ωστοσο πιο respect ειναι meshuggah τους ειδα και την κυριακη… τι να λεμε τωρα… καψιμο εγκεφαλικων κυτταρων…

Meshuggah άκουσα, αλλά δεν την πάλεψα, πολύ δύσκολο άκουσμα…

Mastodon μου αρέσουν όλα τα αλμπουμ, είναι άκρως ενδιαφέροντες…

Και οι δύο γτπ είναι, αλλά περισσότερο γτπ είναι οι Messuggah γι αυτο ψηφίζω Mastodon. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί αρέσουν σε τόσο πολύ κόσμο οι Messuggah. Εμένα μου φαίνονται μια αμέλωδη καφρίλα (παρ’ότι είμαι deathμεταλάς).Τέλος παντων

Καποτε καποιοι ελεγαν τα ιδια και για τον κυριο που εχεις για αβαταρ, ελα ομως που δεν ιδρωνε τ αυτι του και πηγαινε τη μουσικη του ενα βημα μπροστα καθε φορα, οπως κι αυτες οι δυο μπανταρες. Δεν πειραζει καποια στιγμη μπορει και να αλλαξεις γνωμη.

Ον τοπικ κι οι 2 μπομπες, αλλα οι Μαστοντον προσωπικο κολλημα. Και η αληθεια ειναι οτι τους δισκους των Μεσουγκα τους χωνευω πιο δυσκολα.

Δεν μου αρεσουν καθολου. Κανεις.
Χειροτεροι ειναι σαφως οι Meshuggah.
Δεν καταλαβαινω το τι ενδιαφερον μπορει να βρει καποιος σε αυτα που παιζουν. Τερμα μονοτονοι.

+1 :lol:

Αν και τους έχω δει και τους 2 λάιβ, οι Mastodon ίσως είναι λιιιιιγο καλύτεροι.

Εμένα μου αρέσουν οι Mastodon ειδικά τα τελευταία τους που είναι κάπως πιο προσιτά και βατά σε ένα μέσο χεβιμεταλά . Δε θα έλεγα ότι μου αρέσουν οι Meshuggah , η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να καταλάβω την μουσική που παίζουν.

με τους mastodon δεν την πάλεψα καθόλου στο rockwave…από τα πιό βαρετά και κουραστηκά συγγροτήματα που έχω δει…
meshuggah με τα χίλια!!!

οι Meshuggah ειναι σκετη ηχορυπανση.Επομενως,η συγκριση με οποιοδηποτε γκρουπ τους βρισκει χαμενους…

Ακριβώς. Χάλια μπάντα. Άσχετοι. Όλος ο κόσμος τους θεωρεί άμπαλους.

#-o

χωρις να θελω να σε προσβαλω
πιστευω καταλαβαινεις οτι αυτο που γραψες ειναι αστειο και παιδικο

ον τοπικ
εχουμε ξαναπει οτι ειναι ακυρη η συγκριση

τωρα οσο αφορα τους meshuggah δεν ειναι μπαντα για καθολικη αποδοχη
λογικο ειναι να μην αρεσουν σε πολλους
ασχετα αν τους “καταλαβαινουν” ή οχι

αυτο ομως που πρεπει να γινει αποδεκτο
ειναι :
οτι εχουν καταφερει να φτιαξουν ενα εντελως ολοδικο τους ηχο (πραγμα που χουν καταφερει πολυ λιγες μπαντες σε αυτο το επιπεδο)
οτι εχουν επηρεασει παμπολες μπαντες (μουσικα και μη) απο νεωτερα γκρουπ οπως gojira,a life once lost μεχρι dream theater,tool,deftones,steven wilson κα
και οτι ποτε δεν συμβιβαστηκαν με τα μουσικα δρωμενα , ακολουθωντας παντα το δικο τους δρομο

Κοινως παιζουν οτι τους γουσταρει και οποιος θελει ακουει!
Ηχορρυπανση ηταν και οι Metallica,Slayer,Celtic Frost,Death etc παλιοτερα…

Θελω λαηβ Μεσουγκα με σαππορτ Γκοτζιρα!

σωστος και για τα 2!!

meshuggah με gojira ειναι υγρη ονειρωξη

αλλα υπομονη
δεν αγναντευω στους νησους τσαμπα
του χρονου φυγαμεεεε!!!

Οχι ρε, για πρώτη φορά δεν ξέρω τί να ψηφίσω.

Meshuggah

Οχι, Mastodon.

Τώρα που το σκέφτομαι, Meshuggah.

Εεεεεε… Mastodon.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

1)δε με προσβαλλεις οταν εκφραζεις την αποψη σου
2)οσο υπερτεχνικοι και να ειναι δε θα πειστω για την τεραστια αξια τους γιατι πρωτα απο ολα πρεπει να ακουμε ΜΕΛΩΔΙΕΣ!αυτο ειναι το σπουδαιοτερο στη μουσικη+αυτο οι meshuggah δεν το εχουν…