Ναι, αλλά δεν μπορώ να πω.
μήπως δεν αυτοκτόνησε και είναι μέλος των Ghost;
Όχι, δεν είναι.
βγηκε το καινουργιο με εξωφυλλο
Firewind - Burzum
αυτοκολλητα απο
suicidal angels - ghost - Blind guardian
αφισα
Paradise Lost-Exodus-DIO-R.A.T.M
και αφιερωμα στο
god of thrones
και
2000-2012 Underground Death Metal
…απ’τα καλύτερα τεύχη, αυτού του μήνα:):!:
Ο κήπος του προφήτη στο τελευταίο τεύχος απλά τα σπάει. Το καλύτερο εδώ και πολύ καιρό.
…όντως…κόντεψα να πέσω απ’την καρέκλα, απ’τα γέλια:):!:
Για αυτό προτιμάω το διαδίκτυο για τις κριτικές, μετά απλά κλείνω το παράθυρο και δεν κλαίω τα λεφτά που έδωσα για το περιοδικό.:lol:
…το Metal Hammer το παίρνω κυρίως για ενημέρωση λιγότερο, και περρισότερο για διασκέδαση…εννοείτε διαβάζοντας συνεντεύξεις, καλές και κακές, τις μόνιμες στήλες, τα εντιτόριαλ, όλα πάνω κάτω…καλό θα ήταν να έμενε και το Rock Hard ή το Metal Invider, για αντίπαλο δέος…πάντως δεν κλαίω τα λευτά μου:):!:
ναι πολυ γαματο ειναι!!!
Underground death metal 2000-2012 αφιέρωμα στο Horror και μου έρχεται στο μυαλό το δοξασμένο αφιέρωμα του underground που είχε γίνει πριν χρόνια. Δεν είμαι εντελώς χωμένος σε αυτά (8- 10 μπάντες να ξέρω απ’ όσες αναφέρουν), αλλά κάτι τέτοια ανεβάζουν το επίπεδο του περιοδικού κατά τη γνώμη μου.
Λιστα please !
Μπα, δεν έχει λίστα.
Είναι στο στυλ του αφιερώματος του παλιού, ρε, κείμενο, δηλαδή.
Στην αρχή έχει μία ωραία εισαγωγή από Πούσιο που οριοθετεί κάπως το συγκεκριμένο ήχο (νομίζω αρκετά πετυχημένα), μετά ξεχωριστά άρθρα για Αμερική, Σουηδία, Φινλανδία, υπόλοιπη Ευρώπη,ι Ελλάδα Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, συνεντεύξεις με Cruciamentum και Dead Congregation και μετά μερικοί προτεινόμενοι δίσκοι και demos.
Τώρα από ονόματα γίνεται το σώσε. Kaamos, Revokation, Teitanblood, Ulcerate, Necros Christos τα πιο γνωστά π.χ. που θυμάμαι εγώ.
Α οκ.Ωραιος παντως.
Φινλανδια εχει πολυ ψωμι παντως.Και δεν της το ειχα πριν κατι χρονια.
Κ Αυστραλία κ Αυστραλία θείο…
Kαινουριο τευχος με mini αφιερωμα σε γερμανικο thrash (εκτος Sodom, Kreator, Destruction). Νot bad, κι ο νεος συντακτης που γραφει φαινεται να ξερει.
Κατα τ αλλα δισκος του μηνα το Kreator, με μια κριτικη για γελια (εννοω αυτα που γραφει, οχι αν ο δισκος ειναι οντως καλος). Εχουν αναγαγει τους Machine Head στους “μεντορες” του thrash και ο,τι καλο (κατ αυτους) βγαινει στο θρας το συγκρινουν με την αντιστοιχη δουλεια των MH - πιο παλια το Blackening, τωρα το Locust…
Πρεπει να ειναι καλο τευχος,θα ψαξω να το παρω.
…όντως είναι:):!:
Σοβαρά τώρα, τον ΕΜΕΤΟ των δύο editorials (hammer/horror) δεν τον πήρε είδηση κανείς;
Ποιος διαβάζει τα editorials ?