Για πες,μέσες άκρες τι παίζει?Έχω σταματήσει να παίρνω χάμμερ εδώ κ χρόνια.
Διάβασα εγώ μετά από χρόνια, γιατί το χάμμερ είναι το έντυπο που δέκα χρόνια τώρα στήριζε (διόρθωση: έσπρωχνε) Νεαρ Μάταρον με τα χίλια και ήθελα να δω αν θα κάναν κάνα σχόλιο. Και αντί έστω ένα “σόρι, δεν ξέραμε” βρήκα εννιακόσες χιλιάδες λέξεις ξύλινης παπαρογλώσσας για “το μέταλ που στοχοποιείται” και “ας μη γενικεύουμε” και “γιατί η Στεφανίδου μιλάει για τη ΧΑ και παίζει trooper από πίσω” και τα παπάρια μου κουνιούνται, μόνο μούτζες. μουτζάρες.
Πάλι πόλεμο εναντίον του μέταλ βλέπει ο Χρονόπουλος?Θυμάμαι τον τρόπο που τα γράφει κ ένα ρίγος διαπερνάει το κορμί μου…α ρε πολεμιστή Χρονόπουλε.
Χαχαχαχαχα, τελειότης δηλαδή, παλιές καλές εποχές :!:
Πάντα την συγγραφή τέτοιων αριστουργημάτων την συνοδεύει ένα ποτήρι καλό κρασί κ μανιώδες κάπνισμα…κ αν θυμάμαι καλά όταν ολοκληρώνει το γράψιμο έχει ξημερώσει:lol:
πιο μέσα, το έχεις γράψει ο ίδιος
Πάντως ο κώλος στην διαφήμιση του bowel of noise μίκρυνε αισθητά σ αυτό το τεύχος.
@crimson
αυτά έχουν χαραχτεί στην μνήμη μου ρε φίλε,δεν σβήνουν τέτοιες επικές στιγμές.Κ να φανταστείς ότι πιτσιρικάς το είχα εικόνισμα αυτό το περιοδικό όπως φαντάζομαι πολλοί εδώ μέσα.Το τι μαλακίες έχουν γραφτεί δεν μπορώ να το διανοηθώ:lol:
ε οχι και μίκρυνε…που κόντεψα να πέσω μέσα.
*κατέβασε το αλμπουμακι που λεει στην ελληνική στήλη απο λαρισα
…διάβασα και τα δυο εντιτόριαλς, και χωρίς να με εκφράζουν απόλυτα, δεν μπορώ όμως να καταλάβω που σας ενόχλησαν…κατ’ουσίαν και οι δύο γράφουν ότι το metal έχει πολυάριθμους οπαδούς, και δεν είναι όλοι ένα, δεν έχουν όλοι τα ίδια πιστεύω, και δεν μπορούν να χαραχτιριστούν αρνητικά ή θετικά από ένα άτομο…για μένα ούτε το συγκρότημα που παίζει αυτό το άτομο, αλλά ούτε και ο ίδιος σαν μουσικός…η συγκεκριμένη δημοσιογράφος τό’χει ξανακάνει όταν ένα παιδί δυο-τρία χρόνια πριν είχε τρελαθεί και προσπάθησε να σκοτώσει κόσμο και στο τέλος αυτοκτόνησε, και για όλα έφταιγε το ότι άκουγε metal…διαφωνώ με την λογική του ‘‘πάμε όλοι οι πολεμιστές του metal ενωμένοι εναντίον του κοινού εχθρού’’ αλλά μερικοί πάνε να ‘‘μας’’ φορτώσουν όλα τα στραβά της κοινωνίας:):!:
Πλάκα κάνεις; Μιλάμε για έπος, μακράν η καλύτερη στιγμή του περιοδικού. 8)
[SPOILER][/SPOILER]
αν και η φάτσα είναι λίγο σάπια
[SPOILER]
[/SPOILER]
μα για καλό το είπα. στα προηγούμενα τεύχη δεν χωρούσε στη σελίδα
Παντως μια που λετε για Χρονοπουλο και καπνισμα, στο τελευταιο editorial δεν αναφερει τσιγαρα, αλλα καπνο. Πουτανα κριση…
εχει ξαναμπει παλιοτερα ο ιδιος
πολυ ωραιο το τευχος και πολυ καλο το αφιερωμα
…για το Γερμανικό θρας λες…γαμάτο:):!:
Πω ρε πούστη…Αυτός ο Παλαιολόγος ξεκινάει μια πρόταση σήμερα και τελειώνει μεθαύριο!
Τουλάχιστον δεν έχει το κλασσικό ερώτηση - απάντηση στις συνεντεύξεις του.
Eμένα μου άρεσε αυτό.
Επίσης μου άρεσε όταν οι ερωτήσεις ήταν με bold γράμματα και οι απαντήσεις με κανονικά. Από άποψη design δηλαδή, όταν η απάντηση πιάνει 7 γραμμές και τις κάνεις όλες bold, είναι κουραστικό στο διάβασμα.
…καλό τεύχος, έχουν βγάλει και καλύτερα…αλλά πρώτη φορά μαρέσει τόσο η αφίσα:):!:
βγηκε το καινουργιο τευχος?